Το Whoop προσθέτει μια νέα δυνατότητα για να παρακολουθείτε τη σύνθεση του σώματός σας

0
11
© nextpit

Η Whoop ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Σύνθεση σώματος και τάσεις βάρους για το πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που βασίζεται σε συνδρομή. Αυτό το εργαλείο θα παρέχει βαθύτερες πληροφορίες για την υγεία των χρηστών παρακολουθώντας τη σύσταση του σώματος και θα επιτρέπει επίσης τον αυτόματο συγχρονισμό των απαραίτητων μετρήσεων για τις υποστηριζόμενες έξυπνες ζυγαριές Withings.

  • Μην χάσετε: Ανασκόπηση παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης Whoop 4.0

Οφέλη από τη γνώση της σύστασης του σώματός σας

Όπως εξηγεί ο Whoop, η σύνθεση του σώματος προσφέρει καλύτερη εικόνα των συστατικών του σώματος όπως η μάζα σώματος (μύες, οστά και ποσοστό νερού) και το σωματικό λίπος, τα οποία χρησιμεύουν ως αποθηκευμένη ενέργεια. Επιπλέον, η γνώση της σύστασης του σώματός σας και των τάσεων βάρους παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας σας σε σύγκριση με τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ).

Με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση του σώματος, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν μια πιο ισορροπημένη σύνθεση σώματος ή να στοχεύσουν συγκεκριμένους στόχους ευεξίας. Η ισορροπημένη σύνθεση σώματος σχετίζεται με βελτιωμένη γενική υγεία και μειωμένο κίνδυνο ασθενειών όπως καρδιακή προσβολή, υψηλή αρτηριακή πίεση και εγκεφαλικό.

  • Οδηγός αγοράς: Συγκρίνονται ζυγαριές σωματικού λίπους με και χωρίς λαβές

Ο ύπνος, το στρες και η καταπόνηση θα ενσωματωθούν στην παρακολούθηση της σύστασης του σώματος και του βάρους, σύμφωνα με τον Whoop.

Το νέο χαρακτηριστικό Body Composition and Weight Trends του Whoop

Η λειτουργία Σύνθεση σώματος και τάσεις βάρους του Whoop δείχνει την ιστορική άλιπη μάζα σώματος, το σωματικό σας λίπος και άλλες σημαντικές μετρήσεις. / © Ουφ

Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις τάσεις της σύστασης σώματος και του βάρους στην εφαρμογή Whoop, η οποία θα παρουσιάζεται σε εβδομαδιαίες, μηνιαίες και εξαμηνιαίες προβολές. Μπορούν επίσης να προσαρμόσουν την εφαρμογή Whoop για να καρφιτσώσουν δεδομένα σχετικά με τη σύσταση σώματος και τις τάσεις βάρους στο σπίτι ή στην καρτέλα home + coaching.

Τα μέλη Whoop μπορούν επίσης να συγχρονίσουν μετρήσεις όπως το βάρος, το ποσοστό άλιπης μάζας σώματος και το ποσοστό σωματικού λίπους που προέρχονται από το Withings Body Comp και το Body Smart Scale για να λάβουν επιπλέον πληροφορίες. Μπορούν επίσης να λάβουν προτάσεις και καθοδήγηση για την επίτευξη στόχων πάνω από τις τάσεις. Επιπλέον, τμηματικές προβολές της σύστασης σώματος είναι επίσης διαθέσιμες για χρήστες με Ζυγαριά σάρωσης σώματος Withings.

Εκτός από την εφαρμογή Withings, μπορούν να εισαχθούν δεδομένα από εφαρμογές τρίτων όπως το Apple Health και το Google Health Connect για Android.

Παρακολουθείτε επίσης τη σύσταση του σώματός σας; Εάν ναι, πώς το παρακολουθείτε; Ας ακούσουμε τις προτάσεις σας στα σχόλια.

Πηγή:
Ξεφωνητό