Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για iOS και Android αυτήν την εβδομάδα εδώ

0
2
Εφαρμογές NextPit
© nextpit

Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στη Μαύρη Παρασκευή, αλλά λίγο πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, ρίξτε μια ματιά στη δεύτερη έκδοση της επιλογής δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας από το Apple App Store και το Google Play Store για το smartphone σας iPhone ή Android. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τη λίστα μας με τις εφαρμογές που είναι συνήθως διαθέσιμες έναντι χρέωσης, αλλά επί του παρόντος είναι διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πάντα αναζητούμε παιχνίδια και εφαρμογές που δεν έχουν απάτες ή ζητήματα απορρήτου, αλλά λάβετε υπόψη ότι, σε αντίθεση με την εβδομαδιαία λίστα με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, δεν έχουμε εξετάσει μεμονωμένα αυτές τις εφαρμογές. Επομένως, ορισμένα από αυτά μπορεί να περιέχουν διαφημίσεις και να προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής.

 • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την πρώτα και διαγράψτε τη μετά. Αυτό θα προκαλέσει την αποθήκευση της εφαρμογής στη βιβλιοθήκη σας, επιτρέποντάς σας να την εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.


Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

 • Υπολογιστής ημερομηνίας Pro (0,99 $): Θέλετε να εκτελέσετε λειτουργίες ημερομηνίας και ώρας στη συσκευή σας Android; Κάντε τη ζωή πιο εύκολη με αυτήν την εφαρμογή.
 • Age Calculator Pro (0,99 $): Ξεχάστε να κάνετε νοητικούς υπολογισμούς, καθώς αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει μια ακριβή απάντηση στην ηλικία ενός ατόμου με βάση μόνο την ημερομηνία γέννησής του.
 • Επιλογέας χρώματος κάμερας ColorMeter (1,99 $): Θέλετε να προσδιορίσετε το ακριβές χρώμα που βλέπετε; Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει πολύ να το κάνετε με ακρίβεια.

Παιχνίδια Android

 • Defense of Egypt TD Premium (1,99 $): Εάν δεν έχετε βαρεθεί ακόμα το είδος της άμυνας του πύργου, εδώ είναι ένας τίτλος που διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο.
 • Traffic Jam Cars Puzzle Legend ($4,99): Όλοι μισούν το μποτιλιάρισμα. Εναπόκειται σε εσάς να λύσετε αυτό το παιχνίδι παζλ σε μορφή match 3.
 • EHW Premium & 101 Classic Games (0,99 $): Αυτό είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που συγχωνεύει το διαδικτυακό αμυντικό είδος side-scroller μαζί με στοιχεία RPG για μια πραγματικά επαναστατική εμπειρία παιχνιδιού.
 • Ψυχιατρικό Νοσοκομείο IV (1,99 $): Ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης πρώτου προσώπου όπου πρέπει να ξεφύγετε από όλη την τρέλα γύρω σας. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!
 • Summoners Era (0,99 $): Ένα αδρανές παιχνίδι RPG που σας βλέπει να επιλέγετε ένα πάρτι από καλεσμένα τέρατα για να νικήσετε όλους όσους στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

 • Lottery Box – Lotto Manager (5,99 $): Τοποθετήστε τους αριθμούς λοταρίας που παίζετε σε μια πισίνα, όπου μπορείτε στη συνέχεια να τροποποιήσετε τους συνδυασμούς για μία ή πολλές κληρώσεις. Θα αύξανε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε; Ποιος ξέρει, αλήθεια;
 • AirDisk Pro (2,99 $): Αποθηκεύστε, διαχειριστείτε και αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία στο iPhone σας με αυτήν την εφαρμογή με νέο τρόπο.
 • Unit Converter Pro HD (0,99 $): Εάν η γραμμή εργασίας σας τυχαίνει να αντιμετωπίζει πολλές μετατροπές μονάδων, η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι χρήσιμη.
 • Συσκευή εγγραφής φωνής, συσκευή εγγραφής οθόνης ($4,99): Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για εγγραφή σε μορφές RAW, MP3, AAC, M4A και WAV.
 • Safety Note+ Pro (3,99 $): Είστε από αυτούς που κρατάτε σημειώσεις κάθε μέρα, σημειώνοντας τις σκέψεις σας για να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές αργότερα; Αυτή η εφαρμογή διατηρεί τις σημειώσεις σας ασφαλείς με τον δικό της μηχανισμό ασφαλείας.

Παιχνίδια iOS

 • Ταϊτζίτου (1,99 $): Αυτό είναι ένα παιχνίδι για την ισορροπία, όπου κάνετε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγετε δύο ίδια χρώματα στην ίδια πλευρά της οθόνης.
 • γάτα&γραμμή (1,99 $): Σχεδιάστε μια γραμμή και βεβαιωθείτε ότι η γάτα θα συνεχίσει να έχει χώρο για να προχωρήσει. Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός δρομέας που βασίζεται σε αποστολές.
 • Bug Bomber (1,99 $): Ένα κλασικό παιχνίδι παζλ δράσης που σας θυμίζει τον Dr. Mario, εκτός από το ότι θα χρειαστείτε τέσσερα ή περισσότερα από το ίδιο χρώμα για να καθαρίσετε μια γραμμή.
 • Crystal Cove (2,99 $): Μια εντελώς νέα περιστροφή στα είδη ταιριάσματος 3 καθώς μετακινείτε το τρίγωνό σας γύρω από τον πίνακα για να το καθαρίσετε.
 • Wind Wings (1,99 $): Ένα τρισδιάστατο παιχνίδι παζλ που είναι σίγουρα συναρπαστικό για να σας καθηλώσει.

Ελπίζουμε οι επιλογές αυτής της εβδομάδας να σας ικανοποιήσουν το Σαββατοκύριακο. Βρήκατε κάτι συναρπαστικό ή μια εφαρμογή/παιχνίδι στο Google Play ή το Apple App Store που αξίζει να μοιραστείτε; Πείτε μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here