Το Galaxy Watch 7 μπορεί να εμφανίζει κινδύνους διαβήτη και εγκεφαλικού

0
12
© nextpit

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Samsung θα ανακοινώσει το νέο Galaxy Watch 7 στην εκδήλωσή της Unpacked την επόμενη εβδομάδα και τώρα, αρχίζουμε να μαθαίνουμε ορισμένα ζωτικά χαρακτηριστικά του smartwatch πριν από την εκδήλωση. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται ένα νέο εργαλείο για την ανάγνωση ενδείξεων διαβήτη, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού, το οποίο θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στο νέο smartwatch Galaxy.

Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύφθηκαν οι υποτιθέμενες δυνατότητες παρακολούθησης του Galaxy Ring, το Android Authority κατάφερε να αποκαλύψει τις επερχόμενες νέες λειτουργίες του Galaxy Watch που κρύβονται στην εφαρμογή Samsung Health.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο Galaxy Watch

Μια λειτουργία Galaxy Watch που προειδοποιεί τους χρήστες για σημάδια καρδιακής προσβολής

Φτάνοντας ως νέα ενότητα στην εφαρμογή, υπάρχει μια νέα δυνατότητα γνωστή ως ευρετήριο AGEs. Περιγράφηκε ως ικανός να μετρήσει τη μεταβολική υγεία ενός χρήστη και να παρέχει μια επισκόπηση της διαδικασίας βιολογικής γήρανσης. Το τελευταίο παρουσιάζεται σε μια βαθμολογία δείκτη, η οποία είναι μια ανάγνωση που εκτελείται περιοδικά και όχι επιτόπου.

Ανέφερε επίσης ότι ένα Galaxy Watch θα μπορεί να διαβάζει τις ενώσεις AGE σας, οι οποίες αναφέρονται σε προηγμένα τελικά προϊόντα γλυκοζυλίωσης. Αυτό σημαίνει ότι όσο μεγαλώνετε και με έναν ακατάλληλο τρόπο ζωής, τόσο περισσότερες ενώσεις AGE παράγει το σώμα σας. Επιπλέον, όσο υψηλότερη είναι η ένωση AGE σας, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος για ασθένειες όπως ο διαβήτης και απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις όπως καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Samsung Galaxy Watch νέο ευρετήριο AGE στην εφαρμογή Samsung Health

Το Galaxy Watch 7 θα μπορούσε να διαθέτει έναν νέο δείκτη AGEs για να ενημερώνει τη μεταβολική σας υγεία / © Android Authority, επεξεργασία από το nextpit

Δεδομένου ότι αυτές οι ενώσεις βρίσκονται στην κυκλοφορία του αίματός σας, είναι δυνατό να τις παρακολουθήσετε μέσω συμβατικών βιομετρικών τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται σε υπάρχοντα wearables. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Galaxy Watch θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο για να πει εάν υπάρχουν επικείμενες ενδείξεις και εάν διατρέχετε κίνδυνο για κάποια από τις συνθήκες.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί αμέσως ποια μοντέλα Galaxy Watch θα υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα, προηγούμενες διαρροές και αποδόσεις του Galaxy Watch 7 και του Galaxy Watch Ultra δείχνουν ένα νέο σύνολο βιομετρικών αισθητήρων. Ως εκ τούτου, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η εταιρεία φέρνει νέο σύνολο δυνατοτήτων παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του δείκτη AGEs.

Ταυτόχρονα, είναι πιθανό η παρακολούθηση του ευρετηρίου AGEs να είναι αποκλειστική σε αυτά τα νέα smartwatches, αλλά είναι πιθανό οι Νοτιοκορεάτες να βρουν έναν τρόπο να ενεργοποιήσουν μια παρόμοια λειτουργία με το Galaxy Watch 6 (αναθεώρηση) και παλαιότερα μοντέλα.

Συνεχής παρακολούθηση γλυκόζης στο Galaxy Watch;

Στην ίδια εφαρμογή, η δημοσίευση είδε επίσης μια νέα ενότητα Συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται διαθέσιμες λεπτομέρειες που να εξηγούν τι είναι το χαρακτηριστικό.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή θα είναι μια επιλογή για να εισαγάγετε το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας που λαμβάνεται από μια ξεχωριστή αυτόνομη συσκευή παρακολούθησης της γλυκόζης, με τα δεδομένα πιθανόν να παρεμβάλλονται με τη λειτουργία για πιο ακριβή μέτρηση.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για αυτές τις νέες δυνατότητες του Galaxy Watch; Σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση στο Galaxy Watch 7; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πηγή:
Android Authority