Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της κάμερας του OnePlus 12 με αισθητήρα Pixel-Stacked

0
6
nextpit OnePlus Open
© nextpit

Αν και τα κορυφαία smartphone της OnePlus επαινούνται πάντα για το κορυφαίο υλικό τους, οι κάμερες των συσκευών της θεωρούνται αρκετά κατώτερες σε σύγκριση με εξέχουσες εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, η ιδέα αλλάζει σιγά-σιγά καθώς η OnePlus ενσωματώνει καλύτερο σύστημα απεικόνισης στις πρόσφατες συσκευές της, όπως στο OnePlus Open. Φαίνεται ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα του OnePlus 12 πρόκειται να επωφεληθεί και από αυτές τις αναβαθμίσεις.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα για αγορά το 2023

Το OnePlus Open (αναθεώρηση), το οποίο είναι το πρώτο premium πτυσσόμενο τηλέφωνο της εταιρείας, έκανε το ντεμπούτο του με αναβαθμισμένες κάμερες που καλύπτονται από έναν κύριο αισθητήρα Sony 48 MP και υποστηρίζονται από περισκόπιο 64 MP και υπερευρυγώνιο 48 MP. Τώρα, η OnePlus επιβεβαιώνει ότι η ρύθμιση της κάμερας από το αναδιπλούμενο μεταφέρεται στο OnePlus 12, ιδιαίτερα στο κύριο snapper.

Ο στοιβαγμένος αισθητήρας κάμερας του OnePlus 12

Σε μια ανάρτηση στο Weibo, η OnePlus China μοιράστηκε ένα σύνολο διαφημιστικών υλικών που τονίζουν μερικά δείγματα λήψεων και τις μονάδες πίσω κάμερας του OnePlus 12. Ουσιαστικά, ο κύριος αισθητήρας είναι ένας Sony Lytia-808, ο οποίος βρίσκεται στο Open. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη αναφορά ότι θα πρέπει να ανακοινωθεί ένας πιο ικανός αισθητήρας Lytia μαζί με το OnePlus.

Το νέο Lytia-808 είναι μεταξύ των νέων high-end αισθητήρων απεικόνισης της Sony που χρησιμοποιούν τεχνολογία stacked pixel για τη βελτίωση του χαμηλού φωτισμού και του δυναμικού εύρους των εικόνων. Η διαφορά είναι αρκετά αισθητή στο OnePlus Open με εκπληκτικές φωτογραφίες από το φως της ημέρας και τη νύχτα που είναι συγκρίσιμες με άλλα κορυφαία τηλέφωνα με κάμερα και όπως φαίνεται στην κριτική της Camila.

Οι κάμερες του OnePlus 12

Οι κάμερες του OnePlus 12 περιλαμβάνουν έναν κύριο αισθητήρα στοίβαξης Sony Lytia-808, περισκόπιο 64 MP και υπερευρυγώνιο 48 MP. / © OnePlus

Τα δύο δευτερεύοντα σκοπευτικά στο πίσω μέρος δεν επιβεβαιώνονται άμεσα, αλλά είναι πιθανό ότι πρόκειται για παρόμοια κάμερα περισκοπίου 64 MP με μέγεθος αισθητήρα 1/2 ιντσών και οπτικό ζουμ 3x με το OnePlus Open. Το ίδιο ισχύει και για την υπερευρυγώνια κάμερα 48 MP. Ταυτόχρονα, η OnePlus χρησιμοποιεί επίσης το Hasselblad στις πίσω κάμερες για βελτιστοποίηση χρωμάτων.

Ενίσχυση εικόνας από τον ISP του Snapdragon 8 Gen 3

Εκτός από τους αισθητήρες, το OnePlus 12 είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 8 Gen 3. Το νέο τσιπ της Qualcomm φέρνει βελτιωμένη ISP (επεξεργασία σήματος εικόνας) και δυνατότητες AI που μπορούν στη συνέχεια να δώσουν ώθηση στις κάμερες της συσκευής. Ωστόσο, μένει να φανεί αν πώς θα μεταφραστούν αυτές οι αλλαγές στην πραγματική ζωή.

Τα άλλα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν στο OnePlus 12 περιλαμβάνουν ενημερωμένο σχεδιασμό με κεντραρισμένη τρύπα, φωτεινότερη οθόνη OLED, μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας με ασύρματη φόρτιση και μεγαλύτερη διαμόρφωση RAM. Η OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει το OnePlus 12 για πρώτη φορά στην Κίνα τον Δεκέμβριο. Μια παγκόσμια ανακοίνωση θα πρέπει να ακολουθήσει γύρω στον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2024.

Σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση στο OnePlus 12 μόλις είναι διαθέσιμο; Ποια χαρακτηριστικά ανυπομονείτε να δοκιμάσετε περισσότερο από αυτό; Μη διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
OnePlus Weibo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here