Mobvoi TicWatch 5 Pro: Ισχυρό Smartwatch με περιστρεφόμενη κορώνα και Wear OS 3.0

0
47
Mobvoi TicWatch 5 Pro: Ισχυρό Smartwatch με περιστρεφόμενη κορώνα και Wear OS 3.0
© Mobvoi

Ο κινέζος κατασκευαστής φορητών συσκευών Mobvoi ανακοίνωσε την κυκλοφορία του smartwatch TicWatch 5 Pro με κλήρωση στη χώρα καταγωγής του. Σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε το ταχύτερο και πιο προηγμένο smartwatch της μέχρι σήμερα, το οποίο πείθει με αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Η Mobvoi παρουσιάζει επίσημα το TicWatch 5 Pro

Το Mobvoi TicWatch 5 Pro διαθέτει infographic

Το Mobvoi TicWatch 5 Pro μπορεί σίγουρα να πείσει με τα χαρακτηριστικά και τα τεχνικά του δεδομένα. / © Mobvoi

Ομολογουμένως—η παρουσίαση του TicWatch 5 Pro από την Mobvoi δεν αποτελεί πλέον τεράστια έκπληξη. Εξάλλου, ο ίδιος ο Κινέζος κατασκευαστής φορητών συσκευών διαφήμιζε τα νέα smartwatches εκ των προτέρων και έκανε κλήρωση 10 από αυτά. Εάν δεν είστε ένας από τους τυχερούς νικητές, μπορείτε να αγοράσετε το πιθανώς πιο γρήγορο, ισχυρό και πιο καινοτόμο έξυπνο ρολόι Wear OS 3 από τη Mobvoi σε χρώμα Obsidian Black για 349,99 $.

Ως χρήστης ενός έξυπνου ρολογιού TicWatch δεν μπορώ να κρύψω την προσμονή μου να δοκιμάσω το νέο TicWatch 5 Pro! Όχι μόνο έχει εγκατασταθεί ο πολύ γρήγορος και ενεργειακά αποδοτικός Snapdragon W5+ Gen 1, αλλά η εταιρεία συνεχίζει επίσης να επιδίδεται στην τεχνολογία απεικόνισης διπλού επιπέδου.

Εδώ, δύο οθόνες τοποθετούνται η μία πάνω στην άλλη: μια μονόχρωμη οθόνη LCD FSTN και ένα τυπικό έγχρωμο πάνελ OLED από κάτω. Αυτό με τη σειρά του υποτίθεται ότι οδηγεί σε μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας της μπαταρίας. Το TicWatch 5 Pro λέγεται ότι λειτουργεί για 80 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Μέσα σε 30 λεπτά, η γρήγορη φόρτιση λέγεται ότι έχει αντλήσει την μπαταρία των 628 mAh από 0 σε 65 τοις εκατό.

Εικόνα Mobvoi TicWatch 5 Pro που δείχνει την περιστρεφόμενη κορώνα

Το Mobvoi TicWatch 5 Pro έρχεται για πρώτη φορά με περιστρεφόμενη κορώνα. / © Mobvoi

Επιπλέον, το Wear OS 3.0 είναι πλέον προεγκατεστημένο. [An answer to our question about when older TicWatch models will receive the update is still pending.] Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η περιστρεφόμενη κορώνα στη δεξιά πλευρά, ακριβώς κάτω από το κουμπί υλικού. Αυτό προσφέρει διάφορες λειτουργίες, όπως ταχύτερη πλοήγηση και εκκίνηση εφαρμογών, ρύθμιση της έντασης ήχου και μεγέθυνση/σμίκρυνση των χαρτών.

  • Το NextPit δοκίμασε τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια μόνο για εσάς: Δείτε την καλύτερη λίστα του 2023 εδώ!

Το TicWatch 5 Pro είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο 810H και μπορεί να αντέξει την πίεση μιας στήλης νερού 50 μέτρων (5 ATM). Αυτή τη φορά, επίσης, υπάρχει ένα πραγματικό πυροτέχνημα πρόσθετων λειτουργιών, όπως ανέπαφη πληρωμή μέσω NFC, παρακολούθηση GPS, καρδιακός ρυθμός 24 ώρες, στρες, ρυθμός αναπνοής, VO2 max και παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα. Ο ύπνος σας μπορεί να παρακολουθηθεί μαζί με τη θερμοκρασία του δέρματος ανάλογα και στη συνέχεια να αξιολογηθεί. Περισσότερες από 100 λειτουργίες επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι επίσης διαθέσιμες στο πιο πρόσφατο μοντέλο TicWatch.

Προεπισκόπηση των προσόψεων ρολογιού Mobvoi TicWatch 5 Pro στη συνοδευτική εφαρμογή smartphone

Με το TicWatch 5 Pro είναι δυνατά μεμονωμένες όψεις ρολογιών και γρήγορες πίνακες! / © Mobvoi

Είναι ενσωματωμένο ένα ηχείο, καθώς και ένα μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις από τον καρπό σας με το συνδεδεμένο smartphone Android ή Apple. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θα ήθελα να αναφέρω ότι μπορείτε όχι μόνο να προσαρμόσετε το ρολόι σας στο smartphone σας με την εφαρμογή “Mobvoi Health”, αλλά και να εξοπλίσετε το “Quick Panel” με τα πιο σημαντικά εικονίδια για εσάς. Συνολικά, η Mobvoi έχει παραδώσει ένα πολύ καλά στρογγυλεμένο πακέτο, το οποίο φυσικά πρέπει ακόμα να ελεγχθεί από τους συντάκτες του NextPit σε μια λεπτομερή δοκιμή για να δούμε σε ποιο βαθμό όλα είναι αλήθεια.

Πώς σας φαίνεται το νέο TicWatch 5 Pro της Mobvoi; Είναι το smartwatch μια πραγματική εναλλακτική του Google Pixel Watch ή του Samsung Galaxy Watch 5 Pro; Γράψτε μας τη γνώμη σας και, εάν υπάρχει, αιτήματα δοκιμής στα σχόλια.