Τα 10 καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε

0
141
Τα 10 καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Steam είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για να παίξετε βιντεοπαιχνίδια από υπολογιστή. Ως ο γνωστός Αμερικανός προγραμματιστής, εκδότης και εταιρεία ψηφιακής διανομής βιντεοπαιχνιδιών, η Valve κυκλοφόρησε φυσικά το Steam τον Σεπτέμβριο του 2003 ως πλατφόρμα ψηφιακής διανομής στην οποία μπορούμε απλά να βρούμε τους γνωστούς τίτλους τόσο μικρών ανεξάρτητων προγραμματιστών όσο και μεγάλων στούντιο. . Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο απλώς θα συζητήσουμε και θα εξετάσουμε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam για υπολογιστή που αξίζει να παίζετε.

Τα 10 καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια Steam που αξίζει να παίξετε

Το Steam είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για να παίξετε βιντεοπαιχνίδια από υπολογιστή. Ως ο γνωστός Αμερικανός προγραμματιστής, εκδότης και εταιρεία ψηφιακής διανομής βιντεοπαιχνιδιών, η Valve κυκλοφόρησε φυσικά το Steam τον Σεπτέμβριο του 2003 ως πλατφόρμα ψηφιακής διανομής στην οποία μπορούμε απλά να βρούμε τους γνωστούς τίτλους τόσο μικρών ανεξάρτητων προγραμματιστών όσο και μεγάλων στούντιο. .

Έτσι, εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, απλά πρέπει να εγγραφείτε στον επίσημο ιστότοπο του Steam δωρεάν και η διαδικασία εγγραφής θα δημιουργήσει απλώς έναν λογαριασμό χρήστη στον οποίο θα συσχετιστούν όλα τα παιχνίδια που θα αγοράσουμε. Επί του παρόντος, υπάρχουν χιλιάδες παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Steam και όχι μόνο, μαζί με όλα αυτά τα χιλιάδες παιχνίδια, έχει και εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Σε αυτή την πλατφόρμα, μπορούμε να βρούμε τόσο δωρεάν παιχνίδια όσο και πολλά άλλα με ζουμερές προσφορές και φυσικά θα έχουμε online multiplayer για να πετύχουμε την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο απλώς θα συζητήσουμε και θα εξετάσουμε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam για υπολογιστή. Μια περίπλοκη επιλογή στην οποία θέλαμε να προσθέσουμε λίγο από όλα, ώστε να μπορείτε να κολλάτε μπροστά στην οθόνη για ώρες χωρίς να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό, κάτι που εκτιμάται πολύ από τους σημερινούς χρήστες. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε την καταπληκτική λίστα.

Καταφύγιο Fallout

Το Fallout Shelter είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα για το σύμπαν του Fallout, καθώς το παιχνίδι θα σας βάλει απλά υπεύθυνους για ένα υπόγειο καταφύγιο Vault-Tec τελευταίας γενιάς. Ως εκ τούτου, θα σας προσφέρει απλώς καταστάσεις για να εκτελέσετε ατελείωτες δυνατότητες, να διαχειριστείτε τον τόπο, να κρατήσετε τους κατοίκους ευχαριστημένους και να αποφύγετε επίσης περιττές απειλές. Έτσι, είναι ένα πλήρες πακέτο για εσάς, και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι είναι δωρεάν για παιχνίδι.

Ομαδικό φρούριο 2

Το Team Fortress 2 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια των τελευταίων χρόνων και ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam για PC, καθώς η ξέγνοιαστη προσέγγισή του απλά το μετατρέπει σε κάτι εκπληκτικά διασκεδαστικό. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού που είναι διαθέσιμοι που απλώς θα προσφέρουν πολλή διασκέδαση και δράση που δεν θα σας κάνουν ποτέ να βαρεθείτε. Και όχι μόνο, υπάρχουν επίσης αμέτρητα όπλα και αντικείμενα για συλλογή. Επιπλέον, η κοινότητα αυτού του γνωστού παιχνιδιού είναι από αυτές που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν και είναι ιδανική για να τραβήξει την προσοχή σας.

H1Z1

Η επιβίωση μιας αποκάλυψης ζόμπι δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα. Ως εκ τούτου, ο γνωστός τίτλος, φυσικά, το H1Z1 είναι ένα παιχνίδι MMO που απλά μας μεταφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο ζόμπι στον οποίο θα πρέπει να κάνουμε πράξη τις δεξιότητες επιβίωσής μας, όχι μόνο ενάντια σε ζόμπι αλλά και εναντίον άλλων ανθρώπους επίσης. Ως το γνωστό παιχνίδι, το H1Z1 μας επιτρέπει απλώς να συνδεθούμε με άλλους επιζώντες για να σχηματίσουμε μια ομάδα, να φτιάξουμε καταφύγια και να εξερευνήσουμε ελεύθερα τα τεράστια σενάρια τους αναζητώντας πόρους.

Battleborn

Αν και αρχικά κυκλοφόρησε ως τίτλος επί πληρωμή, αργότερα κατέληξε να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον δωρεάν παιχνίδι Steam για υπολογιστή. Ως το γνωστό παιχνίδι, το Battleborn είναι ένα MOBA (πολλαπλών παικτών online μάχη αρένα) που προσφέρει ξέφρενη μάχη πέντε εναντίον πέντε με πολλές δυνατότητες στα χέρια σας. Επιπλέον, αυτός ο γνωστός εθιστικός τίτλος κυκλοφόρησε και αναπτύχθηκε από το στούντιο Gearbox.

Dota 2

Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα σχετικά με αυτό το γνωστό παιχνίδι, φυσικά, το Dota 2 είναι ότι είναι ένα από τα πιο παιγμένα παιχνίδια του Steam. Καθώς εκατομμύρια χρήστες έχουν προσελκύσει εθιστικά από τους ήρωες του παιχνιδιού, φυσικά, το Dota 2. Έτσι, βασικά, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής που διατηρεί απλώς τη φρεσκάδα και το δυναμισμό του λόγω των πολυάριθμων ενημερώσεων του, που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξτε από μια τεράστια γκάμα δυνατοτήτων αναπαραγωγής στα χαρακτηριστικά καθενός από τους χαρακτήρες.

Χτυπώ

Απλώς θα νιώσετε ότι οι θεοί είναι στα όπλα με αυτό το φανταστικό MOBA (διαδικτυακό πεδίο μάχης για πολλούς παίκτες). Ναι, το Smite είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι που έχει περισσότερους από ενενήντα θεούς, μεταξύ των οποίων είναι οι Thor, Kali, Ra, Zeus, Sun Wukong και πολλοί άλλοι. Έτσι, βασικά, αυτό το παιχνίδι διαθέτει επικές μάχες, χαρακτήρες με ατελείωτες δυνατότητες και ποικίλα χαρακτηριστικά και ελκυστικό σχεδιασμό. Ως εκ τούτου, αυτό το παιχνίδι είναι μια από τις πιο επαναλαμβανόμενες και ελκυστικές προσφορές μεταξύ όλων εκείνων που αναφέρονται στη λίστα.

Warframe

Ο γνωστός φυσικά τίτλος Warframe είναι μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που ξεχωρίζει για τη διαδικτυακή συνεργατική του δράση και το πιο ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι μπορείτε να το παίξετε δωρεάν στο Steam. Όπως με την πάροδο του χρόνου, κατάφερε να οικοδομήσει μια πιστή κοινότητα που έλκεται από τη φαντασία του έργου που βασίζεται σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη. Από την κυκλοφορία του το 2013, η επιτυχία του έχει αυξηθεί και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον.

Μονοπάτι της Εξορίας

Το Path of Exile είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι δράσης RPG που απλά λαμβάνει χώρα σε έναν σκοτεινό κόσμο φαντασίας. Η σκληρή ατμόσφαιρά του και η δυνατότητα ανάληψης του ελέγχου διαφορετικών τάξεων – Duelist, Witch, Slayer, Templar, Warrior, Shadow ή Heiress – κάνουν την προσφορά με δυνατότητα αναπαραγωγής βαθιά και δυναμική, προτρέποντας πάντα να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

The Elder Scrolls: Legends

Ο τίτλος του παιχνιδιού μπορεί να ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά, αλλά, μην ανησυχείτε για αυτό, καθώς δεν είναι μουσική, καθώς είναι παιχνίδι. Και εκτός από αυτό, είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι που απλά θα σας κρατήσει απασχολημένους παίζοντας το παιχνίδι για ώρες. Καθώς αυτό το παιχνίδι έχει τη δική του λειτουργία ιστορίας, εκτός από τις επικρατούσες μάχες PvP. Ακόμη, επιτρέπει επίσης στους παίκτες του να πολεμούν με το δικό τους στυλ στο οποίο οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν ή να ακολουθήσουν για να μειώσουν τις δυνάμεις επίθεσης του εχθρού. Έτσι, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια PC Steam που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά και όχι μόνο ότι ακόμα και αυτός ο τίτλος γίνεται πραγματικά καλύτερος κάθε μέρα με τις συνεχείς νέες ενημερώσεις του.

DC Universe Online

Εάν είστε λάτρης του Batman, του Superman, της Wonder Woman, του Joker και ολόκληρου του σύμπαντος της DC, τότε αυτό το γνωστό παιχνίδι, φυσικά, το DC Universe είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Καθώς πρόκειται για ένα δωρεάν παιχνίδι Steam MMO για υπολογιστή που έχει και τους δύο συνδυασμούς χαρακτήρων, φυσικά, ήρωες και κακούς του DC Universe. Λοιπόν, στοιχηματίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να εξερευνήσετε το τεράστιο σύμπαν της DC, με γνωστές τοποθεσίες όπως το Gotham, το Metropolis ή το Arkham Asylum και πολλά άλλα. Λοιπόν, τι περιμένεις? Πηγαίνετε και δοκιμάστε το τώρα για να εξερευνήσετε τον συναρπαστικό κόσμο του σύμπαντος της DC.

Όλα αυτά είναι τα 10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam και όλα είναι εντελώς δωρεάν όπως δηλώνει ο ίδιος ο τίτλος και το πιο ενδιαφέρον πράγμα για όλα αυτά τα παιχνίδια είναι ότι όλα είναι πολύ εθιστικά και περιπετειώδη. Λοιπόν, τι περιμένεις? Πηγαίνετε και δοκιμάστε τα και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.