Τα καλύτερα χαρακτηριστικά στο Starfield

0
8

Οι παίκτες έχουν 17 επιλογές χαρακτηριστικών για να εξερευνήσουν και να αντιστοιχίσουν στους χαρακτήρες τους στο Starfield. Αυτά τα χαρακτηριστικά ορίζονται συνήθως κατά τη δημιουργία της κατασκευής του χαρακτήρα σας, με μέγιστο τρία χαρακτηριστικά ανά χαρακτήρα. Ο συνδυασμός χαρακτηριστικών βοηθά στη δημιουργία καθηλωτικού παιχνιδιού, καθώς μπορεί να καθορίσει τα μπόνους και τις ικανότητές σας. Τα χαρακτηριστικά του Starfield μπορούν να κάνουν ή να χαλάσουν την εμπειρία σας. Δεδομένου ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να αποφασίσουν εάν έχετε ένα επιτυχημένο playthrough, πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε τα σωστά.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά στο Starfield

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Starfield.

Εικόνα εξωφύλλου Starfield

Η επιλογή χαρακτηριστικών είναι μια από τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε μόλις εγγραφείτε στο παιχνίδι. Βοηθούν στον προσδιορισμό των ιδιοτήτων και των αλληλεπιδράσεων του χαρακτήρα σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά είναι καλύτερα από άλλα στο να επιτυγχάνουν διαφορετικά πράγματα και να βοηθούν με ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Ωστόσο, η χρήση αυτών των χαρακτηριστικών στο παιχνίδι είναι εντελώς προαιρετική.

Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά σας στο Starfield όποτε θέλετε. Μπορείτε να αφαιρέσετε μερικά από αυτά εάν πιστεύετε ότι δεν προσφέρουν μεγάλη αξία. Παρακάτω είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Starfield που πρέπει να εξερευνήσετε για μια ανεβασμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Εξωστρεφής

Ένα δωμάτιο ελέγχου που αναδεικνύει το χαρακτηριστικό των εξωστρεφών στο Starfield

Οι περισσότερες από τις βασικές αποστολές ιστορίας του παιχνιδιού απαιτούν από τους παίκτες να συνεργαστούν με ανθρώπους συντρόφους. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να ξοδεύουν υψηλές ποσότητες οξυγόνου όταν ταξιδεύουν με άλλους. Ωστόσο, έχετε λιγότερες ανησυχίες για αυτό εάν ο χαρακτήρας σας έχει το χαρακτηριστικό του Εξωστρεφή. Μειώνει την ποσότητα οξυγόνου που καταναλώνουν οι παίκτες όταν ταξιδεύετε με έναν σύντροφο. Ωστόσο, χρησιμοποιείτε περισσότερο όταν ταξιδεύετε μόνοι.

Το προνόμιο είναι ασυμβίβαστο με το Introvert (καθώς κάνουν εντελώς αντίθετα πράγματα). Μπορείτε να αφαιρέσετε το χαρακτηριστικό αλληλεπιδρώντας με τον Andy Singh. Οι παίκτες μπορούν να τον εντοπίσουν στο Σπίτι των Διαφωτισμένων. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εντολές της κονσόλας Starfield για να το προσθέσετε.

Ήρωας λατρευόταν

Μηχανικοί που εργάζονται σε ένα δωμάτιο υπογραμμίζοντας το χαρακτηριστικό του ήρωα που λατρεύεται στο Starfield

Αν σας αρέσει να τραβάτε όλη την προσοχή, τότε αυτό το χαρακτηριστικό είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον χαρακτήρα σας, καθώς σας παρέχει έναν «Θαυμαστή θαυμαστή». Θα σας προσφέρουν δώρα και θα σας ζητήσουν να συμμετάσχετε στο πλήρωμά σας. Αυτό καθιστά το χαρακτηριστικό έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για να επεκτείνετε το πλήρωμά σας, αλλά μπορεί γρήγορα να εκνευριστούν λόγω της ιδιότροπης φύσης τους και της αδιάκοπης συζήτησης.

Μπορείτε πάντα να τα στείλετε σε ένα πλοίο ή φυλάκιο όταν τα βαρεθείτε. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εξαλείψουν το χαρακτηριστικό σκοτώνοντας τον θαυμαστή που λατρεύει. Ωστόσο, η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι αβέβαιη για το αν είναι περισσότερο καλός παρά κακός. Θα είσαι τελικά αυτός που θα επιλέξει αν θα αποδώσεις το χαρακτηριστικό στον χαρακτήρα σου ή όχι.

Raised Enlightened και Raised Universal

Εξερευνώντας έναν πλανήτη ενώ επισημαίνετε το χαρακτηριστικό Raised Universal στο Starfield

Το Raised Enlightened, το Raised Universal και το Serpent’s Embrace είναι τρία αμοιβαία αποκλειόμενα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που προσανατολίζονται στη θρησκεία.

Οι επιλογές Universal και Enlightened παρέχουν ένα σεντούκι θησαυρού της θρησκείας του. Η επιλογή μεταξύ αυτών των δύο χαρακτηριστικών συνοψίζεται στην αφήγηση και σε μικρές ενισχύσεις παιχνιδιού. Το πακέτο Enlightened παρέχει περισσότερα οφέλη της HP, ενώ το πακέτο Universal αυξάνει την ανάκτηση οξυγόνου. Για πιο επιθετικό παιχνίδι, η Universal θα λειτουργήσει καλύτερα μακροπρόθεσμα.

Οι παίκτες μπορούν να μιλήσουν με τον χαρακτήρα μη παίκτη (NPC) Andy Singh στο House of Enlightened για να τους βοηθήσουν να αφαιρέσουν το χαρακτηριστικό Raised Enlightened. Για να διαγράψετε το Raised Universal, μεταβείτε στο Sanctum Universum στην περιοχή MAST στη Νέα Ατλαντίδα και μιλήστε στον Keeper Aquilus.

Η τρίτη επιλογή, το Serpent’s Embrace, αυξάνει την υγεία και το οξυγόνο σας μετά από ένα άλμα grav. Ωστόσο, θα έχετε μειωμένη υγεία και οξυγόνο εάν δεν πηδάτε τακτικά. Τα NPC που λατρεύουν το φίδι (ακόμη και εχθρικά) είναι σπάνια σε σύγκριση με τις δύο οργανωμένες θρησκείες. Μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά μπορεί να προσφέρει περισσότερες προκλήσεις παρά οφέλη. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Ενσυναίσθηση

Η τέχνη της ιδέας μιας πόλης Starfield που αναδεικνύει το χαρακτηριστικό Empath

Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τον χαρακτήρα σας να συνδέεται βαθιά με τα συναισθήματα των άλλων. Βοηθά τους παίκτες να βελτιώσουν τις μαχητικές τους ικανότητες αν κάνουν τους ανθρώπους τους συντρόφους ευτυχισμένους. Από την άλλη, αν κάνουν οτιδήποτε τους ενοχλεί, θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι παίκτες τείνουν να συνεργάζονται με διάφορους συντρόφους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό καθιστά το χαρακτηριστικό Empath ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό, καθώς θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε τις πολλές αλληλεπιδράσεις που πρόκειται να προκύψουν. Φροντίστε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι, ώστε σε περίπτωση που υποστείτε την οργή τους, έχετε πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο. Πρέπει να ανταλλάξετε 10.000 μονάδες στο Reliant Medical για να αφαιρέσετε αυτό το χαρακτηριστικό.

Παιδικά πράγματα

Ένα εικονίδιο σπιτιού σε μια εικόνα ενός άνδρα δίπλα σε ένα πλοίο σε μια πόλη

Η ενεργοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού σάς επιτρέπει να επισκεφτείτε το σπίτι σας, τη Νέα Ατλαντίδα, και να δείτε τους γονείς σας όποτε θέλετε. Ωστόσο, θα χάνετε δύο τοις εκατό του εισοδήματός σας κάθε εβδομάδα για να τους το στείλετε. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 500 πιστώσεις.

Οι γονείς σας μπορεί να εμφανιστούν σε άλλα μέρη του σύμπαντος για περαιτέρω αλληλεπιδράσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης σας. Οι παίκτες πρέπει να επισκεφτούν τα Οικογενειακά Διαμερίσματα στην Οικιστική Περιοχή στη Νέα Ατλαντίδα για να απενεργοποιήσουν το χαρακτηριστικό. Στη συνέχεια θα πρέπει να μιλήσουν με τον πατέρα τους και να τους ζητήσουν να σταματήσουν να στέλνουν χρήματα πίσω στο σπίτι.

Καταζητούμενος

Στοχεύοντας ένα όπλο σε έναν άνδρα και αναδεικνύοντας το χαρακτηριστικό Wanted στο Starfield

Ένα έπαθλο έχει τοποθετηθεί στο κεφάλι σας και οι κυνηγοί επικηρυγμένων θέλουν την ανταμοιβή στα χέρια τους. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να προκαλέσετε σημαντική ζημιά σε χαμηλότερη υγεία, καθιστώντας το μοναδικό. Ωστόσο, μπορεί να συναντήσετε μισθοφόρους που προσπαθούν να εξαργυρώσουν το bounty έτσι ώστε να έχετε περισσότερους αντιπάλους συνολικά.

Είναι βέβαιο ότι θα υποστείτε ζημιά στο Starfield και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να σας βοηθήσει σε περιόδους απελπισίας. Πρέπει να πάτε στο Cydonia και να αλληλεπιδράσετε με τον Trackers Alliance Agent για να το αφαιρέσετε. Θα χρειαστεί να ανταλλάξετε 3.000 μονάδες για να εξοφλήσετε το μπόνους.

Το σπίτι των ονείρων

Μια πόλη Starfield που αναδεικνύει το χαρακτηριστικό του Dream Home

Σου αρέσει να ζεις πέρα ​​από τις δυνατότητές σου; Τότε αυτό το χαρακτηριστικό είναι για εσάς. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα κλοπιμαία σας σε αυτό το προσαρμόσιμο σπίτι. Όμως, οι βαριές πληρωμές στεγαστικών δανείων μπορεί να σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε την απόφασή σας. Θα πρέπει να πληρώσετε 125.000 πιστώσεις σε εβδομαδιαίες δόσεις περίπου 500 στη GalBank.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μεθόδους για να απενεργοποιήσετε την αρνητική πλευρά αυτού του χαρακτηριστικού. Οι παίκτες μπορούν είτε να μιλήσουν με τον Landry Hollifield για να αποκλείσουν το σπίτι είτε να εξοφλήσουν το χρέος.

Εξωγήινο DNA

Εξωγήινοι στριμώχνονταν γύρω από έναν άνθρωπο τονίζοντας το χαρακτηριστικό του Alien DNA στο Starfield

Αυτό το χαρακτηριστικό ενισχύει την υγεία και τα επίπεδα οξυγόνου του παίκτη. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι κάνει τα θεραπευτικά αντικείμενα λιγότερο αποτελεσματικά. Ευτυχώς, αυτό μπορεί γρήγορα να διευθετηθεί επενδύοντας σε θεραπευτικές δεξιότητες όπως η Αναζωογόνηση και η Ιατρική. Για να το αφαιρέσετε, πρέπει να επισκεφτείτε τη Reliant Medical και να ανταλλάξετε 10.000 μονάδες.

Neon Street Rat

Μια πινακίδα Welcome To Neon σε ένα κτίριο στο Starfield που τονίζει το χαρακτηριστικό Neon Street Rat

Το χαρακτηριστικό Neon Street Rat προσφέρει στους παίκτες μοναδικές επιλογές διαλόγου σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Σας δίνει επίσης ειδικές ανταμοιβές φατριών εάν επιδιώκετε σχετικές αποστολές. Εάν είστε ταραχοποιός, αυτό το χαρακτηριστικό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα βραβεία εγκλήματος από άλλες φατρίες. Οι παίκτες που λατρεύουν να διασχίζουν το Neon City θα αξιοποιήσουν στο έπακρο το χαρακτηριστικό. Θα πρέπει να μιλήσετε με την Madam Sauvage στο Ebbside για να το αφαιρέσετε.

Αυξήστε την ικανότητα του διαστημικού σας αερομεταφορέα χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του Starfield

Ένας άντρας κοιτάζει έξω από το πιλοτήριο ενός πλοίου στο Starfield

Τα χαρακτηριστικά του Starfield βοηθούν να προστεθεί περισσότερος χαρακτήρας και βάθος στο παιχνίδι. Βοηθούν στην όξυνση της ταυτότητάς σας πέρα ​​από τις δεξιότητες του παρασκηνίου. Το playthrough που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να σας καθοδηγήσει στο καλύτερο χαρακτηριστικό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε χαρακτηριστικά σε έναν χαρακτήρα χωρίς να χρησιμοποιήσετε εντολές κονσόλας και το καθένα θα έχει την καλή και την κακή του πλευρά. Επομένως, είναι καλύτερο να εξετάσετε τα πράγματα προσεκτικά πριν αποφασίσετε.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τα καλύτερα πλοία στο Starfield για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη στο παιχνίδι.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Μπορείτε να αλλάξετε χαρακτηριστικά αφού ξεκινήσετε στο Starfield;

Α: Στο Starfield, μπορείτε να αφαιρέσετε τα χαρακτηριστικά σας επικοινωνώντας με το σωστό άτομο και πληρώνοντας χρήματα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να προσθέσετε νέα χωρίς εντολές κονσόλας.

Ε: Ορισμένα χαρακτηριστικά στο Starfield προσφέρουν μοναδικές επιλογές διαλόγου ή διακλαδισμένες διαδρομές ιστορίας;

Α: Ορισμένα χαρακτηριστικά μπορούν να επηρεάσουν τον διάλογο εντός του παιχνιδιού και να επηρεάσουν την ιστορία σας σε κάποιο βαθμό. Αλλά δεν αλλάζουν τις επιλογές διαδρομής σας πολύ περισσότερο από αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here