Τα iPad της Apple θα λειτουργούν ως Home Hub μετά το iOS 16

0
198

Η Apple έχει δώσει τώρα μια δήλωση σχετικά με τα iPad που λειτουργούν ως Home Hub μετά από μια ενημέρωση iPadOS 16.

Πρόσφατα, αξιόπιστες πηγές διέρρευσαν τις προδιαγραφές του επερχόμενου σετ μικροφώνου-ακουστικού Apple AR/VR, υποστηρίζοντας ότι αυτή η συσκευή θα λειτουργεί με το νέο τσιπ M2 που κυκλοφόρησε, το οποίο θα συνδυαστεί με 16 RAM.

Τα iPad δεν θα υποστηρίζουν τη νέα αρχιτεκτονική στο σπίτι

Τα iPad δεν θα υποστηρίζουν τη νέα αρχιτεκτονική στο σπίτι
Εικόνα: Apple

Όπως είδαμε στην Beta 1 του iPadOS 16, ορισμένοι κωδικοί σημειώνουν ότι η Apple μπορεί να σχεδιάζει να εγκαταλείψει την υποστήριξη Home hub για iPad στην επερχόμενη ενημέρωση, αλλά η Apple αντέδρασε επίσημα σε αυτό.

Το χείλος έχει επικοινωνήσει με τις αρχές της Apple και τον εκπρόσωπο της Apple Κατερίνα Φράνκλιν απάντησε ότι «το iOS 16 και το iPadOS 16 θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το iPad ως οικιακό κέντρο χωρίς απώλεια λειτουργικότητας».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα iPad θα μπορούν να χρησιμοποιούν υποστήριξη Home Hub μετά την ενημέρωση με όλη τη λειτουργικότητα και όπως γνωρίζουμε, η ενημέρωση θα έρθει με τη νέα αρχιτεκτονική.

Και τα iPad δεν θα υποστηρίζουν αυτή τη νέα αρχιτεκτονική για ορισμένους λόγους και στους χρήστες που βασίζονται στο iPad για Home Hub προτείνεται να μεταβούν σε άλλες υποστηριζόμενες συσκευές.

του Φράνκλιν δήλωση, «Παράλληλα με αυτές τις εκδόσεις, η εφαρμογή Home θα εισαγάγει μια νέα αρχιτεκτονική για μια ακόμη πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη εμπειρία. Επειδή το iPad δεν θα υποστηρίζεται ως οικιακός κόμβος με τη νέα αρχιτεκτονική, οι χρήστες που βασίζονται στο iPad για αυτόν τον σκοπό δεν χρειάζεται να ενημερώσουν την Αρχική αρχιτεκτονική και μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλες τις υπάρχουσες λειτουργίες».

Επιπλέον, όπως περιμέναμε από το iPadOS 16 πριν από την εκδήλωση WWDC, η Apple πρόσθεσε νέες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών που μας επιτρέπουν να αφαιρούμε και να διαχειριζόμαστε εφαρμογές από την Αρχική οθόνη και τελικά πρόσθεσε μια Βιβλιοθήκη εφαρμογών.

Και θα υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες του iOS 16 που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες του iPadOS 16, όπως η δυνατότητα επεξεργασίας, αναίρεσης και μη αναγνωσμένων μηνυμάτων στο iMessage, στο iCloud Shared Photo Library και Ζωντανό κείμενο σε βίντεο.