Το Ultrahuman Ring λέει τώρα πόσες ώρες ιδανικού ύπνου χρειάζεστε

0
16
© Ultrahuman

Το Σαββατοκύριακο, η Ultrahuman παρουσίασε μερικά νέα χαρακτηριστικά στους έξυπνους δακτυλίους της, με τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν εκπαιδευτεί σταθερά στο Body Signal και στο Sleep Debt. Τα νέα εργαλεία παρακολούθησης έξυπνου δακτυλίου της εταιρείας είναι ήδη διαθέσιμα μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού στο Ring Air.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα έξυπνα δαχτυλίδια που μπορείτε να αγοράσετε το 2024

Νέα οπτικοποίηση δεδομένων υγείας σε έξυπνους δακτυλίους Ultrahuman

Η Ultrahuman περιέγραψε το Body Signal ως μια λειτουργία που παρέχει πιο ακριβείς πληροφορίες για την υγεία σας χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας μετρήσεις όπως τα επίπεδα ενέργειας, η κατάσταση ανάκτησης και η ανάκτηση ύπνου. Τα συνδυασμένα δεδομένα από αυτούς τους διαφορετικούς βιοδείκτες δημιουργούν τάσεις, όπως βήματα, θερμίδες και ύπνο, καθώς και περιοδικές περιλήψεις δραστηριοτήτων.

Οι τάσεις εμφανίζονται σε γραφικά γραφήματα στην εφαρμογή για κινητά με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν εβδομαδιαίες τάσεις και να προβάλλουν μέσους όρους μετρήσεων καθώς και να περιηγούνται στο αρχείο καταγραφής ιστορικού.

Υπερανθρώπινο έξυπνο δαχτυλίδι νέα χαρακτηριστικά

Η Ultrahuman προσθέτει νέες λειτουργίες Body Signal και Slept Debt στους έξυπνους δακτυλίους της. / © Ultrahuman

Η άλλη προσθήκη είναι το Slept Debt που αντικατοπτρίζει την ίδια λειτουργία στα fitness trackers και smartwatches της Garmin καθώς και στο Whoop tracker (κριτική).

Βασικά, δίνει στους χρήστες εξατομικευμένα μοτίβα ύπνου και συστάσεις για την καλύτερη διαχείριση του ύπνου τους. Αυτό είναι δυνατό με τη χρήση μιας κυλιόμενης καταγεγραμμένης μέσης διάρκειας ύπνου 14 ημερών ως βάσης, που ακολουθείται από την παροχή πληροφοριών στους χρήστες, όπως το αν σας στερείται ύπνου ή όχι και πόσα χρέη ύπνου θα πρέπει να αποπληρώσετε για να επιτύχετε τους ιδανικούς αριθμούς .

Μετάβαση σε κατάσταση εγρήγορσης και ανίχνευση υπνάκου τη νύχτα

Εκτός από τις δύο νέες δυνατότητες παρακολούθησης, το Ultrahuman πρόσθεσε το Morning Alertness και το Shift Work Mode πριν από μερικές εβδομάδες. Το πρώτο παρουσιάζει μια καθημερινή πρωινή αναφορά για το πόσα λεπτά θα χρειαστείτε για να μεταβείτε σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης. Εν τω μεταξύ, το τελευταίο θα ενσωματώσει τον ευέλικτο χρόνο ύπνου και την ανίχνευση του ύπνου τη νύχτα.

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες για το Ultrahuman Ring Air και σε αντίθεση με τα Oura Rings, αυτά είναι δωρεάν και δεν απαιτούν καμία συνδρομή. Είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε την Ultrahuman να επεκτείνει τις δυνατότητες του έξυπνου δακτυλίου της μετά την κυκλοφορία του Galaxy Ring από τη Samsung την περασμένη εβδομάδα.

Ποιες από αυτές τις λειτουργίες θα θέλατε να προστεθούν στο wearable σας όπως ένα smartwatch; Ενημερώστε μας στα σχόλια.