Το ισχυρό καθαριστικό ρομπότ S7 Max Ultra της Roborock έχει έκπτωση 500 $ για την Prime Day

0
12
© Roborock

Οι εκπτώσεις Prime Day της Amazon ήταν πάντα μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε προσφορές για έξυπνα ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα. Τώρα, ένα από τα αγαπημένα μας καθαριστικά που προέρχονται από το Roborock έχει τιμή-ρεκόρ χαμηλή. Συγκεκριμένα, το Roborock S7 Max Ultra με δυνατότητα αυτοκαθαρισμού και αυτο-πλυσίματος είναι 500 $ (38 τοις εκατό) φθηνότερο για τα μέλη Prime.

Τελικά, αυτό μειώνει το Roborock S7 Max Ultra στα $799 από τα συνηθισμένα $1299. Αυτή είναι η ίδια τιμή που είδαμε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Επιπλέον, η πώληση έχει και λευκό και μαύρο διαθέσιμο με το ίδιο ποσό εξοικονόμησης.

Γιατί το Roborock S7 Max Ultra είναι μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ για αγορά

Το Roborock S7 Max Ultra παραμένει ως ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα ρομπότ ηλεκτρικές σκούπες, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα νεότερο μοντέλο (αναθεώρηση S8 MaxV Ultra) που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, χάρη στην υψηλή ικανότητα αναρρόφησης και το σταθμό all-in-one. Η έκπτωση καθιστά επιπλέον λογικό να μην χάσετε τη συμφωνία σε αυτήν τη μονάδα.

Όσον αφορά την αναρρόφηση, το Roborock S7 Max Ultra εντυπωσιάζει με ισχύ 5.500 Pa. Αρκεί να σηκώσετε μεγάλα υπολείμματα όπως φασόλια και ρύζι, ενώ η αποτελεσματική βούρτσα με ρολό είναι πιο αποτελεσματική για να απαλλαγείτε από επίμονες τρίχες από τα χαλιά. Είναι επίσης ικανό να σκουπίζει τα δάπεδά σας μέσω του συστήματος σφουγγαρίσματος που χρησιμοποιεί τους κραδασμούς για πιο αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων.

Συμφωνία Roborock S7 Max Ultra

Roborock S7 Max Ultra με βάση σύνδεσης που πλένεται και στεγνώνει μόνο του / © Geekmaxi

Το πιο εντυπωσιακό μέρος με το Roborock S7 Max Ultra είναι ο σταθμός βάσης all-in-one που υποστηρίζει την αυτόματη εκκένωση της ενσωματωμένης σκόνης στο καθαριστικό. Εν τω μεταξύ, το dock πλένει και στεγνώνει επίσης τα σφουγγαρίστρα του ρομπότ χωρίς παρέμβαση, δίνοντας μια πραγματική ρύθμιση καθαρισμού hands-free.

Όπως και με τα ακριβότερα μοντέλα, το Roborock S7 Max Ultra βασίζεται στο LiDAR για πλοήγηση και αποφυγή εμποδίων. Η λειτουργία χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία τρισδιάστατων χαρτών των δωματίων σας, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τις ρουτίνες καθαρισμού και τις απαγορευμένες ζώνες.

Θεωρείτε το Roborock S7 Max Ultra εντυπωσιακό με τα χαρακτηριστικά του; Ενημερώστε μας στα σχόλια.