10 Καλύτερες Μηχανές Αναζήτησης Αναγνώρισης Προσώπου για την Πραγματοποίηση Online Face Match

0
136

Αυτά είναι τα καλύτερα εργαλεία μηχανών αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου!

10 Καλύτερες Μηχανές Αναζήτησης Αναγνώρισης Προσώπου για την Πραγματοποίηση Online Face Match
10 Καλύτερες Μηχανές Αναζήτησης Αναγνώρισης Προσώπου για την Πραγματοποίηση Online Face Match

Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης προσώπου; Ενώ όλοι μπορεί να είναι αρκετά εξοικειωμένοι με άλλες μηχανές αναζήτησης όπου πρέπει να εισάγουμε το κείμενο και τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται στην οθόνη, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τις μηχανές αναζήτησης προσώπου.

Οι μηχανές αναζήτησης προσώπων χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για την αναγνώριση προσώπων από εικόνες. Αν μόλις έπεσες πάνω σε μια εικόνα διασημότητας αλλά δεν ξέρεις ποια είναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης Αναγνώριση προσώπου για να λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για το άτομο.

Λίστα με τις 10 καλύτερες μηχανές αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες μηχανές αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να εκτελέσετε διαδικτυακούς αγώνες προσώπων. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τα λίγα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε το πρόσωπο. Ας τσεκάρουμε.

1. Αναγνώριση προσώπου Google

Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου για την εκτέλεση αντιστοίχισης προσώπου στο διαδίκτυο

Αυτό είναι το μέρος της τεχνολογίας αναζήτησης αντίστροφης εικόνας Google, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Για να χρησιμοποιήσετε την Αναγνώριση Προσώπου Google, πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στη σελίδα αναζήτησης εικόνων Google και, από εκεί, κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας που θέλετε να αναζητήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης. Η επόμενη σελίδα θα σας δείξει όλες τις σχετικές εικόνες που περιέχουν παρόμοια πρόσωπα.

2. Αναζήτηση εικόνων Pinterest

Λοιπόν, το Pinterest είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες. Σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε φωτογραφίες που μοιράζονται και άλλοι. Το Pinterest διαθέτει επίσης μια λειτουργία αναζήτησης εικόνων που σας δείχνει παρόμοιες εικόνες. Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην κάτω δεξιά πλευρά για να δείτε όλες τις εικόνες που ταιριάζουν. Κατά την πρόσβαση σε παρόμοιες φωτογραφίες, μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε το όνομα και τα στοιχεία του ατόμου.

3. Αναζήτηση εικόνων Bing

Όπως και η Google, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης Bing Image για τον εντοπισμό προσώπων. Πρέπει να ανεβάσετε μια εικόνα με φόντο και άλλες λειτουργίες εκτός από το πρόσωπο της φωτογραφίας και η μηχανή αναζήτησης εικόνων Bing θα εντοπίσει όλες τις παρόμοιες εικόνες. Μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία της σχετικής εικόνας για να αναγνωρίσετε ένα άτομο.

4. PicWiser

Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου για την εκτέλεση αντιστοίχισης προσώπου στο διαδίκτυο

Θα μπορούσατε είτε να αναζητήσετε παρόμοια πρόσωπα είτε να ταιριάξετε δύο πρόσωπα μέσω των φωτογραφιών με αυτό. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο χρησιμοποιεί κάποια προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την αναζήτηση παρόμοιων εικόνων σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων εικόνων Google, άλλων ιστότοπων κ.λπ. Αυτό το εργαλείο θα μπορούσε να προτιμηθεί εάν θέλετε να έχετε μια πιο προηγμένη αναζήτηση με βάση το πρόσωπο της φωτογραφίας ή θέλετε να ταιριάζουν δύο διαφορετικές εικόνες.

5. Pictriev

Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου για την εκτέλεση αντιστοίχισης προσώπου στο διαδίκτυο

Αυτό το διασκεδαστικό εργαλείο αναγνωρίζει το πρόσωπο σε οποιαδήποτε φωτογραφία και στη συνέχεια λέει για ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την εικόνα. Ωστόσο, η μηχανή αναζήτησης προσώπων λειτουργεί καλύτερα μόνο με εικόνες διασημοτήτων. Αυτό το εργαλείο δεν είναι αντάξιο για όσους θέλουν να αναζητήσουν παρόμοιες φωτογραφίες, καθώς αυτό το εργαλείο δεν έχει αυτή τη λειτουργία.

6. TinEye

Tineye

Το TinEye Reverse Image Search είναι μια άλλη καλύτερη μηχανή αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε διαδικτυακούς αγώνες προσώπων. Το σπουδαίο με το TinEye Reverse Image Search είναι ότι διαθέτει μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 12 δισεκατομμύρια εικόνες. Για να πραγματοποιήσουν αντίστροφη αναζήτηση εικόνων, οι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν μια φωτογραφία και να κάνουν κλικ στη γραμμή αναζήτησης.

7. Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων Yandex

Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων Yandex

Το Yandex Reverse Image Search είναι μια άλλη καλύτερη μηχανή αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, δεν είναι δημοφιλές και τα αποτελέσματα του αγώνα προσώπου είναι συχνά ανακριβή. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Yandex Reverse Image Search επειδή είναι δωρεάν στη χρήση. Ο ιστότοπος είναι αρκετά γρήγορος και προσφέρει επίσης δυνατότητες αντίστροφης αντιστοίχισης εικόνας.

8. Ρολόι NeoFace

Ρολόι NeoFace

Αν ψάχνετε για λογισμικό αναγνώρισης προσώπου για εξαγωγή προσώπων από βίντεο του συστήματος παρακολούθησης, πρέπει να δοκιμάσετε το NeoFace Watch. Είναι λογισμικό που προειδοποιεί όταν βρίσκει ύποπτα πρόσωπα. Χρησιμοποιείται κυρίως για να βρείτε κάποιον κερδοσκοπικό και είναι ένα από τα πιο γρήγορα λογισμικά με λειτουργίες αντιστοίχισης προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

9. Microsoft Azure – Πρόσωπο

Microsoft Azure - Πρόσωπο

Το Face από το Mircosoft Azure δεν είναι μηχανή αναζήτησης, αλλά είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται συχνά για τον εντοπισμό και τη σύγκριση ανθρώπινων προσώπων. Το Face βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν άτομα που έχουν επισημανθεί προηγουμένως σε εικόνες. Αυτό είναι λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Ωστόσο, το Face δεν είναι ένα από τα πιο γρήγορα λογισμικά αντιστοίχισης προσώπου και είναι αρκετά ανακριβές.

10. PimEyes

PimEyes

Το PimEyes είναι μια διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης προσώπων που περνά στο διαδίκτυο για να βρει φωτογραφίες που περιέχουν τα δεδομένα πρόσωπα. Δεν θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το άτομο, αλλά η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα πρόσωπο και να ελέγξετε πού εμφανίζεται η εικόνα στο διαδίκτυο. Έτσι, εάν πιστεύετε ότι κάποιος χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ελέγξετε πού εμφανίζεται η εικόνα στο διαδίκτυο.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης αναγνώρισης προσώπου για την εκτέλεση αντιστοίχισης προσώπων στο διαδίκτυο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια εργαλεία, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here