Το νέο ATH-S300BT της Audio-Technica έχει εντυπωσιακή μπαταρία και τιμή

0
9
Audio Tecnica ATH S300BT μπεζ
© Audio-Technica

Η Audio-Technica επεκτείνει τον κατάλογο ασύρματων ακουστικών Bluetooth ακύρωσης θορύβου με το νέο ATH-S300BT που κυκλοφόρησε. Τα νέα αυτιά είναι εξίσου προσιτά με τα υπάρχοντα ακουστικά της εταιρείας από τη μάρκα, αλλά ένας βασικός τομέας που φαίνεται να φέρνει στο τραπέζι αυτό το νέο ζευγάρι δοχείων ήχου είναι η ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μια διάρκεια ζωής μπαταρίας υπερδιπλάσια από τον μέσο όρο

Η ιαπωνική εταιρεία αξιολογεί το νέο ATH-S300BT ώστε να διαρκεί 90 ώρες μεταξύ των φορτίσεων με το ψηφιακό υβριδικό ANC απενεργοποιημένο και περίπου 60 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο. Ωστόσο, το τελευταίο έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το ακριβότερο Sony WH-1000XM5 που εξέτασε ο Antoined. Παρά τον χυμό, το S300BT ζυγίζει μόνο 9,1 oz (258 γραμμάρια).

Το ATH-S300BT της Audio-Technica μπορεί επίσης να φορτιστεί γρήγορα. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένα βύσμα 3 λεπτών μέσω USB-C μπορεί να σας δώσει 2,5 ώρες χρόνου λειτουργίας. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι με μια ενσύρματη σύνδεση στο τηλέφωνό σας μέσω του καλωδίου, τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μουσική και φωνητικές κλήσεις ακόμα και αν η μπαταρία τους εξαντληθεί.

Audio-Tecnica ATH-S300BT

Το ATH-S300BT της Audio-Technica διατίθεται σε μπεζ (εκρού) και μαύρους χρωματισμούς. / © Audio-Technica

Υπάρχει ένα πρόγραμμα οδήγησης ήχου 40 mm μέσα σε κάθε κουτί που παράγει “ήχο πλήρους φάσματος” στην περιοχή συχνοτήτων 20 έως 20 kHz. Διατίθεται επίσης ένα αποκλειστικό μικρόφωνο MEMS για να διατηρείτε καθαρές φωνητικές κλήσεις.

Το ATH-S300BT διατίθεται με λειτουργία διαφάνειας, η οποία ονομάζεται Hear-through για να αφήνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος να εισέρχεται χωρίς να σηκώνετε τα ακουστικά. Επιπλέον, διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1 με πολλαπλή σύζευξη.

Τα ακουστικά υποστηρίζουν λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης όταν παίζετε παιχνίδια, καθώς και συμβατότητα με το Siri και το Google Assistant, αν και μπορείτε επίσης να τα ελέγξετε μέσω των χειριστηρίων αφής στα ακουστικά.

Η Audio-Technica τιμολογεί το ATH-S300BT στα 99 $ (119 €), που είναι ένα κλάσμα των εναλλακτικών ακουστικών premium όπως το Apple AirPods Max (κριτική). Είναι διαθέσιμα από σήμερα και κυκλοφορούν σε μαύρο και μπεζ χρωματισμούς.

Θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε το Audio-Technica ATH-S300BT μόνο για την αντοχή; Πείτε μας τη γνώμη σας για τα ακουστικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here