Το Nothing’s CMF πειράζει το τηλέφωνο 1 με μια φρέσκια σχεδίαση

0
16
© nextpit

Ενώ περιμένουμε να πέσουν υποδείξεις για το Nothing’s Phone (3), η υπο-μάρκα CMF της εταιρείας έχει ήδη αρχίσει να πειράζει το πρώτο της ακουστικό. Φαίνεται ότι η οικονομική επωνυμία θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα οικονομικό smartphone Android, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί ότι φέρει το όνομα CMF Phone 1.

Μετά από μια λεπτή απόχρωση που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter) την περασμένη εβδομάδα, η CMF μας πείραξε επίσημα με την ύπαρξη του πρώτου της smartphone σήμερα.

Αρθρωτή σχεδίαση στο τηλέφωνο CMF 1;

Συνόδευε την ανάρτηση μια εικόνα που έδειχνε μια μερική λήψη σε μια από τις γωνίες της συσκευής. Πιστό στο στυλ της CMF, το CMF Phone 1 έχει ένα μοναδικό στοιχείο σχεδίασης με περιμετρικό καντράν, ενώ ολόκληρο το φινίρισμα είναι σε έντονο πορτοκαλί παρόμοιο με τα υπάρχοντα αξεσουάρ της εταιρείας.

Smartphone Phone 1 της CMF

Η CMF πειράζει το πρώτο της smartphone: το Phone 1 / © CMF by Nothing

Με βάση φήμες, η σχεδίαση και η κατασκευή του Phone 1 θα επιτρέψει την εγκατάσταση ιδιόκτητων αξεσουάρ που μοιάζουν με αρθρωτά, εκτός από τη θήκη, αν και δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα λειτουργούν τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι στο CMF Phone 1 λείπουν οι διαφανείς πινελιές που ήταν συνώνυμες με τα smartphone της Nothing.

Προδιαγραφές και τιμή CMF Phone 1

Εκτός από το όνομα, η CMF άφησε ελάχιστες λεπτομέρειες για το Phone 1. Με βάση προηγούμενες διαρροές (μέσω της Technerd), θα πρέπει να διαθέτει προδιαγραφές υλικού και τιμή μεσαίας κατηγορίας. Φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 HZ, ενώ κάτω από την κουκούλα θα βρείτε chipset Dimensity 7000, 6 GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 128/256 GB.

Επιπλέον, το Phone 1 διαθέτει μια πίσω διπλή κάμερα που αποτελείται από κάμερες 50 MP πλάτους και 50 MP εξαιρετικά ευρεία. Η μπροστινή κάμερα λέγεται ότι είναι επικεφαλής ενός snapper 16 MP. Όσον αφορά τη φόρτιση, το Phone 1 έχει χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh σε συνδυασμό με μια αξιοπρεπή ταχύτητα φόρτισης 33 watt, η οποία είναι πιο αργή από το Nothing Phone (2a) που εξετάσαμε.

Τέλος, η αναφορά υποστηρίζει ότι το CMF Phone 1 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτόν τον Ιούνιο με την πραγματική κυκλοφορία να γίνεται τον Ιούλιο. Η τιμή της συσκευής αναμένεται να είναι περίπου 250 δολάρια και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές, αν και δεν είναι σαφές εάν θα φτάσει στις ΗΠΑ.

Ανυπομονείτε για το πρώτο smartphone της CMF; Πόσο πιστεύετε ότι θα πρέπει να κοστίσει η μείωση άλλων εναλλακτικών μεσαίας κατηγορίας; Ας το συζητήσουμε στα σχόλια.