Το Life360 δεν ενημερώνεται – Πώς να το διορθώσετε

0
33

Το Life360 πρέπει να ενημερώνεται με ακρίβεια και έγκαιρη. Ως μια ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης οικογένειας, το Life360 διαθέτει κάθε δυνατότητα παρακολούθησης που θα χρειαστείτε για να παρακολουθείτε αβίαστα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους στον Κύκλο σας. Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες βασίζονται σε δεδομένα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στις έγκαιρες ενημερώσεις σας για διάφορους λόγους. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε πλήρεις αποτυχίες για διάφορους λόγους.

Το Life360 δεν ενημερώνεται - Πώς να το διορθώσετε

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή η δημοφιλής εφαρμογή, με αποτέλεσμα να διακόπτεται ξαφνικά η ενημέρωση. Ευτυχώς, πολλά από αυτά τα ζητήματα είναι εύκολο να επιλυθούν και να διορθωθούν. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι θα μπορούσε να εμποδίσει την ενημέρωση του Life360 και τι μπορείτε να κάνετε για να το επαναφέρετε.

Το Life360 δεν ενημερώνεται – Αντιμετώπιση προβλημάτων του υλικού του τηλεφώνου σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή Life360 ενδέχεται να μην ενημερώνεται. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να κυμαίνονται από ζητήματα με τη συσκευή σας, τις ρυθμίσεις, άλλες εφαρμογές ή κάτι που συμβαίνει στην εφαρμογή Life360.

Χαμηλή διάρκεια ζωής μπαταρίας

Εάν κοιτάζετε την τοποθεσία ενός χρήστη στο Life360 και δεν φαίνεται να ενημερώνεται, είναι πιθανό το τηλέφωνο απλώς να μην είναι ενεργοποιημένο ή να έχει πέσει η μπαταρία. Θα μπορούσατε επίσης να δείτε το ίδιο πρόβλημα εάν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη αλλά έχει χαμηλή μπαταρία. Πολλά τηλέφωνα έχουν ενσωματωμένες ρυθμίσεις βελτιστοποίησης μπαταρίας που θα απενεργοποιήσουν τις λειτουργίες καθώς η μπαταρία αρχίζει να πέφτει πολύ, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης τοποθεσίας.

Μπορείτε είτε να κρατήσετε τη μπαταρία φορτισμένη πάνω από 20% (το μέσο επίπεδο μπαταρίας για βελτιστοποίηση) είτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις βελτιστοποίησης μπαταρίας του τηλεφώνου, ώστε η παρακολούθηση τοποθεσίας να είναι πάντα ενεργή ανεξάρτητα από την κατάσταση της μπαταρίας.

Συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο

Εάν το τηλέφωνό σας δεν είναι συνδεδεμένο σε καλό Wi-Fi ή δεν έχει ισχυρή σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, θα δείτε ενημερώσεις με περιοδικά προβλήματα από τους χρήστες. Επίσης, εάν η ταχύτητα Wi-Fi είναι αρκετά χαμηλή ή είναι δημόσιο δίκτυο, η συσκευή ενδέχεται να μην μπορεί να ενημερώσει το Life360 στη θέση της. Τα hotspots και η λειτουργία αεροπλάνου θα παρεμποδίσουν επίσης τη δυνατότητα ενημέρωσης του Life360.

Το Life360 δεν ενημερώνεται – Αντιμετώπιση προβλημάτων λογισμικού του τηλεφώνου σας

Μερικές φορές το Life360 μπορεί να έχει δυσκολία στην ενημέρωση λόγω προβλημάτων με το λογισμικό του τηλεφώνου. Ρυθμίσεις όπως η απενεργοποίηση ή ο περιορισμός των υπηρεσιών τοποθεσίας μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την εφαρμογή. Επίσης, εάν το τηλέφωνό σας εκτελεί μια παλιά έκδοση λογισμικού, η εφαρμογή ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Υπηρεσίες τοποθεσίας

Για να παρακολουθεί το Life360 χρήστες, οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι «ενεργοποιημένες» για τη συγκεκριμένη συσκευή. Για να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για συσκευές iOS:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο τηλέφωνό σας.
 2. Βρείτε το “Privacy” και κάντε κλικ για να ανοίξετε το μενού.
 3. Κάντε κλικ στις “Υπηρεσίες τοποθεσίας”.
 4. Βρείτε το Life360 στη λίστα εφαρμογών και κάντε κλικ σε αυτό.
 5. Επιλέξτε «Πάντα».

Για να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για χρήστες Android:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στο “Απόρρητο”.
 2. Πατήστε “Διαχείριση αδειών”.
 3. Πατήστε «Τοποθεσία».
 4. Βρείτε την εφαρμογή Life360 και πατήστε πάνω της.
 5. Αλλάξτε την άδεια σε “Να επιτρέπεται πάντα”.

Αυτό θα επιτρέψει στην εφαρμογή Life360 να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας ανά πάσα στιγμή και να διατηρεί την εφαρμογή ενημερωμένη.

Ενημερώσεις λειτουργικού λογισμικού

Τόσο το λογισμικό iOS όσο και το Android ενημερώνονται κάθε χρόνο. Ενώ μπορείτε να παραλείψετε μια ενημέρωση τηλεφώνου, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι πολλές από τις εφαρμογές σας θα σταματήσουν να λειτουργούν μετά από λίγο. Αυτό συμβαίνει γενικά επειδή οι προγραμματιστές εφαρμογών δεν θα υποστηρίζουν πλέον την παλαιότερη έκδοση λογισμικού τηλεφώνου.

Για να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό iOS σας είναι ενημερωμένο στο iPhone σας:

 1. Συνδέστε το τηλέφωνό σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις”.
 2. Βρείτε το μενού “Γενικά” και πατήστε σε αυτό.
 3. Πατήστε «Ενημέρωση λογισμικού».
 4. Εάν δείτε τις επιλογές “Λήψη και εγκατάσταση” ή “Εγκατάσταση”, το τηλέφωνό σας έχει διαθέσιμη μια ενημέρωση. Κάντε κλικ στην επιλογή και ολοκληρώστε την εγκατάσταση.
 5. Εάν δεν έχετε καμία από αυτές τις επιλογές, το τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένο.

Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας Android είναι ενημερωμένο:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει το τηλέφωνό σας και έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” του τηλεφώνου σας.
 2. Κοντά στο κάτω μέρος, πατήστε “Σχετικά με το τηλέφωνο”.
 3. Επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού».
 4. Εάν έχετε μια διαθέσιμη ενημέρωση, το τηλέφωνό σας θα σας ειδοποιήσει και θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Το τηλέφωνο δεν θα σας ζητήσει να κάνετε τίποτα εάν το τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένο.

Ανεξάρτητα από το τηλέφωνο που έχετε, η διατήρηση του συστήματος ενημερωμένο θα αποτρέψει τυχόν προβλήματα με τη δυνατότητα ενημέρωσης του Life360.

Το Life360 δεν ενημερώνεται – Αντιμετώπιση προβλημάτων άλλων εφαρμογών

Πολλές εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνό σας θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τη λειτουργικότητα και την ικανότητα του Life360 να ενημερώνεται τακτικά. Παρακάτω είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τύπους που μπορεί να επηρεάσουν την εφαρμογή Life360.

VPN τρίτων

Τα VPN έχουν σχεδιαστεί για να κρύβουν την τοποθεσία σας και ακόμη και να αποκλείουν το Life360 από αυτά τα δεδομένα. Εάν η εφαρμογή δεν φαίνεται να ενημερώνεται σωστά, ελέγξτε και δείτε εάν ο χρήστης διαθέτει VPN. Θα πρέπει να απενεργοποιηθεί για να παρέχει ακριβείς πληροφορίες παρακολούθησης.

Εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας τρίτων

Οι εφαρμογές μπαταρίας τρίτων θα παρεμβαίνουν στην ικανότητα του Life360 να ενημερώνει τοποθεσίες, επειδή συνήθως λειτουργούν εξαπατώντας το τηλέφωνό σας ώστε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας. Αυτό συνήθως απενεργοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας.

Οι περισσότερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας σάς επιτρέπουν να εξαιρέσετε επιλεγμένες εφαρμογές από τη λειτουργικότητά τους. Προσθέστε το “Life360” σε αυτήν τη λίστα για να διατηρήσετε τις ενημερώσεις πιο συνεπείς.

Εφαρμογές προστασίας από ιούς τρίτων

Πολλές εφαρμογές προστασίας από ιούς εμποδίζουν την εκτέλεση εφαρμογών στο τηλέφωνό σας στο παρασκήνιο. Αν και αυτό είναι συνήθως καλό, το Life360 πρέπει να μπορεί να εκτελείται στο παρασκήνιο. Εάν όχι, ένας χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει ενεργά την εφαρμογή για το Life360 για να ενημερώσει μια τοποθεσία.

Ευτυχώς, οι περισσότερες εφαρμογές προστασίας από ιούς τρίτων θα σας επιτρέψουν να εξαιρέσετε τις εφαρμογές που εμπιστεύεστε. απλά πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.

Το Life360 δεν ενημερώνεται – Αντιμετώπιση προβλημάτων της εφαρμογής Life360

Υπάρχουν επίσης ζητήματα στην ίδια την εφαρμογή Life360 που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ικανότητά της να ενημερώνεται. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν σφάλματα χρήστη ή μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής που πρέπει να ενημερωθεί.

Δύο συσκευές που έχουν συνδεθεί

Ελέγξτε ξανά ότι ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος στον ίδιο λογαριασμό σε πολλές συσκευές. Εάν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό σε πολλές συσκευές, το Life360 δεν θα ξέρει ποια να παρακολουθεί με ακρίβεια. Θα μπορούσε είτε να προσπαθήσει να ακολουθήσει και τις δύο συσκευές είτε να αποτύχει να παρακολουθήσει τίποτα απολύτως.

Εάν ο χρήστης χρειάζεται να έχει το Life360 ενεργό σε δύο συσκευές, θα χρειαστεί δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς για την ακριβή παρακολούθηση σε κάθε συσκευή.

Κατάσταση σύνδεσης

Εάν ένα από τα μέλη του Κύκλου σας δεν ενημερώνεται, ενδέχεται να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό του. Οι χρήστες μπορούν να αποσυνδεθούν από τους λογαριασμούς τους για πολλούς λόγους, όπως η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού. Μερικές φορές, ο λογαριασμός μπορεί να τους έχει αποσυνδεθεί χωρίς να το γνωρίζουν και απλά χρειάζεται να εισαγάγουν ξανά τον κωδικό πρόσβασής τους.

Χρήστες στον κύκλο σας

Εάν ένας χρήστης εξαφανίστηκε ξαφνικά, μπορεί να έχει απορριφθεί από τον Κύκλο σας. Εάν αυτό έγινε κατά λάθος, θα μπορούσατε να τους στείλετε τον κωδικό πρόσκλησης Life360 για να τους προσθέσετε ξανά στον Κύκλο σας. Για να προσθέσετε ένα άτομο στον Κύκλο σας:

 1. Πατήστε «Προσθήκη μελών Κύκλου».
 2. Κάντε κλικ στο «Αποστολή κωδικού».
 3. Επιλέξτε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προτιμάτε.

Αυτό θα προσθέσει ένα μέλος του Κύκλου που είχε απορριφθεί προηγουμένως στη λίστα σας.

Ενημερωμένη εφαρμογή Life360

Εάν η εφαρμογή Life360 δεν ενημερώνεται ή έχει χαλάσει με κάποιον άλλο τρόπο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση που παρέχεται από την εταιρεία. Αυτό θα διασφαλίσει επίσης ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στους χρήστες.

Ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε εάν έχετε την πιο πρόσφατη εφαρμογή είναι να κατευθυνθείτε στο κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σας και να εντοπίσετε το Life360 στο κατάστημα. Εάν χρειάζεστε μια νέα έκδοση, το κατάστημα θα σας ειδοποιήσει συνήθως.

Life360 – Πάντα «Ενεργή» Προστασία

Η εφαρμογή Life360 παρέχει μια κρίσιμη υπηρεσία για φίλους και οικογένειες. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αναζητήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο, μόνο για να μάθετε ότι η εφαρμογή δεν ενημέρωσε την προηγούμενη τοποθεσία του. Η ενημέρωση για τη συντήρηση του Life360 θα βοηθήσει μόνο εσάς και τον Κύκλο σας.

Είστε χρήστης του Life360; Σας έχει τύχει ποτέ η εφαρμογή να μην ενημερώνεται; Πείτε μας τι κάνατε για να το διορθώσετε ή ακόμα και να το αποφύγετε στα παρακάτω σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here