Έλεγχος της κάμεράς σας από απόσταση: Χρήση του ρολογιού Pixel για λήψη φωτογραφιών

0
6
Έλεγχος της κάμερας Pixel από απόσταση με το Pixel Watch
© nextpit

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το Pixel Watch ή το Pixel Watch 2 για να ελέγξετε την κάμερα του τηλεφώνου Pixel, θα βρείτε την εμπειρία ακόμα καλύτερη τώρα. Η Google ενημέρωσε την εφαρμογή κάμερας Pixel Watch με ανανεωμένη διεπαφή και βελτιωμένα στοιχεία ελέγχου για τη χρήση αυτών των ρολογιών ως τηλεχειριστήρια κάμερας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενημερωμένη εφαρμογή Pixel Camera.

Τι άλλαξε στη νέα εφαρμογή Pixel Camera για το Pixel Watch

Παρόμοια με τον έλεγχο της κάμερας της Samsung για τα μοντέλα Galaxy Watch, τόσο το Pixel Watch όσο και το Pixel Watch 2 (αναθεώρηση) μπορούν επίσης να μετατραπούν σε εύχρηστα τηλεχειριστήρια κάμερας, αλλά μόνο για smartphone Pixel. Αυτό είναι χρήσιμο εάν τραβάτε ομαδικές φωτογραφίες και διασφαλίζετε ότι κανείς δεν θα μείνει έξω από το κάδρο.

Ωστόσο, πριν από την ενημέρωση, η εφαρμογή Pixel Watch είχε μόνο βασικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη μεταξύ της πίσω και της μπροστινής κάμερας και ενός μόνο χρονοδιακόπτη. Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, το Pixel Watch (κριτική) και το Pixel Watch 2 αποκτούν νέα στοιχεία ελέγχου και επιλογή λειτουργίας. Ακολουθεί λοιπόν πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τη νέα εφαρμογή Pixel Camera στο Pixel Watch.

Google Pixel Watch 2 με εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου κάμερας

Η εφαρμογή Pixel Camera ανανεώθηκε για το Pixel Watch και πλέον έχει περισσότερα στοιχεία ελέγχου. / © nextpit

Τι χρειάζεστε πριν χρησιμοποιήσετε την κάμερα Pixel στο Pixel Watch

Ουσιαστικά, θα πρέπει απλώς να βεβαιωθείτε ότι το Pixel Watch ή το Watch 2 είναι ήδη ρυθμισμένο και συνδεδεμένο στο Pixel Watch, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο συνδέσεις Bluetooth είναι ενεργοποιημένες σε αυτές τις συσκευές. Εάν έχετε ένα νέο έξυπνο ρολόι Pixel, ετοιμάσαμε έναν ξεχωριστό οδηγό για το πώς να ρυθμίσετε το φορητό σας για πρώτη φορά.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή Pixel Camera ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη στο Pixel Watch, επομένως πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πρώτα από την εφαρμογή Play Store στο smartwatch σας.

Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Pixel Watch

Μόλις ζευγαρώσετε το Pixel Watch και το τηλέφωνο Pixel, μπορείτε απλά να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Pixel Camera από το smartwatch σας. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να έχετε ένα τρίποδο ή βάση πριν τραβήξετε φωτογραφίες για να ασφαλίσετε το ακουστικό σας. Μόλις είστε έτοιμοι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Τοποθετήστε το τηλέφωνο με κάμερα Pixel και ρυθμίστε το στην προβολή ή το θέμα.
 2. Ξεκλειδώστε το Pixel Watch.
 3. Μεταβείτε στη λίστα εφαρμογών και ανοίξτε την κάμερα Pixel.
 4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα στο Pixel Watch για να κάνετε προσαρμογές ζουμ.
 5. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί κλείστρου.
  1. Η προεπιλογή είναι 3 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα στο μενού Timer.

Πώς να εγγράψετε βίντεο χρησιμοποιώντας το Pixel Watch

Η ενεργοποίηση της απομακρυσμένης εγγραφής βίντεο από το Pixel Watch έχει την ίδια διαδικασία όπως και κατά τη λήψη φωτογραφιών. Θα χρειαστεί απλώς να αλλάξετε τον φακό της κάμερας. Θα σας δείξουμε πώς στα παρακάτω:

 1. Με ανοιχτή την εφαρμογή Pixel Camera, πατήστε το μενού και επιλέξτε Λειτουργίες.
 2. Αναζητήστε το βίντεο και πατήστε το.
 3. Πατήστε το κουμπί κλείστρου στο ρολόι σας για να ξεκινήσει η εγγραφή.
 4. Πατήστε ξανά το κλείστρο για να σταματήσετε την εγγραφή.

Εκτός από το βίντεο και τη φωτογραφία, το Modes φιλοξενεί και διαφορετικές λειτουργίες κάμερας. Αυτά περιλαμβάνουν τη Νυχτερινή όραση, το Πορτρέτο, την Αργή κίνηση και το Χρονοδιάγραμμα.

Άλλα χρήσιμα στοιχεία ελέγχου κάμερας Pixel που πρέπει να γνωρίζετε

Εκτός από τις λειτουργίες, τα άλλα κύρια μενού της κάμερας Pixel είναι η Κάμερα και ο Χρονοδιακόπτης. Θα ήταν λογικό να γνωρίζουμε τι προσφέρουν αυτές οι επιλογές.

Εναλλαγή κάμερας

Πατώντας την επιλογή Κάμερα σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής ή selfie κάμερας και της πίσω κάμερας. Αλλά από προεπιλογή αυτό πηγαίνει απευθείας στην κύρια κάμερα στο πίσω μέρος.

Αλλαγή διάρκειας χρονοδιακόπτη

Όσο για το Timer, υπάρχουν πλέον δύο επιλογές των 3 δευτερολέπτων και 5 δευτερολέπτων. Η επιλογή ενός από τα δύο κουμπιά ρυθμίζει αμέσως την ώρα, ενώ πρέπει να πατήσετε το κλείστρο της κάμερας στο Pixel Watch για να ξεκινήσετε το χρονόμετρο και να τραβήξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Η νέα διεπαφή χρήστη μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να το μάθει ο καθένας, αλλά η υπερωρία είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο όταν τελικά ελέγχετε ένα τηλέφωνο με κάμερα Pixel από τον καρπό σας. Ταυτόχρονα, αυτή η αναβάθμιση καθιστά τα ρολόγια Pixel τόσο ευέλικτα όσο τα μοντέλα Galaxy Watch της Samsung όταν χρησιμοποιούνται ως τηλεχειριστήριο τηλεφώνων με κάμερα από απόσταση.

Σας αρέσει το Pixel Watch ή το Pixel Watch 2; Λοιπόν, δοκιμάσατε το νέο χειριστήριο στην εφαρμογή Pixel Camera στο smartwatch σας; Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας κάτω στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here