15 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

0
129

Ξεμπλοκάρετε εύκολα ιστότοπους με αυτές τις εφαρμογές VPN Android!

Το καλύτερο VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Λοιπόν, το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα από τα ευεργετικά εργαλεία για την ασφάλειά σας στο Android. Είναι μια τεχνολογία που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ενώ περιηγείστε στον Ιστό. Για την προστασία του απορρήτου σας και τη βελτίωση της ασφάλειας, τα VPN κρυπτογραφούν τόσο την εισερχόμενη όσο και την εξερχόμενη κίνηση.

Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν VPN για την απεμπλοκή αποκλεισμένου περιεχομένου που βασίζεται σε περιοχή. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα VPN είναι ένα από τα χρήσιμα εργαλεία στο Android. Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές Android VPN για την προστασία του απορρήτου σας, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Λίστα με τα 15 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα VPN για Android το 2020. Με αυτά τα VPN, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Hotspot Shield VPN & Proxy

Hotspot Shield VPN & Proxy

Είναι η πιο δημοφιλής και πιο δημοφιλής εφαρμογή VPN για Android. Η εφαρμογή VPN κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο αποκλεισμένο τοπικό περιεχόμενο. Εκτός από αυτό, η ασπίδα Hotspot μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP, της ταυτότητας και της τοποθεσίας από παρακολουθητές ιστού και χάκερ.

2. Απεριόριστο δωρεάν VPN – betternet

Betternet

Λοιπόν, το Betternet είναι ένα από τα πιο γρήγορα δωρεάν VPN για android. Η εφαρμογή VPN είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN. Η εφαρμογή VPN αφαιρεί προγράμματα παρακολούθησης ιστού και διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Το μόνο μειονέκτημα του Betternet είναι ότι δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους διακομιστές μη αυτόματα. Ωστόσο, συνδέεται αυτόματα με τον καλύτερο διακομιστή.

3. Hideman VPN

Hideman Δωρεάν VPN

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και εύκολη λύση για την προστασία του απορρήτου σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Hideman VPN.

Με αυτόν τον πελάτη VPN, μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα του Διαδικτύου, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους κ.λπ. Επιπλέον, δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή διακομιστή και στο εύρος ζώνης.

4. SurfEasy VPN

SurfEasy VPN

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για Android, το Surfeasy VPN μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η εφαρμογή σας παρέχει δωρεάν 500 MB προστασίας δεδομένων ανά μήνα δωρεάν.

Η εφαρμογή VPN παρέχει ασφάλεια WiFi Hotspot, κρυπτογραφεί όλη την κίνηση. Το δωρεάν VPN δεν καταγράφει καν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

5. Hola Δωρεάν VPN

Hola Free VPN Proxy Unblocker

Μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Αυτή είναι μια δημοφιλής εφαρμογή Android VPN που μπορείτε να εγκαταστήσετε σήμερα για να διατηρήσετε τις Δραστηριότητές σας ασφαλείς, ασφαλείς και ιδιωτικές.

Η διεπαφή είναι πολύ απλή και γρήγορη και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε χώρα με ευκολία. Ωστόσο, το Hola VPN δεν είναι πολύ αξιόπιστο.

6. Turbo VPN

Turbo VPN

Λοιπόν, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή VPN στη λίστα που σας βοηθά να προστατεύσετε το απόρρητο στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να ασφαλίσει σημεία πρόσβασης WiFi, να ξεμπλοκάρει ιστοτόπους κ.λπ.

Το υπέροχο με το Turbo VPN είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit στρατιωτικού επιπέδου για την ασφάλεια ενός hotspot WiFi.

7. ΑγγίξτεVPN

ΑγγίξτεVPN

Λοιπόν, το Touch VPN μετατρέπει αυτόματα το δημόσιο WiFi σε ασφαλές και ασφαλές ιδιωτικό WiFi. Η ασφάλεια του κινητού σας, το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία θα προστατεύονται από χάκερ, κλοπή ταυτότητας και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες ενώ είστε συνδεδεμένοι με το TouchVPN.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το TouchVPN είναι ότι είναι 100% δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

8. ExpressVPN

ExpressVPN

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN που πρέπει να δοκιμάσετε μία φορά. Μάντεψε? Η εφαρμογή VPN είναι αστραπιαία και δεν καταγράφει τα δεδομένα των χρηστών. Το ενδιαφέρον με το Express VPN είναι ότι διαθέτει 145+ διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες.

Ωστόσο, αυτή είναι μια premium εφαρμογή VPN στη λίστα. Είναι συμβατό με όλες τις μορφές σύνδεσης δικτύου, συμπεριλαμβανομένων 4G/LTE, 3G, WiFi.

9. IPVanish

IP Vanish

Λοιπόν, αν ψάχνετε για την καλύτερη υπηρεσία VPN που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση IP, τότε το IPVanish VPN θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή σας. Η εφαρμογή VPN βοηθά τους χρήστες να κρυπτογραφούν τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο για να αποτρέψουν τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και τους ανιχνευτές ιστού.

Η εφαρμογή VPN για Android έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Δεν καταγράφει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

10. NordVPN

NordVPN

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Android VPN που πρέπει να έχετε στο smartphone ή το tablet σας Android. Το NordVPN επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν την ηλεκτρονική τους ταυτότητα για να παραμείνουν ανώνυμοι.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επισκεφτείτε ιστότοπους με περιορισμούς. Η εφαρμογή δίνει δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών. αργότερα, θα πρέπει να το αγοράσετε.

11. TunnelBear VPN

TunnelBear VPN

Είναι μια δωρεάν, απίστευτα απλή εφαρμογή για ιδιωτική και ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, αλλά παρέχει 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα.

Αν μιλάμε για τη διαθεσιμότητα των διακομιστών, οι διακομιστές της Tunnelbear ήταν διαθέσιμοι σε 22+ χώρες και σας παρέχουν αστραπιαία ταχύτητα.

12. ΔΩΡΕΑΝ VPN

ΔΩΡΕΑΝ VPN

Το Freedom VPN από το F-secure είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN για Android που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Η εφαρμογή VPN φέρνει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που συνήθως δεν βρίσκονται σε άλλες εφαρμογές VPN.

Μιλώντας για τις δυνατότητες, το Freedom VPN συσκευάζει ένα εργαλείο προστασίας από ιούς που είναι αρκετά ικανό να προστατεύει την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο.

13. OpenVPN Connect

OpenVPN Connect

Το OpenVPN Connect είναι ο καθολικός πελάτης που εξυπηρετεί την πλήρη σουίτα υπηρεσιών OpenVPN. Επίσης, αν ψάχνετε για μια δωρεάν υπηρεσία VPN για Android, μπορείτε να βασιστείτε στη σύνδεση OpenVPN.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN Connect για να προστατεύσετε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο, να ξεμπλοκάρετε περιορισμένους ιστότοπους, να συνδεθείτε σε δημόσιο wifi κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή παρέχει μόνο 7 ημέρες δωρεάν δοκιμής και μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε για τη χρήση των υπηρεσιών.

14. Proton VPN

ProtonVPN

Το βασικό χαρακτηριστικό του Proton VPN είναι η υποστήριξη της κοινότητας. Ναι, το διάβασες σωστά! Το Proton VPN είναι μια εφαρμογή VPN που υποστηρίζεται από την κοινότητα και αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε την αλληλογραφία πρωτονίων.

Το υπέροχο με το Proton VPN είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και συνοδεύεται από μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

15. Thunder VPN

Thunder VPN

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια απίστευτη γρήγορη εφαρμογή VPN για το Android σας, τότε το Thunder VPN μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή VPN δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση παραμέτρων.

Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τον διακομιστή και στη συνέχεια να πατήσουν το κουμπί «Σύνδεση» για να αλλάξουν διακομιστές. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και κρυπτογραφεί επίσης τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο έτσι ώστε τρίτα μέρη να μην μπορούν να παρακολουθούν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια VPN Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here