Το GTA 7 επιβεβαιώθηκε επίσημα πριν από την άφιξη του GTA 6

0
13

Δεν είναι μυστικό ότι το Grand Theft Auto 6 (GTA 6) είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια, προκαλώντας τεράστιο ενθουσιασμό και προσμονή στους παίκτες του GTA.

Όταν η Rockstar Games, ο προγραμματιστής της σειράς GTA, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του GTA 6 στο επίσημο κανάλι της στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2023, έγινε το τρίτο πιο viral βίντεο με 93 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες και με τα περισσότερα likes. τρέιλερ παιχνιδιού με 8,9 εκατομμύρια προβολές.

Επιπλέον, το GTA 6 θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation 5 (PS5) και το Microsoft Xbox Series X/S και αναμένεται να είναι συμβατό με το αναμενόμενο PS5 Pro.

Ενώ υπήρχαν εικασίες ότι το GTA 6 θα μπορούσε να πιεστεί για κυκλοφορία το 2026 καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού αντιμετώπιζε προκλήσεις, η Take-Two Interactive, μητρική εταιρεία της Rockstar Games, έβαλε τέλος σε αυτές τις φήμες τον περασμένο μήνα, όταν επιβεβαίωσε στην τελευταία της οικονομική αναφορά ότι το GTA 6 θα πρέπει να δει ένα παράθυρο κυκλοφορίας “Φθινοπωρινό” 2025, υποδεικνύοντας ότι θα κυκλοφορήσει μεταξύ Σεπτεμβρίου 2025 και Νοεμβρίου 2025.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η προηγούμενη δόση του GTA 6, Grand Theft Auto 5 (GTA 5), κυκλοφόρησε το 2013. Εάν το GTA 6 κυκλοφορούσε το 2025, θα υπήρχε ένα κενό 12 ετών μεταξύ αυτού και του GTA 5, καθιστώντας το το μεγαλύτερο εκτείνεται μεταξύ σημαντικών επαναλήψεων του franchise του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Strauss Zelnick χύνει φασόλια στο GTA 7

Ενώ το GTA 6 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, ο Strauss Zelnick, Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Interactive, ανέφερε πρόσφατα χαριτολογώντας το GTA 7 κατά τη διάρκεια του 52ου Ετήσιου Συνεδρίου Τεχνολογίας, Μέσων & Τηλεπικοινωνιών TD Cowen (μέσω Rockstar Intel).

Όταν ο οικοδεσπότης του συνεδρίου ρώτησε τον Zelnick για τα μελλοντικά του σχέδια, το στέλεχος είπε αστειευόμενος: “GTA 7”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Zelnick ρωτήθηκε αν η Rockstar θα προτιμούσε να αποφύγει να έχει άλλα 12 χρόνια διαφορά μεταξύ δύο δόσεων της σειράς GTA. Π.χ.: GTA 5 και GTA 6

«Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι δεν είναι όπως η Rockstar έβγαλε το GTA V και κάθισε στα χέρια της για 12 χρόνια, σωστά; Ξεκινήσαμε GTA Onlineμι. Αυτό έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο, ζωντανό, αναπνέον οικοσύστημα που συνεχίζει να αποδίδει και να αναπτύσσεται μέχρι σήμερα», είπε.

«Έτσι η ετικέτα μεταμορφώθηκε εντελώς από μια ετικέτα που έκανε μεγάλα, αυτόνομα, μονολιθικά παιχνίδια […] σε μια ετικέτα που είναι πλέον στην επιχείρηση ζωντανών υπηρεσιών. Νομίζω ότι δεδομένης της κλίμακας αυτής της ετικέτας, είναι μια τεράστια εταιρεία η ίδια, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να γίνουν».

«Αυτή δεν είναι μια κατάσταση όπου είναι 12 χρόνια περιφέρειας προϊόντος, υπάρχουν 12 χρόνια όπου η Rockstar βγάζει μαζικό περιεχόμενο. Και ένας άλλος μικρός τίτλος που ονομάζεται Red Dead [2].»

Αν και η δήλωση του Zelnick δεν παρέχει πολλά συγκεκριμένα στοιχεία για το GTA 7, δείχνει τη μακροπρόθεσμη ευθύνη της Rockstar στο franchise του GTA.