Το iPhone 16 Pro θα μπορούσε να τερματίσει τα προβλήματα φόρτισης των iPhone

0
20
© nextpit

Αν και το iPhone 15 (αναθεώρηση) και το iPhone 15 Pro (αναθεώρηση) έφτασαν με ελαφρώς ταχύτερους χρόνους φόρτισης από τους προκατόχους τους, η βαθμολογία εξακολουθεί να υστερεί σημαντικά σε σύγκριση με άλλα εναλλακτικά smartphone high-end. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Apple έχει έναν άσο στο μανίκι της με το φετινό δίδυμο iPhone 16 Pro που διαφημίζεται να διαθέτει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης.

  • Σχετικό επίσης: Λόγοι για τους οποίους το τηλέφωνό σας φορτίζει αργά

Σύμφωνα με το κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ITHome (μέσω MacRumors), τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα λάβουν σημαντικά βελτιωμένες αξιολογήσεις φόρτισης. Η ταχύτητα ενσύρματης φόρτισης λέγεται ότι εκτινάσσεται από τα 27 watt max στα 40 watts, ενώ η ασύρματη φόρτιση MagSafe ενισχύεται στα 20 Watt από 15 Watt.

Θα φορτίζει το iPhone 16 Pro δύο φορές πιο γρήγορα από το iPhone 15 Pro;

Εάν υλοποιηθεί αυτή η αναφορά, η ταχύτητα ενσύρματης φόρτισης είναι ήδη μια σημαντική βελτίωση, δεδομένου ότι το iPhone 15 Pro μπορεί ήδη να φορτιστεί από 0 έως 50 τοις εκατό σε μόλις 30 λεπτά με έναν συμβατό προσαρμογέα. Με ταχύτητα 40 watt, αυτό πιθανότατα θα μειώσει τον χρόνο φόρτισης στο iPhone 16 Pro (Max) κατά αρκετά λεπτά ή ακόμα και κοντά στο μισό χρόνο που απαιτείται.

Η ταχύτερη φόρτιση MagSafe ευθυγραμμίζεται με τον τρόπο με τον οποίο το iPhone 16 Pro duo θα διαθέτει ένα ενημερωμένο μαγνητικό πηνίο στα πίσω πάνελ του. Ο νέος σχεδιασμός θα μπορούσε να είχε βοηθήσει την Apple να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα κατά τη συμπλήρωση του χυμού των νέων iPhone μέσω MagSafe.

Η κινούμενη εικόνα φορτιστή OnePlus 12 εμφανίζεται στην οθόνη

Στις ΗΠΑ, η ενσύρματη γρήγορη φόρτιση φτάνει τα 80 W, ενώ στην Ευρώπη τα 100 W — όπως φαίνεται εδώ. / © nextpit

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ήταν λογικό για την Apple να φέρει βελτιώσεις φόρτισης στα iPhone, καθώς πολλοί Κινέζοι κατασκευαστές προσφέρουν ήδη τρελές ταχύτητες φόρτισης στις συσκευές τους. Για παράδειγμα, το OnePlus 12 (αναθεώρηση) είναι σε θέση να πραγματοποιεί γρήγορη φόρτιση σε ταχύτητες έως και 100 watt, γεμίζοντας πλήρως το ακουστικό σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ταυτόχρονα, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max διαφημίζονται ότι περιλαμβάνουν μεγαλύτερες μπαταρίες, επομένως οι μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης θα αποδεικνύονταν κάτι παραπάνω από χρήσιμες για πολλούς.

Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει μια συνεχής συζήτηση μεταξύ των χρηστών σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η βέλτιστη βαθμολογία φόρτισης στα smartphone και εάν χρειαζόμαστε πραγματικά αυτές τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αν χρειαζόμαστε καθόλου.

Τι γίνεται με εσένα; Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τους εξέχοντες κατασκευαστές που υιοθετούν σιγά σιγά αυτά τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης; Μοιραστείτε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: MacRumors
Πηγή:
ITH Home