Το Google TV Streamer που διέρρευσε μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συσκευή μετάδοσης

0
19
© Google

Καθώς οι συσκευές ροής γίνονται λιγότερο δημοφιλείς αυτές τις μέρες, η Google ανανέωσε επίσης τον κατάλογό της Chromecast λιγότερο συχνά, ειδικά όταν πρόκειται για τα τηλεοπτικά στικάκια και τα dongles της. Ωστόσο, οι πρώτες αναφορές υπονοούσαν ότι η Google σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο Chromecast με το Google TV φέτος. Στην πραγματικότητα, αυτή η συσκευή φέρεται να έχει διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας μια τεράστια αλλαγή σχεδιασμού και ένα νέο όνομα.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να συνδέσετε το smartphone σας στην τηλεόρασή σας στο σπίτι

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο 9to5Google απέκτησε μια επίσημη εικόνα μάρκετινγκ του υποτιθέμενου Chromecast επόμενης γενιάς με το Google TV που ονομάζεται πλέον Google TV Streamer, η οποία είναι μια εκπληκτική επιλογή καθώς η επωνυμία Chromecast έχει καταργηθεί πλήρως. Ίσως αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει πώς η εταιρεία θα υιοθετήσει μια παρόμοια προσέγγιση στις άλλες συσκευές της με ετικέτα Chrome.

Δεν υπάρχει άλλο σχήμα που μοιάζει με dongle για την επόμενη τηλεοπτική ροή της Google;

Εκτός από το όνομα, η συσκευή παρουσιάστηκε για να διαθέτει εντελώς νέο σχεδιασμό και σχήμα σε σύγκριση με τον προκάτοχό της με dongle. Ο ολοκαίνουργιος παράγοντας μορφής μοιάζει με μια επίπεδη βάση φόρτισης με κλίση ή μια συρρικνωμένη βάση φόρτισης ηχείων Pixel Tablet.

Το Google TV Streamer χωρίς το όνομα Chromecast

Διέρρευσε η συσκευή TV Streamer της Google με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό / © 9to5Google

Είναι επίσης πιθανό η αλλαγή σχεδιασμού να φιλοξενήσει νέες λειτουργίες στη συσκευή, όπως να επιτρέπει σε κάποιον να πατήσει στο επάνω μέρος της συσκευής για λόγους σύζευξης, όπως φαίνεται όταν τοποθετείται σε ένα τραπέζι. Ωστόσο, δεν θα είναι σοκαριστικό εάν η επίπεδη κορυφή θα υποστηρίζει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, αν και αυτό είναι πολύ εικαστικό.

Σε περαιτέρω επιθεώρηση είδε επίσης δύο καλώδια συνδεδεμένα πίσω από το Google TV Streamer, όπου το ένα θα μπορούσε να είναι το τροφοδοτικό και το άλλο για το HDMI να φεύγει από την τηλεόραση ή την οθόνη.

Ενημερώθηκε το τηλεχειριστήριο Google TV

Η νέα συσκευή Google TV συνδυάστηκε επίσης με ένα νέο τηλεχειριστήριο. Το τελευταίο μπορούσε να δει με διαφορετική διάταξη από το υπάρχον τηλεχειριστήριο Chromecast. Ουσιαστικά, τόσο τα κουμπιά home όσο και τα κουμπιά βοηθού έχουν αλλάξει θέσεις και το κουμπί σίγασης αντικαταστάθηκε από έναν διακόπτη έντασης ήχου.

Αν και τόσο το τηλεχειριστήριο όσο και η σερπαντίνα διαθέτουν φινιρίσματα κρέμας ή πορσελάνης, θα μπορούσαν επίσης να προσφερθούν και άλλοι χρωματισμοί.

Δεν έγινε καμία αναφορά για το πότε θα έπρεπε να περιμένουμε να παρουσιαστεί επίσημα ή να διατεθεί στα καταστήματα το Google TV Streamer. Με βάση αυτή την εξέλιξη, είναι ασφαλές να πούμε ότι ένα παράθυρο εκκίνησης του δεύτερου ημιχρόνου το 2024 είναι στις κάρτες.

Ανακαλύπτετε τον αναθεωρημένο παράγοντα μορφής της νέας συσκευής Google TV; Πώς πιστεύετε για τον νέο σκοπό του σχήματος; Θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.

Πηγή:
9to5Google