Πώς να διορθώσετε το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε Zip στο Android

0
85
Διορθώστε το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε Zip σε Android

Αρκετοί χρήστες σε φόρουμ XDA και στη σελίδα μας στο Facebook ανέφεραν ότι ένα σφάλμα “σφάλμα εκτέλεσης του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε συμπίεση” δημιουργεί πρόβλημα κατά την αναλαμπή προσαρμοσμένης ROM μέσω ανάκτησης. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε συμπίεση.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε Zip-On Android

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλους μας αρέσει να χρησιμοποιούμε smartphone Android. Στην πραγματικότητα, το Android είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά που αγαπούν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ένας από τους πιο πιθανούς λόγους πίσω από την επιτυχία του Android είναι η φύση του ανοιχτού κώδικα. Δεδομένου ότι βασίζεται σε Linux, μπορούμε πραγματικά να απολαμβάνουμε πολλές προσαρμοσμένες ROM στο λειτουργικό σύστημα.

Έχουμε επίσης μοιραστεί ένα άρθρο στο οποίο έχουμε συζητήσει διαφορετικούς τύπους προσαρμοσμένων ROM που μπορείτε να απολαύσετε στη συσκευή σας Android. Ωστόσο, για να εγκαταστήσετε την προσαρμοσμένη ROM, πρέπει να έχετε ένα smartphone Android με root.

Όχι μόνο συσκευές με root, πρέπει επίσης να έχετε εγκαταστήσει μια προσαρμοσμένη ανάκτηση στη συσκευή σας. Οι γνωστές και δημοφιλείς ανακτήσεις όπως το TWRP και το CMW μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες Android με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες Android μάς έχουν αναφέρει σχετικά με το σφάλμα “σφάλμα εκτέλεσης του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης στο zipping” κατά την αναλαμπή της προσαρμοσμένης ROM.

Τι είναι το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε zipping;

Αρκετοί χρήστες σε φόρουμ XDA και στη σελίδα μας στο Facebook ανέφεραν ότι ένα σφάλμα “σφάλμα εκτέλεσης του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε συμπίεση” δημιουργεί πρόβλημα κατά την αναλαμπή προσαρμοσμένης ROM μέσω ανάκτησης. Το χειρότερο είναι ότι το σφάλμα δεν αφήνει περιθώρια επιστροφής επειδή συνήθως σκουπίζουμε τα πάντα πριν αναβοσβήσουμε την προσαρμοσμένη ROM.

Ορισμένοι χρήστες Android πιστεύουν επίσης ότι το σφάλμα παρουσιάστηκε επειδή προσπαθούσαν να αναβοσβήσουν ένα κατεστραμμένο ή λάθος. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο, στην πραγματικότητα, το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως όταν αναβοσβήνει μέσω της λειτουργίας ανάκτησης TWRP. Επομένως, εάν το ίδιο πράγμα σας δημιουργεί προβλήματα, τότε ας μάθουμε πώς να διορθώσετε το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε zip Android.

Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται στο άρθρο συλλέγονται από το διαδίκτυο. Η Techviral δεν φέρει καμία ευθύνη εάν συμβεί οποιαδήποτε ζημιά. Επομένως, ακολουθήστε το με δική σας ευθύνη.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν αναβοσβήσετε το Custom Rom

Λοιπόν, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε προτού αναβοσβήσετε μια νέα ROM. Αυτά τα πράγματα είναι αρκετά κοινά και πρόκειται να μοιραστούμε την πιο εύκολη μέθοδο για να διορθώσετε το σφάλμα. Ωστόσο, προτού κάνετε flash Custom ROM, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας Android.

  • Δημιουργήστε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας nandroid της τρέχουσας ROM σας (που εκτελούσε στη συσκευή σας)
  • Για να δημιουργήσετε το αντίγραφο ασφαλείας της τρέχουσας ROM σας, κατευθυνθείτε στην ανάκτηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Αντίγραφο ασφαλείας».
  • Η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στην ανάκτηση θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας ολόκληρου του συστήματος Android και θα το αποθηκεύσει στην κάρτα SD σας.

Λοιπόν, για να είμαστε ειλικρινείς, το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης στο σφάλμα zip προκαλείται κυρίως επειδή οι χρήστες Android αποτυγχάνουν να χρησιμοποιήσουν σωστά την επιλογή Advanced Wipe. Κανονικά, οι χρήστες χρησιμοποιούν απλώς την επιλογή “Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κρυφή μνήμη Dalvik” που ενεργοποιεί το σφάλμα. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο σφάλμα, τότε απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

  • Μεταβείτε στην Ανάκτηση
  • Στο Recovery, μεταβείτε στο Wipe > Advanced Wipe (Σημαντικό)
  • Τώρα κάτω από το Advanced Wipe, επιλέξτε Data, System, Cache & Dalvik Cache και, στη συνέχεια, σύρετε για να σκουπίσετε όλα.
  • Τώρα επιλέξτε το αρχείο ZIP της ROM σας και αναβοσβήστε το ως συνήθως.
  • Τώρα θα λάβετε το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε zip, αλλά μην πανικοβληθείτε!
  • Τώρα μεταβείτε στο μενού επανεκκίνησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε επανεκκίνηση σε ανάκτηση
  • Μόλις επανεκκινήσει η συσκευή σας στην ανάκτηση, αναβοσβήστε ξανά το αρχείο ZIP Χωρίς σκούπισμα (Μην σκουπίζετε τίποτα)

Αυτό πιθανώς θα διορθώσει το σφάλμα κατά την εκτέλεση του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε σφάλμα zip. Τώρα δεν θα λάβετε ξανά το σφάλμα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί επίσης να λάβετε το σφάλμα αφού ακολουθήσετε το σεμινάριο για διάφορους λόγους. Ίσως κάτι δεν πάει καλά με τη ROM και ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε ένα νέο αντίγραφο του αρχείου ZIP.

Εάν έχετε διαβάσει το άρθρο, τότε πιθανότατα λαμβάνετε ήδη το “σφάλμα εκτέλεσης του δυαδικού προγράμματος ενημέρωσης σε σφάλμα zip” ενώ αναβοσβήνει την προσαρμοσμένη ROM. Ωστόσο, εάν το παραπάνω σεμινάριο απέτυχε να διορθώσει το σφάλμα, τότε ενδέχεται να θέσετε μια ερώτηση στο φόρουμ XDA-Developer.

Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; Εάν το σεμινάριο σάς βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα, φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.