20+ επεκτάσεις Chrome που πρέπει να έχετε για καλύτερη και ταχύτερη περιήγηση

0
177
15 επεκτάσεις Chrome που πρέπει να έχετε για καλύτερη και ταχύτερη περιήγηση
15 επεκτάσεις Chrome που πρέπει να έχετε για καλύτερη και ταχύτερη περιήγηση

Ακολουθούν μερικές από τις επεκτάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Google chrome, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε όλες αυτές τις δυνατότητες και σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Παρακάτω είναι οι επεκτάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το chrome καλύτερο και ταχύτερο πρόγραμμα περιήγησης.

Το Google Chrome είναι το καλύτερο και το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στον ψηφιακό κόσμο. Υπάρχουν μερικά άλλα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως ο Firefox ή ο Internet Explorer που αντιστοιχούν επίσης στις δυνατότητες και την απόδοση με αυτές του προγράμματος περιήγησης ιστού Google Chrome. Αυτά τα προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιούν τις προσθήκες που τους βοηθούν να ξεπεράσουν τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες του Google Chrome.

20+ επεκτάσεις Chrome που πρέπει να έχετε για καλύτερη και ταχύτερη περιήγηση

Παρακάτω λοιπόν είναι οι καλύτερες επεκτάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome για να έχετε καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

#1 Αποστολή από το Gmail

Αυτή η επέκταση αφορά την αφαίρεση όλων των διαθέσιμων συνδέσμων Gmail από τη σελίδα του ιστότοπου σε μια συνδεδεμένη σελίδα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους αυτούς τους συνδέσμους Gmail για να στείλετε τα μηνύματά σας ή για να συνεχίσετε τη συνομιλία. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επέκταση για όσους θέλουν απλώς να βρουν τον λογαριασμό Gmail και την τεράστια σελίδα του ιστότοπου. Τώρα δεν θα χρειαστεί να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις διευθύνσεις URL αυτών των σελίδων για να ξεκινήσετε το Gmail.

επέκταση 1

#2 Google Mail Checker

Αυτή η επέκταση δημιουργεί ένα εικονίδιο δίπλα στη γραμμή αναζήτησης στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο θα ανοίξετε στο νέο παράθυρο όπου μπορείτε να ελέγξετε τον λογαριασμό σας στο Gmail και να διαβάσετε και να στείλετε τα μηνύματα όπως μπορείτε στο Gmail. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της επέκτασης είναι ότι δεν λαμβάνετε τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο του λογαριασμού σας στο Gmail που είναι ανοιχτός σε αυτήν.επέκταση 2

#3 IE Tab

Υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που είναι προ-βελτιστοποιημένοι για χρήση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Internet Explorer και η εμπειρία αυτών των τοποθεσιών δεν είναι τόσο πλούσια όσο έχετε στο πρόγραμμα περιήγησης IE. Η επέκταση καρτέλας IE δημιουργεί ένα παράθυρο δευτερεύουσας περιήγησης στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης Chrome όπου μπορείτε απολαύστε την ίδια τροποποιημένη περιήγηση όπως αυτή στον Internet Explorer και μπορείτε επίσης να νιώσετε την ίδια εμπειρία με αυτήν σε αυτόν.

επέκταση 3

#4 Docs PDF/PowerPoint Viewer

Αυτή η επέκταση στέλνει απλώς τους συνδέσμους αρχείων pdf ή powerpoint στο Google Drive όπου μπορείτε να διαβάσετε σωστά αυτά τα αρχεία. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επέκταση για το Chrome, καθώς τα αρχεία Pdf και Powerpoint δεν αντιμετωπίζονται σωστά από αυτό το πρόγραμμα περιήγησης και η εμπειρία είναι πολύ κακή για αυτά τα αρχεία.

επέκταση 4

#5 FastestChrome

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επέκταση μπορείτε να επισημάνετε οποιονδήποτε όρο στο παράθυρο για να τον αναζητήσετε, να βρείτε τη σημασία του. Αυτή η επέκταση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση των λέξεων στη σελίδα και για γρήγορη αναζήτηση για λεπτομέρειες για οτιδήποτε στη σελίδα. Αυτή η επέκταση βοηθά επίσης στην αύξηση της ταχύτητας αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης. Απλώς δοκιμάστε το και θα κολλήσετε με αυτήν την επέκταση του Google Chrome.

επέκταση 5

#6 Διακοπή αυτόματης αναπαραγωγής για το YouTube

Αυτή η επέκταση chrome σάς βοηθά να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο του youtube μόλις φτάσετε στην ιστοσελίδα που περιέχει βίντεο ή μπορείτε να πείτε ότι σταματά την αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο σε διάφορους κεντρικούς υπολογιστές και ιστότοπους. Αυτή η επέκταση σάς βοηθά επίσης να προφορτώνετε τα βίντεο και στη συνέχεια να τα παίζετε μετά την πλήρη φόρτωσή τους. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για όσους έχουν αργές συνδέσεις και θέλουν να απολαύσουν την ομαλή αναπαραγωγή βίντεο χωρίς τραυλισμό.

επέκταση 6

#7 Feedly

Εάν έχετε προσθέσει σελιδοδείκτες σε ροές RSS από το Google Reader, το Twitter, το Delicious, το YouTube ή το Amazon, η επέκταση Feedly Chrome είναι αυτό που θα βρείτε πολύ χρήσιμο. Το Feedly εισάγει αυτόματα τις ροές σας και, στη συνέχεια, τακτοποιεί το περιεχόμενο σε μια ευχάριστη σελίδα περιοδικού. Η επέκταση Feedly διατηρεί επίσης έναν τρέχοντα απολογισμό των στοιχείων που δεν έχετε διαβάσει ακόμα στη γραμμή διευθύνσεων.

επέκταση 7

#8 Προεπισκόπηση Google

Αυτή είναι μια πολύ απλή επέκταση που δείχνει απλώς το στιγμιότυπο της σελίδας από κάθε ιστότοπο με τη μορφή της μικρογραφίας στην αριστερή πλευρά κάθε προσθήκη στην οθόνη αναζήτησης Google. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν απλώς να μάθουν για τον ιστότοπο μέσω της εσωτερικής εμφάνισης στον ιστότοπό τους.

επέκταση 8

#9 Session Manager

Είναι η καλύτερη επέκταση εξοικονόμησης χρόνου για το Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση από το εικονίδιο από χαρτόνι στα αριστερά της γραμμής αναζήτησης. Αυτή η επέκταση αποθηκεύει ολόκληρη την ιστοσελίδα ως έχει και μπορείτε να την ανοίξετε από την αποθηκευμένη λίστα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε τις ιστοσελίδες όταν είστε εκτός σύνδεσης.

επέκταση 9

#10 Hola Καλύτερο Διαδίκτυο

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό δίκτυο στη συσκευή σας και μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους στον διακομιστή σας.

επέκταση 10

#11 Web Boost – Περιμένετε λιγότερο, περιηγηθείτε πιο γρήγορα!

Web Boost - Περιμένετε λιγότερο, περιηγηθείτε πιο γρήγορα!
Web Boost – Περιμένετε λιγότερο, περιηγηθείτε πιο γρήγορα!

Αυτή η επέκταση εφαρμόζει έξυπνες τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης (οι οποίες δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα περιήγησης από προεπιλογή) και αποκλείει τα πράγματα που δεν χρειάζεστε (διαφημίσεις και προγράμματα παρακολούθησης). Όλα αυτά κάνουν τις ιστοσελίδες να φορτώνουν αισθητά πιο γρήγορα!

#12 Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης – για Chrome

Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης - για Chrome
Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης – για Chrome

Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για το Google Chrome – Περιήγηση 15% πιο γρήγορα. Βελτιώστε την εμπειρία αναζήτησης στο Google. Αυτή η επέκταση βελτιώνει πραγματικά την εμπειρία αναζήτησής σας, όπως είχε τη δυνατότητα αυτόματης κύλισης και φορτώνει αυτόματα την επόμενη σελίδα προτού φτάσετε στο τέλος. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης ένα πλωτό πλαίσιο αναζήτησης.

#13 Λεξικό Google

Λεξικό Google
Λεξικό Google

Το λεξικό Google προβάλλει τους ορισμούς εύκολα καθώς περιηγείστε στον ιστό. Κάντε διπλό κλικ σε οποιαδήποτε λέξη για να δείτε τον ορισμό της σε ένα μικρό αναδυόμενο συννεφάκι. Δείτε τον πλήρη ορισμό οποιασδήποτε λέξης ή φράσης χρησιμοποιώντας το λεξικό της γραμμής εργαλείων.

#14 TooManyTabs για Chrome

TooManyTabs για Chrome
TooManyTabs για Chrome

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να έχετε ανοιχτές 20 καρτέλες ή περισσότερες στο Chrome; Δεν μπορείτε να δείτε ούτε το favicon των καρτελών, για να μην αναφέρουμε τους τίτλους των καρτελών! Εάν συμβεί αυτό σε εσάς, το TooManyTabs είναι μια απαραίτητη επέκταση που διαχειρίζεται τις καρτέλες σας, μειώνει την υπερχείλιση της καρτέλας σας και σώζει τη λογική σας!

#15 Αποσυνδέω

Αποσυνδέω
Αποσυνδέω

Η Αποσύνδεση σάς επιτρέπει να οπτικοποιείτε και να αποκλείετε τους αόρατους ιστότοπους που σας παρακολουθούν. Φορτώστε τις σελίδες στις οποίες πηγαίνετε 44% πιο γρήγορα. Διακοπή παρακολούθησης από χιλιάδες ιστότοπους τρίτων.

#16 Ghostery

Ghostery
Ghostery

Εάν προτιμάτε την ασφάλεια και δεν πιστεύετε πολύ στις λύσεις ασφάλειας στο Διαδίκτυο, τότε το Ghostery είναι η καλύτερη επέκταση για εσάς. Αυτή η επέκταση εμφανίζει και επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν προγράμματα παρακολούθησης που συλλέγουν δεδομένα χρήστη.

#17 uBlock Origin

uBlock Origin
uBlock Origin

Το uBlock είναι βασικά ένας αποκλεισμός διαφημίσεων. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι αυτή η επέκταση είναι εξαιρετικά ελαφριά σε CPU και μνήμη. Το uBlock Origin είναι καλύτερο αν θέλετε να αποκλείσετε κάθε στοιχείο διαφήμισης που καταφέρνει να ξεφύγει από τα αντίστοιχα.

#18 Flashcontrol

Flashcontrol
Flashcontrol

Το Flashcontrol μπλοκάρει το περιεχόμενο flash και αντικαθιστά τα ενσωματωμένα προγράμματα αναπαραγωγής με σύμβολα κράτησης θέσης. Επιτρέψτε το περιεχόμενο μόνο όταν θέλετε κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σύμβολο κράτησης θέσης ή προσθέτοντας τους αγαπημένους σας ιστότοπους σε μια λίστα επιτρεπόμενων.

#19 RescueTime

RescueTime
RescueTime

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τον χρόνο που αφιερώνεται σε κάθε ενεργή καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, τότε ο χρόνος διάσωσης είναι ο καλύτερος για εσάς. Η επέκταση παρέχει μια εικόνα που δείχνει πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας σε κάθε ενεργή καρτέλα.

#20 Θολούρα

Θολούρα
Θολούρα

Το Blur διευκολύνει την παρακολούθηση και την ασφάλεια όλων των προσωπικών σας πληροφοριών στο διαδίκτυο. Η επέκταση είναι πολύ χρήσιμη στον κόσμο των απειλών απορρήτου και των διαδικτυακών απατών. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης με ένα κλικ για διάφορους ιστότοπους.

#21 AdBlock

AdBlock
AdBlock

Το AdBlock είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις του Chrome για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Η επέκταση βελτιώνει την εμπειρία περιήγησής σας αποτρέποντας όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Επιπλέον, η επέκταση βοηθά επίσης στην εξοικονόμηση πολύτιμων δεδομένων. Έτσι, εάν έχετε χαμηλή ταχύτητα στο διαδίκτυο ή θέλετε να αποθηκεύσετε μερικά πολύτιμα δεδομένα Διαδικτύου, τότε το AdBlock είναι μια απαραίτητη επέκταση.

#22 TabCloud

TabCloud
TabCloud

Το Tab Cloud σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε οποιαδήποτε περίοδο λειτουργίας παραθύρου και να την επαναφέρετε σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή σε άλλον υπολογιστή. Σας επιτρέπει ουσιαστικά να συγχρονίζετε ανοιχτές καρτέλες μεταξύ πολλών υπολογιστών. Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο TabCloud στο μενού και, στη συνέχεια, θα δείτε τα ανοιχτά παράθυρά σας και τα προηγουμένως αποθηκευμένα παράθυρά σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε ανοιχτά παράθυρα ή να επαναφέρετε τα αποθηκευμένα.

#23 Η Μεγάλη Ζαρτιέρα

Η Μεγάλη Ζαρτιέρα
Η Μεγάλη Ζαρτιέρα

Η επέκταση επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται πολλές καρτέλες χωρίς να εγκαταλείπουν την τρέχουσα καρτέλα. Είναι μια εξαιρετική επέκταση που μπορείτε να βρείτε για χρήση για την επέκταση των καρτελών του google chrome και αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης ανοιχτού κώδικα, επομένως μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε ένα δίκτυο για λήψη. Όχι μόνο αυτά, αλλά η επέκταση αναστέλλει επίσης τις καρτέλες μετά από μια περίοδο αδράνειας.

Αν και το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης είναι πλήρως εξοπλισμένο για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, καθώς αυτές οι επεκτάσεις θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την εργασία σας με εξαιρετικό τρόπο και θα συμβάλουν επίσης στην αύξηση της απόδοσης όλο και περισσότερο . Απλώς δοκιμάστε αυτές τις επεκτάσεις με το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome και θα νιώσετε την περιήγηση πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here