Τα κορυφαία 20 καλύτερα κανάλια YouTube για να μάθετε το ηθικό hacking 2019

0
134
Τα κορυφαία 15 καλύτερα κανάλια YouTube για να μάθετε το ηθικό hacking

Ας ρίξουμε μια ματιά σε 20 κανάλια στο Youtube για το Learning Ethical Hacking Course Online 2019 που θα σας βοηθήσουν να μάθετε να κάνετε χακάρισμα εύκολα μέσω των οδηγών βίντεο στο YouTube. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις πλήρεις συζητήσεις οδηγών παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Youtube είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες βίντεο όπου οι χρήστες μπορούσαν να ανακαλύψουν χιλιάδες διαφορετικά βίντεο και στη συνέχεια να τα παίξουν ή να τα κατεβάσουν στις συσκευές τους. Ο σχηματισμός του Youtube είναι τέτοιος ώστε οι χρήστες σε όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν στο Youtube και στη συνέχεια να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι όπου θα μπορούσαν να ανεβάσουν τα βίντεό τους που δημιούργησαν οι ίδιοι. Κυρίως οι χρήστες θέλουν να διακρίνουν διαφορετικούς τύπους εκπαιδευτικών βίντεο, βίντεο αποσυμπίεσης, βίντεο κριτικών, βίντεο φάρσες κ.λπ. για τα κανάλια τους που έχουν δημιουργήσει. Τώρα, αν χρησιμοποιείτε το Youtube, τότε πιθανότατα θα φρόντιζες μόνο για τα διασκεδαστικά βίντεο, αλλά σε περίπτωση που αισθάνεσαι και χρησιμοποιείς το Youtube ως πηγή μάθησης, τότε υπάρχουν επίσης πολλά κανάλια για αυτόν τον σκοπό. Για τους geeks που επιθυμούν να μάθουν το ηθικό hacking μέσω των βίντεο του Youtube, υπάρχουν πολλά διαφορετικά κανάλια, αλλά από όλα αυτά τα κανάλια η επιλογή του καλύτερου θα ήταν αρκετά δύσκολη. Για να σας βοηθήσουμε στο ότι έχουμε παραθέσει τα 15 καλύτερα κανάλια Youtube για την εκμάθηση μαθημάτων ηθικής πειρατείας στο διαδίκτυο, απλώς πηγαίνετε και διαβάστε τα!

Κορυφαία 20 καλύτερα κανάλια YouTube για εκμάθηση μαθημάτων ηθικής πειρατείας στο διαδίκτυο 2019

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα κανάλια στο Youtube στα οποία πρέπει να ανατρέξετε για να μάθετε ηθική πειρατεία στο διαδίκτυο. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε όλες αυτές τις λίστες καναλιών παρακάτω.

#1 Ethical Hacking Tutorial – Just Programming

Μάθετε τεχνικές προγραμματισμού για να χακάρετε διάφορους λογαριασμούς, να ασφαλίσετε διαπιστευτήρια, δίκτυα κ.λπ. μέσω των βίντεο σε αυτό το κανάλι YouTube. Αυτό το κανάλι περιέχει πολλά βίντεο μόνο σχετικά με αυτό και επομένως πιθανότατα θα μπορούσατε να μάθετε για πολλές διαφορετικές τεχνικές hacking.

#2 Vivek Ramachandran

Αυτό το κανάλι που φτιάχτηκε από τον Vivek Ramachandran έχει στόχο να παρέχει στους tech geeks σε όλο τον κόσμο τη γνώση των δεξιοτήτων hacking, τεχνικών δωρεάν μόνο μέσω του περιεχομένου βίντεο. Πολύ δημοφιλές στο Youtube, αυτό το κανάλι έχει προσελκύσει επίσης πολλούς συνδρομητές

#3 Δοκιμή διείσδυσης Linux

Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον Linux ή την πλατφόρμα, μάθετε τη γλώσσα ή τις τεχνικές προγραμματισμού ή κάποιες άλλες τεχνικές μέσω των οποίων θα μπορούσατε να χακάρετε εύκολα τα δίκτυα, τους ιστότοπους, τους λογαριασμούς κ.λπ. Αλλά το κύριο κίνητρο αυτών των τεχνικών hacking είναι να ελέγξετε το επίπεδο διείσδυσης για οποιοδήποτε ασφαλές δίκτυο, λογαριασμούς κ.λπ.

#4 Ανοιχτή Εκπαίδευση Ασφαλείας

Ένα άλλο κανάλι στο Youtube που δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στους χρήστες τα καλύτερα δυνατά κόλπα hacking, τεχνικές κ.λπ. Οι χρήστες πρέπει να περάσουν από τα βίντεο του Youtube σε αυτό το κανάλι και θα μπορούσαν ενδεχομένως να βρουν κάθε ακριβή γνώση που χρειάζονται.

#5 Χακ 5

Το πολύ δημοφιλές κανάλι στο Youtube όπου οι χρήστες μπορούσαν να ανακαλύψουν τα καταπληκτικά εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με το hacking. Ο λόγος για τον οποίο αυτό το κανάλι στο Youtube είναι δημοφιλές μεταξύ των χρηστών είναι η ποιότητα και τα βίντεο που τραβήχτηκαν άψογα που προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποσότητα γνώσης στους θεατές.

#6 Εκμάθηση Ethical Hacking

Όπως υποδηλώνει το όνομα του καναλιού Youtube, αυτό προορίζεται ειδικά για τον μοναδικό σκοπό να παρέχει στους χρήστες τα πολυάριθμα σεμινάρια hacking. Μέσα από αυτά τα σεμινάρια από τα βίντεο, θα μπορούσε κανείς να μάθει μερικά απίθανα κόλπα και μεθόδους που θα μπορούσαν επίσης να εφαρμοστούν, και παράλληλα να παραδοθεί κάποια κρυφή γνώση σχετικά με τη λειτουργία αυτής της μεθόδου.

#7 CEH v8

Πιστοποιημένος Ethical Hacker Πλήρης εκπαίδευση: Επιθυμείτε να εμφανιστείτε για την εξέταση CEH Ethical Hacking μετά την οποία θα σας χορηγηθεί ένα εγκεκριμένο από την κυβέρνηση πιστοποιητικό ως χάκερ, τότε αυτό το κανάλι στο Youtube θα ήταν το απαραίτητο για εσάς. Απλώς λάβετε όλες τις γνώσεις σχετικά με το hacking από τα σύντομα βίντεο μέσω αυτού του καναλιού στο YouTube και ίσως έχετε το εξαιρετικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις σας.

#8 Δοκιμή ηθικής παραβίασης και διείσδυσης (Kali Linux) Bhargav Ταντέλ

Χρησιμοποιώντας το Kali Linux OS, πώς θα μπορούσατε να κάνετε μερικά καταπληκτικά κόλπα hacking, χακάροντας λογαριασμούς, δίκτυα κ.λπ. και πώς θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την ασφάλεια κάποιου λογισμικού, ιστότοπου κ.λπ.; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτό το εκπληκτικό κανάλι στο Youtube όπου θα δείτε πολλά βίντεο που σας κάνουν να μάθετε όλα αυτά τα πράγματα!

#9 Τότενιουμποστον

Αυτό είναι εκπληκτικά δημοφιλές κανάλι στο Youtube όπου μπορείτε να μάθετε τις γλώσσες κωδικοποίησης, προγραμματισμό κ.λπ., αλλά δίπλα δίπλα παρέχει επίσης μερικά ωραία μαθήματα σχετικά με το πώς κάποιος μπορεί να χακάρει τα δίκτυα, τους λογαριασμούς κ.λπ. χρησιμοποιώντας τις γλώσσες και τους κωδικούς. Θα μπορούσατε να μάθετε και τα απλά βίντεο όπου δεν κολλάτε με την αμηχανία κωδικοποίησης, αλλά απευθείας τα κόλπα και τις αμυχές.

#10 DedSec

Φροντίστε αυτό το κανάλι στο Youtube και θα βρείτε πολλά βίντεο που περιέχουν περιεχόμενο σχετικά με τα μαθήματα Hacking tricks, Ethical hacking, μεθόδους δοκιμής διείσδυσης κ.λπ. αυτού του καναλιού δοκιμάστε το χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης Youtube!

#11 NetSecNow

Αυτό το κανάλι YouTube έχει μια πολύ υγιή βάση συνδρομητών. Αυτό το κανάλι ενημερώνεται συχνά και είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο hacking και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Τα βίντεο περιλαμβάνουν εισαγωγή σε ευπάθειες δέσμης ενεργειών μεταξύ τοποθεσιών, τρόπο εκμετάλλευσης με χρήση metasploit και πολλά άλλα.

#12 Μπαργκάβ Ταντέλ

Αυτό είναι ένα άλλο κανάλι στο Youtube που έχει πολλά βίντεο. Μπορείτε να γνωρίζετε για τον ιστό σε βάθος, τις απειλές ransomware Android και τις δοκιμές διείσδυσης στον ιστό. Απλώς πρέπει να επισκεφτείτε το κανάλι και να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του.

#13 Απλώς προγραμματισμός

Το Just Programming είναι άλλο ένα κανάλι στο youtube με υγιή βάση συνδρομητών άνω των 30.000. Αυτό το κανάλι δημοσιεύει πολύ συχνά βίντεο σχετικά με το πώς λειτουργούν οι επιθέσεις υπερχείλισης buffer, πώς να χακάρετε το Wifi κ.λπ. Αυτό δημοσιεύει ακόμη και βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του photoshop

#14 TheHackerStuff

Αυτός ο ιστότοπος σάς παρέχει όλες τις πιο πρόσφατες συμβουλές και εισβολές για smartphone και υπολογιστές Android. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και σεμινάρια στο Kali Linux. Αυτό το κανάλι ενημερώνεται δύο φορές την εβδομάδα.

#15 Ζ χάκερ

Αν ψάχνετε απλώς για μαθήματα Ethical Hacking, Penetration Testing, Cracking τότε το Z hacker θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτός ο ιστότοπος ενημερώνεται συχνά και θα βρείτε πολλά πράγματα σχετικά με το Hacking/cracking κ.λπ.

#16 Hackaday

Το Hackaday είναι ένα άλλο υπέροχο κανάλι στο Youtube στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε εάν θέλετε να μάθετε ηθικά hacking. Το υπέροχο με το Hackaday είναι ότι είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο να παρέχει στους τεχνικούς σε όλο τον κόσμο τη γνώση των δεξιοτήτων hacking. Ο ιστότοπος ενημερώνεται κάθε εβδομάδα και είναι σίγουρα το καλύτερο κανάλι YouTube για να εγγραφείτε για να μάθετε το ηθικό hacking.

#17 JackkTutorials

Το JackkTutorials είναι ένα άλλο υπέροχο κανάλι YouTube στη λίστα, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε για να μάθετε το ηθικό hacking. Το κανάλι συντηρείται από τον Jackk, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην παραγωγή σεμιναρίων και διδάσκει στους ανθρώπους κάθε είδους πράγματα όπως η ασφάλεια, το hacking και ο προγραμματισμός. Έτσι, το JackkTutorials είναι ένα άλλο καλύτερο κανάλι στο YouTube για να μάθετε ηθικά χακάρισμα.

#18 SSTec Tutorials

Αν ψάχνετε για ένα κανάλι YouTube που έχει να κάνει με εκπαιδευτικά προγράμματα για υπολογιστές, λογισμικό Android, Reviews, Unboxings, Kali Linux, Penetration Testing, Ethical Hacking κ.λπ., τότε το SSTec Tutorials μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το κανάλι ενημερώνεται συχνά και είναι σίγουρα το καλύτερο κανάλι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μάθετε ηθικά χακάρισμα.

#19 PNPtutorials

Αν ψάχνετε για ένα κανάλι YouTube για να μάθετε προηγμένες δοκιμές διείσδυσης χρησιμοποιώντας το Kali Linux, τότε το PNPtutorials μπορεί να είναι το καλύτερο κανάλι για να ακολουθήσετε. Όχι μόνο δοκιμές διείσδυσης, το κανάλι μοιράζεται επίσης βίντεο σχετικά με κριτικές Raspberry PI Gadget, σεμινάρια Raspberry Pi, Ethical WiFi Hacking, How-to’s κ.λπ.

#20 Σεϋτονικό

Λοιπόν, αν ψάχνετε για ένα κανάλι στο Youtube από όπου μπορείτε να μάθετε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με το hacking, έργα DIY, mods raspberry pi, κ.λπ., τότε το Seytonic μπορεί να είναι το καλύτερο κανάλι για να ακολουθήσετε. Το κανάλι YouTube έχει μια τεράστια βάση 85000 εγγραφών και δημοσιεύει σχεδόν 2 βίντεο κάθε μήνα.

Και υπήρχαν τα κανάλια στο Youtube που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να μάθετε το μάθημα ηθικής πειρατείας στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να πάτε σε ινστιτούτα ή μαθήματα καθοδήγησης. Μπορείτε να βρείτε έναν τεράστιο αριθμό βίντεο σε αυτά τα κανάλια που σχετίζονται με τις ηθικές τεχνικές και κόλπα hacking και, ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε τα περισσότερα από αυτά.