Το Android 15 Beta 4 προσθέτει προηγμένο διαγνωστικό έλεγχο μπαταρίας και διορθώσεις σφαλμάτων

0
14
© nextpit

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα το Android 15 Beta 4 στους δοκιμαστές και τους προγραμματιστές, το οποίο είναι επίσης η δεύτερη δόση στο στάδιο προεπισκόπησης του κύκλου του λειτουργικού συστήματος Android που πηγαίνει στη σταθερή και τελική έκδοση. Η τελευταία ενημέρωση βασίζεται στην προηγούμενη beta, αλλά εστιάζει σε βελτιώσεις και μερικές τροποποιήσεις. Εδώ είναι τι νέο υπάρχει.

Σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις beta με πολλές αλλαγές στην επιφάνεια, το Android 15 Beta 4 αντιμετωπίζει πολλά εναπομείναντα σφάλματα ενώ εξαλείφει τις διορθώσεις στο Beta 3. Υπάρχουν επίσης ελάχιστες ορατές αλλαγές που περιλαμβάνονται στο υλικολογισμικό, με τις πιο αξιοσημείωτες να περιλαμβάνουν νέα εργαλεία μέσα στη συσκευή διαγνωστικό τμήμα.

Νέες δυνατότητες διάγνωσης συσκευών στο Android 15

Όπως ανακαλύφθηκε από το 9to5Google, αυτή η ενότητα προσθέτει την κατάσταση της μπαταρίας, επιτρέποντάς σας να βλέπετε την ημερομηνία κατασκευής, την ημερομηνία πρώτης χρήσης και τον αριθμό κύκλου της μπαταρίας πέρα ​​από την εναπομένουσα υγεία. Υπάρχουν επίσης διαγνωστικά εργαλεία για τη βαθμονόμηση της οθόνης και τη δοκιμή εισόδων οθόνης αφής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένοι κατασκευαστές όπως η Samsung προσφέρουν ήδη τις περισσότερες από αυτές τις δυνατότητες. Έτσι, αυτό που είναι πραγματικά νέο εδώ είναι οι εκτεταμένες πληροφορίες μπαταρίας.

Ενημέρωση Android 15 Beta 4 της Google

Το Android 15 Beta 4 προσθέτει νέα εργαλεία διάγνωσης συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης κατάστασης μπαταρίας / © 9to5Google, Επεξεργασία από nextpit

Κάτω από τα Διαγνωστικά συσκευής, υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία αξιολόγησης. Βασικά, αυτό χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση μιας άλλης συσκευής κατά την αξιολόγηση και απαιτεί ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα για να εκτελέσουν ένα διαγνωστικό στη συσκευή τους και στη συνέχεια να επαληθεύσουν τα αποτελέσματα σε άλλο ακουστικό.

Άλλες αλλαγές στην ενημέρωση Beta 4

Μια άλλη αλλαγή που μπορεί να παρατηρηθεί στην Beta 4 είναι κατά τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Τόσο η προεπισκόπηση όσο και τα στιγμιότυπα οθόνης υιοθετούν το τρέχον θέμα φωτισμού. Για παράδειγμα, εάν είναι ενεργοποιημένη η σκοτεινή λειτουργία, η διεπαφή συστήματος που περιλαμβάνεται στο στιγμιότυπο οθόνης θα εμφανίζεται με μαύρο ή το σχετικό χρώμα για τη σκοτεινή λειτουργία.

Επιπλέον, υπάρχουν μικρές επαναλήψεις σχετικά με την ονομασία των χαρακτηριστικών και των ρυθμίσεων, όπως η ενότητα Οθόνη ονομάζεται πλέον Display & touch.

Ξεχωριστά, έχουν ανακαλυφθεί σειρές κωδικών από το Android Authority που κάνουν λόγο για επιλογή μη αυτόματης ρύθμισης του επιπέδου φόρτισης στο 80 τοις εκατό. Αυτό είναι νέο για το Pixel, καθώς η δυνατότητα προσαρμοστικής φόρτισης επιτρέπει μόνο την αυτόματη ρύθμιση του επιπέδου φόρτισης.

Αλλού, υπάρχουν πολλές διορθώσεις σφαλμάτων που έχουν αντιμετωπιστεί με την ενημέρωση, όπως το ζήτημα της ορατότητας των γρήγορων ρυθμίσεων και των περιπτώσεων ορισμένων συσκευών Pixel που έχουν κολλήσει σε λειτουργία unbootable μετά από επαναφορά. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης βελτιστοποιήσεις στη συνδεσιμότητα και τη σταθερότητα αυτών των συσκευών που εκτελούνται στο λογισμικό Beta.

Το Android 15 Beta 4 είναι διαθέσιμο για τη σειρά Pixel 6 και νεότερα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Pixel 8 (κριτική) και Pixel Fold (κριτική).

Τρέχετε σε Android 15 Beta; Πώς είναι η εμπειρία σας μέχρι τώρα; Ομοίως, ενημερώστε μας εάν βρήκατε άλλες αλλαγές που δεν αναφέρονται εδώ.