Το Death Stranding 2 Early Development επιβεβαιώθηκε από το Game Lead Actor

0
242
Συντελεστές εικόνας: Kojima Productions

Θαυμαστές του Death Stranding, ορίστε μερικά καλά νέα για εσάς: Το σίκουελ του Death Stranding επιβεβαιώνεται από τον κορυφαίο ηθοποιό του παιχνιδιού σε συνέντευξή του και δήλωσε για την εξέλιξή του.

Προηγουμένως, το Fortnite επέστρεφε στους χρήστες iOS και iPad για να παίζουν με χειριστήρια αφής αλλά με διαφορετική διαδικασία μέσω των υπηρεσιών ροής cloud Nvidia GeForce NOW.

Του Hideo Kojima Το Death Stranding ήταν μεγάλη επιτυχία το 2019 και το 2020 και οι παίκτες περιμένουν το σίκουελ του, αλλά στις αρχές του 2021, ήρθαν φήμες ότι το παιχνίδι δεν έχει συνέχεια τώρα και οι τρέχουσες προτάσεις το αποδεικνύουν ανακριβές.

Η πρώιμη ανάπτυξη του Death Stranding 2 έχει ξεκινήσει

Η πρώιμη ανάπτυξη του Death Stranding 2 έχει ξεκινήσει
Συντελεστές εικόνας: Kojima Productions

Η συνέχεια του Death Stranding δεν έλαβε επίσημη επιβεβαίωση. Ο σκηνοθέτης δεν έχει δώσει λεπτομέρειες, αλλά πότε ο ηθοποιός Νόρμαν Ρίντους (που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού Sam Porter Bridges) ήταν σε μια συνέντευξη Λέων περιοδικό.

Όταν συνεχιζόταν η συνέντευξη, ο Leo μίλησε για την εμπειρία του στο Death Stranding, με τον σκηνοθέτη και τη φωνή του πρωταγωνιστή Sam Porter Bridges.

Όταν ο Λέο ρώτησε τι θα ακολουθούσε, Νορμανδός δήλωσε, «Μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο», μετά το ξεκαθάρισμα.

Αυτή η δήλωση αποκαλύπτει δύο πράγματα εδώ. Πρώτον, υπάρχει το σίκουελ του Death Stranding (το όνομα του οποίου δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ως Death Stranding 2) και δεύτερον, η ανάπτυξη του παιχνιδιού μόλις ξεκίνησε.

Η συνέντευξη έγινε για το τέλος του διάσημου «The Walking DeadΤηλεοπτική σειρά, αλλά μετατράπηκε στο επερχόμενο σίκουελ του Death Stranding.

Εκτός, Νόρμαν Ρίντους είπε επίσης. «Χρειάζεται πολλή δουλειά. Και μετά βγήκε το παιχνίδι, και μόλις κέρδισε όλα αυτά τα βραβεία, και ήταν τεράστιο πράγμα, οπότε μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος αυτού».

Τώρα, σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding 2, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για αυτό, και για τουλάχιστον 2 χρόνια, δεν μπορούμε να το περιμένουμε επειδή μόλις ξεκίνησε. ίσως το 2024, μπορούμε να δούμε τη συνέχειά του.