Το Xperia 5 VI της Sony θα μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς τη δυνατότητα Vital Camera

0
16
© nextpit

Εκτός από τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI που κυκλοφόρησαν τον Μάιο, η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το Xperia 5 VI παράλληλα με τον κύκλο (αναθεώρηση) του Xperia 5 V. Καθώς πλησιάζουμε στην υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας, αρχίζουμε επίσης να βλέπουμε περισσότερες διαρροές που συνδέονται με το συμπαγές smartphone.

  • Μην χάσετε αυτό: Τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα που μπορείτε να αγοράσετε

Το Sony Xperia 5 VI θα χάσει το κλείστρο της κάμερας;

Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί προέρχεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας Alza (μέσω GSMArena) που περιείχε μια υποτιθέμενη θήκη Spigen για το Xperia 5 VI. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Sony δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα τη συσκευή.

Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος από τον κατασκευαστή της θήκης, καθώς θα μπορούσε να απεικονίσει το Xperia 5 V στο διαφημιστικό υλικό, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που δείχνουν ότι το εικονιζόμενο ακουστικό είναι διαφορετικό μοντέλο Xperia. Για το σκοπό αυτό, θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ένα render του επερχόμενου Sony Xperia 5 VI.

Sony Xperia 5 VI

Ο υποτιθέμενος σχεδιασμός του Sony Xperia 5 VI αποκαλύφθηκε από τον κατασκευαστή θήκης Spigen. / © Alza.de

Μεταξύ των λεπτών υποδείξεων περιλαμβάνεται το νησί της πίσω κάμερας, το οποίο διαθέτει επανατοποθετημένο φλας LED και οπή μικροφώνου. Είναι επίσης μάλλον προφανές ότι η επωνυμία οπτικών Zeiss φαίνεται να λείπει από τα δαχτυλίδια κάμερας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει εντελώς ότι η συνεργασία στον τομέα της απεικόνισης θα διακοπεί, καθώς πιθανότατα θα μπορούσαμε να δούμε τη μάρκα στην τελική έκδοση.

Γύρω από τη συσκευή, οι τοποθετήσεις για κουμπιά και θύρες ήταν σχεδόν πανομοιότυπες με πριν, εκτός από τη δεξιά πλευρά που παρέλειψε το αποκλειστικό κλειδί κλείστρου ακριβώς κάτω από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για λόγους αναφοράς, το Xperia 5 V και ακόμη και το πιο πρόσφατο Xperia 1 VI διέθεταν ένα κουμπί κάμερας στα δεξιά. Ως εκ τούτου, είναι συναρπαστικό να βλέπεις το Mark VI να ρίχνει το φυσικό κλειδί.

Sony Xperia 5 VI ναυαρχίδα smartphone Android

Το Sony Xperia 5 VI διατηρεί τα παχιά πλαίσια του προκατόχου του, όπως φαίνεται στην εικόνα της θήκης που διέρρευσε. / © Alza.de

Αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει τρόπος να επαληθεύσουμε αν αυτό είναι όντως το τελικό σχέδιο του Xperia 5 VI ή εάν τα αξεσουάρ σχετίζονται όντως με το ακουστικό. Γνωρίζοντας τον Spigen, αυτό μπορεί να είναι η πραγματική συμφωνία.

Παρ ‘όλα αυτά, δεν βλέπουμε ακόμη κανένα σοβαρό λόγο για τη Sony να αφήσει το κουμπί της κάμερας. Ίσως η αλλαγή θα μπορούσε να ανοίξει τη θέση για άλλες σχεδιαστικές επαναλήψεις, όπως ένα διαφορετικό υλικό πλαισίου. Ποιός ξέρει;

Η Sony έκανε το ντεμπούτο του Xperia 5 V τον περασμένο Σεπτέμβριο, επομένως υπάρχουν πιθανότητες να ακούσουμε περισσότερα από τη μάρκα τις επόμενες εβδομάδες περίπου.

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος της Sony αν άφηνε το κουμπί της κάμερας στο Xperia 5 VI; Θέλουμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
Alza.de