10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10

0
92

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows!

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10
10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10

Μερικά από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής των Windows, όπως το GOM Player, το Winamp, κ.λπ., μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία ακρόασης μουσικής. Από όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής, το Winamp φαίνεται να είναι το καλύτερο. Το Winamp είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμα για το λειτουργικό σύστημα Windows.

Ωστόσο, το Winamp είναι λίγο ξεπερασμένο και πολλά εξαιρετικά προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής το έχουν αντικαταστήσει. Το χειρότερο είναι ότι οι προγραμματιστές του Winamp δεν είχαν καμία διάθεση να προωθήσουν ενημερώσεις. Έτσι, εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το Winamp, τότε ήρθε η ώρα να δείτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp που θα σας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία ακρόασης μουσικής. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp για Windows 10.

1. MediaMonkey

MediaMonkey

Λοιπόν, το MediaMonkey είναι μια προηγμένη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για τα Windows 10. Σε αντίθεση με το Winamp, το οποίο αναπαράγει μόνο τα τοπικά αποθηκευμένα αρχεία μουσικής, το MediaMonkey μπορεί να αναπαράγει αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε ένα δίκτυο. Εκτός από ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, το MediaMonkey περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής CD, διαχείριση podcast και πρόγραμμα λήψης μουσικής για τη δημιουργία της βιβλιοθήκης σας. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το MediaMonkey είναι ότι μπορεί να συγχρονιστεί με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android και άλλων συσκευών.

2. AIMP

AIMP

Το AIMP είναι για όσους αναζητούν μια απλοϊκή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής. Είναι τόσο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων όσο και οργανωτή ήχου. Είναι μία από αυτές τις εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς μορφές αρχείων μουσικής. Μαζί με αυτό, έχετε επίσης έναν ισοσταθμιστή 18 ζωνών και προηγμένες επιλογές μίξης ήχου. Επιπλέον, το AIMP προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής.

3. VLC

VLC

Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows για λίγο, ίσως γνωρίζετε καλά το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC. Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου και βίντεο. Το καλό με το VLC είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές πολυμέσων όπως MKV, AVI, MP3 κ.λπ. Εκτός από αυτό, δημιουργεί αυτόματα μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής βασισμένη σε Άλμπουμ, καλλιτέχνες κ.λπ.

4. Θρασύς

Θρασύς

Αν και δεν είναι η καλύτερη, το Audacious εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου ανοιχτού κώδικα και είναι αρκετά ελαφρύ. Για αναπαραγωγή οποιωνδήποτε αρχείων μουσικής, σύρετε και αποθέστε τους φακέλους που περιέχουν τη μουσική και θα εμφανιστούν τα τραγούδια μαζί με ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες όπως όνομα καλλιτέχνη, άλμπουμ κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής σας με το Audacious. Το μόνο μειονέκτημα του Audacious είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο φαίνεται ξεπερασμένο.

5. Παίκτης ψωμιού

Παίκτης ψωμιού

Είναι μια premium εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για τα Windows 10. Δεδομένου ότι είναι ένα κορυφαίο εργαλείο, υποστηρίζει κωδικοποιητές ήχου που δεν υποστηρίζουν άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής. Το σπουδαίο με το Bread Player είναι το περιβάλλον χρήστη του που φαίνεται καθαρό και καλά οργανωμένο. Κατά την εγκατάσταση, σαρώνει αυτόματα και εισάγει μουσικά κομμάτια που είχαν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας.

6. foobar2000

foobar2000

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ και εύχρηστο αντικατάσταση Winamp για τα Windows 10, τότε το foobar2000 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μάντεψε? Το foobar2000 υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κωδικοποιητών ήχου όπως MP3, AAC, WMA, OGG κ.λπ. Εκτός από αυτό, η διεπαφή χρήστη ήταν που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει από το πλήθος.

7. Spotify

Spotify

Λοιπόν, το Spotify δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς όλοι πιθανότατα γνωρίζουν γι ‘αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες και ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που διατίθεται για υπολογιστές, Android και iOS. Το Spotify είναι αυτόνομη εφαρμογή ροής μουσικής που έχει εκατομμύρια τραγούδια στη βάση δεδομένων της. Ωστόσο, το Spotify δεν είναι δωρεάν και οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν σε ένα premium πακέτο για να έχουν πρόσβαση στα τραγούδια.

8. Αναπαραγωγή μουσικής Groove

Αναπαραγωγή μουσικής Groove

Λοιπόν, το Groove είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που είναι διαθέσιμη σε λειτουργικό σύστημα iOS, Android και Windows. Η υπηρεσία που βασίζεται σε συνδρομές παρέχει στους χρήστες πάνω από 40 εκατομμύρια κομμάτια που μπορούν να μεταδοθούν δωρεάν. Εάν δεν θέλετε να εγγραφείτε στο Groove Music, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για την αναπαραγωγή τοπικών αρχείων.

9. Κλημεντίνη

Κλημεντίνη

Είναι μια άλλη κορυφαία και καλύτερη εναλλακτική λύση Winamp στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το υπέροχο με το Clementine είναι ότι είχε υποστήριξη για διάφορες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως Dropbox, Spotify, Google Drive, κ.λπ. Έτσι, μπορεί να αναπαράγει τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε αυτές τις πλατφόρμες cloud. Εκτός από αυτό, το Clementine μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ακρόαση podcast και τη ροή μουσικής.

10. MusicBee

MusicBee

Λοιπόν, το MusicBee είναι μια πλήρης εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows 10, Windows 8, Windows 7 και Windows XP. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το MusicBee σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε πληροφορίες ετικέτας ID3 της μουσικής. Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό του MusicBee είναι ότι η λειτουργία Auto DJ σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε την αναπαραγωγή μουσικής. Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το MusicBee κάνει κάθε δημοφιλή μορφή αρχείου μουσικής.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Winamp που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows. Εάν γνωρίζετε άλλα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής όπως το Winamp, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here