Υποστήριξη αντίστροφης ασύρματης φόρτισης Galaxy Watch 7 και Watch Ultra Drop

0
17
© nextpit

Η ασύρματη φόρτιση ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό στα smartwatches Galaxy και η Samsung προσπαθεί να φέρει κάποιες βελτιώσεις με κάθε νέα γενιά. Ωστόσο, με τα νέα Galaxy Watch 7 και Galaxy Watch Ultra, φαίνεται ότι η Samsung έχει επιδοθεί σε μια σπάνια υποβάθμιση της ευελιξίας της ασύρματης φόρτισης σε αυτά τα μοντέλα.

Ένας χρήστης με το όνομα JordyV27 βρήκε μια σελίδα υποστήριξης (μέσω SamMobile) που εξηγούσε πώς μπορείτε να φορτίσετε ασύρματα τα νέα smartwatch της Samsung Galaxy.

Γιατί οι ασύρματοι φορτιστές δεν λειτουργούν με το Galaxy Watch 7 και το Watch Ultra

Το Galaxy Watch 7 και το Galaxy Watch Ultra έχουν νέο σχεδιασμό από κάτω γυαλί για να ταιριάζουν με τον νέο βιοενεργό αισθητήρα. Εξαιτίας αυτού, τα πηνία φόρτισης μέσα σε αυτά τα ρολόγια τοποθετούνται πιο μακριά από το πίσω τζάμι, αυξάνοντας την απόσταση μεταξύ των πηνίων και του φορτιστή.

  • Το ασφαλές στοίχημα και ο νεοφερμένος: Samsung Galaxy Watch 7 και Watch Ultra οι πρώτες εντυπώσεις

Ενώ το νέο Galaxy Watch 7 και το Galaxy Watch Ultra διαθέτουν σχεδόν την ίδια κυρτή μορφή από κάτω, οι διατάξεις για τους αισθητήρες και τις επαφές έχουν διαφορετική διάταξη, γεγονός που εξηγεί την ασυμβατότητα.

Τονίστηκε ο αισθητήρας Samsung Watch Ultra BioActive

Ο νέος αισθητήρας BioActive προσφέρει μια πληθώρα νέων LED και είναι διαθέσιμος στις εκδόσεις Galaxy Watch Ultra και Galaxy Watch 7. / © nextpit

Όπως σημειώθηκε από τη Samsung, η φόρτιση του Galaxy Watch 7 και του Watch Ultra μέσω ασύρματης κοινής χρήσης ενέργειας ή αντίστροφης ασύρματης φόρτισης σε smartphone και επιθέματα φόρτισης που προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα δεν θα λειτουργήσει. Αν και αυτά τα έξυπνα ρολόγια μπορούν ακόμα να φορτιστούν χρησιμοποιώντας προηγούμενους ασύρματους φορτιστές Galaxy Watch, η Samsung είπε ότι οι ταχύτητες φόρτισης θα είναι πιο αργές και θα οδηγήσουν σε υψηλότερη παραγωγή θερμότητας.

Η σειρά Galaxy Watch7 έχει νέο σχεδιασμό πίσω αισθητήρα για τη βελτίωση της ακρίβειας του αισθητήρα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Ως αποτέλεσμα, είναι δυνατή η αξιολόγηση σημείων δεδομένων που σχετίζονται με την υγεία που δεν υποστηρίζονταν προηγουμένως, καθώς και η λήψη πιο αξιόπιστων μετρήσεων κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ή εξειδικευμένων ασκήσεων.

Για το σκοπό αυτό, η Samsung συνιστά τη χρήση προσαρμοσμένων ασύρματων φορτιστών που συνοδεύουν αυτά τα smartwatches Galaxy ή ειδικά σχεδιασμένους φορτιστές.

  • Διαβάστε επίσης: Οι φορτιστές smartwatch πρέπει να τυποποιηθούν

Περιέργως, όμως, το Galaxy Watch 7 και το Galaxy Watch Ultra είναι συμβατά με το πρότυπο Qi ενώ το προηγούμενο Galaxy Watch 6 (κριτική) δεν είναι. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό αξεσουάρ φόρτισης τρίτων που συμμορφώνονται με το πρότυπο να προσφέρονται στο μέλλον, προσφέροντας τελικά περισσότερες επιλογές στους χρήστες.

Πώς φορτίζετε το smartwatch σας; Χρησιμοποιείτε ιδιόκτητους φορτιστές για να ξαναγεμίσετε τον χυμό του; Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας.

Μέσω: SamMobile
Πηγή:
Samsung, JordyV27 στο X