Nothing CEO Carl Pei πειράζει την επόμενη εκδήλωση έναρξης

0
131
Οθόνη NextPit Nothing Phone 1
© NextPit

Η σχετικά νεαρή start-up Nothing μόλις ανακοίνωσε το τρίτο της προϊόν μετά το Nothing Ear (1) και το Nothing Phone (1). Ο ιδρυτής και εν ενεργεία διευθύνων σύμβουλος Carl Pei δεν θέλει τίποτα λιγότερο από το να “μας ανεβάσει σε υψηλότερο επίπεδο”. Ο grandmaster του μάρκετινγκ δεν αποκάλυψε ποιο συγκεκριμένο προϊόν θα είναι αυτό, αλλά οι φήμες έχουν αρχίσει να αναδεύονται προσφέροντας μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

TL;DR

  • Τίποτα δεν πείραξε ένα νέο προϊόν στο Twitter.
  • Ένα βραχυπρόθεσμο λανσάρισμα είναι στα χαρτιά.
  • Οι ανθισμένες λέξεις περιγράφουν πολλά και όμως τίποτα απολύτως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Nothing, Carl Pei, δεν αφήνει την πλήξη να δημιουργηθεί

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο πρώην συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus Carl Pei μας παρουσίασε το πρώτο του προϊόν, το Nothing Ear (1). Δεν μας έπεισαν τα αληθινά ασύρματα ακουστικά όσον αφορά τον ήχο περιβάλλοντος και την πρωτοτυπία. Μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τι εννοούσαμε με αυτό στην κριτική μας Nothing Ear (1). Τον Ιούλιο, επιτέλους πήραμε το πρώτο μας smartphone Android από το Nothing, το οποίο τοποθετήθηκε στη μεσαία κατηγορία κατά την κυκλοφορία του.

  • Σχετικά: Τίποτα Τηλεφωνική (1) κριτική

Τώρα, ήρθε η ώρα για ένα τρίτο προϊόν Nothing να κυκλοφορήσει στην αγορά. Τουλάχιστον αυτός είναι ο γενικός τόνος στη νεοσύστατη εταιρεία Nothing. Στο Twitter αλλά και στο δικό τους αρχική σελίδα, δελεάζουν την κοινότητα των θαυμαστών με ανακοινώσεις όπως “Το Ζωικό Βασίλειο καλεί ξανά”, “Μερικές φορές η απάντηση κάθεται ακριβώς μπροστά σου” ή “Sublime. Σύντομα θα έρθει.” Όλα συνοδεύονται από μια φωτογραφία μιας πεταλούδας που προφανώς αιωρείται από πάνω σε νέο προϊόν. Φυσικά, αυτή η συσκευή παραμένει εκτός οπτικής γωνίας για να διατηρήσει το σασπένς.

Das Bild zeigt lediglich einen Schmetterling.

Τίποτα δεν μας προσφέρει πεταλούδα για το 3ο προϊόν του. / © Τίποτα

Όπως συμβαίνει συχνά με τον grandmaster του μάρκετινγκ, ο οποίος έχει ήδη καταστρέψει smartphone στην κάμερα για να λάβει ένα πολυπόθητο “OnePlus Invite”, δημιουργείται μια κατάλληλη διαφημιστική εκστρατεία. Πολλά λόγια που δεν αποκαλύπτουν μια πραγματική υπόδειξη για το νέο προϊόν. Αλλά υπάρχουν ήδη φήμες: ένα από αυτά είναι ένα Nothing Phone (1) Lite, το οποίο υποτίθεται ότι θα κατασκευαστεί χωρίς τη “Διασύνδεση Glyph”, αλλά θα πρέπει να παρέχει μια μπαταρία 5.000 mAh σε αντάλλαγμα.

Ωστόσο, τέτοιες πληροφορίες που ξεκίνησε από το Android Police σχολιάστηκαν από τον Carl Pei ως “ψεύτικες ειδήσεις“. Είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής ή λάθος κατεύθυνση; Επιπλέον, γίνεται λόγος για το Nothing Ear (2), το οποίο υποτίθεται ότι έχει επίσης διαφανές σχέδιο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλα αυτά είναι απλώς φήμες.

Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να μπορέσουμε να κρατήσουμε πραγματικά το τρίτο προϊόν Nothing στα χέρια μας. Τι συνδέετε με την πεταλούδα ή για να το θέσω απλά, τι είδους προϊόν θα θέλατε να δείτε από το Nothing; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Πηγή:
Τίποτα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here