Τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro Fold αποκαλύφθηκαν από την Google πριν από την κυκλοφορία

0
13
© nextpit

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Google θα ανακοινώσει τη σειρά Pixel 9 τον επόμενο μήνα, αλλά έχουμε δει επίσης τον αυξανόμενο αριθμό διαρροών Pixel 9 πρόσφατα, παρουσιάζοντας τις μη ανακοινωμένες συσκευές στο σύνολό τους. Λοιπόν, η εταιρεία ανταποκρίνεται σε αυτές τις διαρροές ρίχνοντας τις πρώτες επίσημες εικόνες των Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro Fold πριν από την κυκλοφορία.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα πτυσσόμενα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα

Επιβεβαιώθηκαν τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro Fold με μεγάλη εξάρτηση από AI

Στο κανάλι της Google στο Pixel στο YouTube, η εταιρεία δημοσίευσε νέα teaser κλιπ για το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro Fold. Η τελευταία συσκευή έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι φέρει το όνομα Pixel 9 Pro Fold σε αντίθεση με τη διατήρηση του ονόματος vanilla Fold και αναφέρεται ως Pixel Fold 2ης γενιάς (αναθεώρηση).

Στα βίντεο κλιπ, η γενετική τεχνητή νοημοσύνη απεικονίστηκε ως η κορυφή του δόρατος στα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro Fold, κάτι που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα, κάθε βίντεο ξεκινούσε με μια γραπτή προτροπή που δόθηκε στον Δίδυμο να δημιουργήσει ένα γράμμα, το οποίο είναι κάπως έξυπνο και αστείο μέσω της έξυπνης χρήσης λογοπαίγνιο. Προτού μπορέσουμε να προβάλουμε το γράμμα που δημιουργήθηκε, κάθε συσκευή περιστράφηκε, αποκαλύπτοντας τη γραμμή “Oh hi, AI” στην οθόνη και, στη συνέχεια, την πλάτη τους.

Όσον αφορά το Pixel 9 Pro, φαίνεται ότι διαθέτει μια ανανεωμένη και παχύτερη μονάδα κάμερας, αφήνοντας το γείσο από άκρη σε άκρη από το Pixel 8 Pro (αναθεώρηση). Το συνολικό του προφίλ φαίνεται πιο επίπεδο με πιο στρογγυλεμένες γωνίες και πιο γυαλιστερό πλαίσιο. Υπάρχει μια τριάδα καμερών που κάθονται στο νησί μαζί με το φλας LED και το θερμόμετρο στα δεξιά.

Πρέπει επίσης να δούμε το ενημερωμένο μπροστινό μέρος του Pixel 9 Pro Fold, το οποίο είναι αισθητά ψηλότερο με πιο στρογγυλεμένες καμπύλες. Η εσωτερική οθόνη του αναδιπλούμενου έχει λεπτότερα πλαίσια. Επιπλέον, δεν εμφανίζει κάμερα selfie με διάτρηση που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι ο αισθητήρας θα τοποθετηθεί μέσα στο πλαίσιο.

Google Pixel 9 Pro Fold

Η Google αποκαλύπτει το σχέδιο Pixel 9 Pro Fold σε ένα νέο teaser. / © Google

Εν τω μεταξύ, τα πλαϊνά του έχουν πιο επίπεδα πλαίσια και ο μεντεσές φαίνεται να έχει διαφορετικό σχήμα από το Pixel Fold. Η μονάδα της πίσω κάμερας έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε ένα τετράγωνο νησί. Υπάρχουν επίσης δύο ελλειπτικές εγκοπές φακού κάμερας σε αντίθεση με τη μονάδα του προκατόχου με μία μόνο ελλειπτική και στρογγυλή εγκοπή.

Τόσο το Pixel 9 Pro όσο και το Pixel 9 Pro Fold απεικονίστηκαν σε πορσελάνινο χρώμα στα βίντεο. Είναι άγνωστο ποια άλλα φινιρίσματα θα προσφερθούν κατά την κυκλοφορία.

Μια αναφορά αυτή την εβδομάδα περιελάμβανε επίσης τις προδιαγραφές της κάμερας της σειράς Pixel 9, με τη σειρά να δέχεται σημαντικές αλλαγές αισθητήρα. Όλα τα μοντέλα θα πρέπει επίσης να τροφοδοτούνται από το chipset Tensor G4.

Σας αρέσουν οι αλλαγές σχεδιασμού στο Pixel 9 Pro και στο Pixel 9 Pro Fold; Θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.