Τίποτα μπορεί να μην διέρρευσε κατά λάθος το τηλέφωνο (3)

0
18
© nextpit

Μόλις περισσότερο από ένα μήνα από τώρα, το Nothing Phone (2) θα είναι ενός έτους, πράγμα που σημαίνει ότι ο διάδοχός του, το Phone (3), θα μπορούσε να ανακοινωθεί σύντομα. Αλλά προτού η συσκευή γίνει επίσημη, φαίνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλός της μπορεί να διέρρευσε κατά λάθος το μη ανακοινωθέν Τηλέφωνο (3).

Στο X, ο Carl Pei δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης για τον επανασχεδιασμένο πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων που θα πρέπει να υιοθετηθεί στην επόμενη ενημέρωση Nothing OS. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έσπευσαν να επισημάνουν ότι η συσκευή που χρησιμοποιείται στο mockup είναι διαφορετική από όλα τα υπάρχοντα smartphone της Nothing.

Είναι αυτό το render του Nothing Phone (3);

Ουσιαστικά, σημειώνεται ότι η δεξιά πλευρά της συσκευής που απεικονίζεται έχει ένα επιπλέον φυσικό κουμπί κάτω από το πλήκτρο λειτουργίας. Ταυτόχρονα, τονίστηκε ότι το κουμπί λειτουργίας είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και με μετατοπισμένη θέση σε σύγκριση με το κλειδί στο τηλέφωνο 2ης γενιάς (κριτική) και στο οικονομικό τηλέφωνο (2a).

Τίποτα τηλέφωνο (3)

Μπορεί να μην έχει απεικονιστεί τίποτα Τηλέφωνο (3) / © X/u/CarlPei

Μια άλλη αξιοσημείωτη διαφορά φαίνεται στον διακόπτη έντασης ήχου στην αριστερή πλευρά που είναι τοποθετημένος ελαφρώς ψηλότερα και διαφορετική από την τρέχουσα διάταξη στο τηλέφωνο (2). Ομοίως, τα πλαίσια γύρω από την οθόνη φαίνονται πιο λεπτά ή τόσο λεπτά όσο το Τηλέφωνο (2a), το οποίο έχει τα στενότερα πλαίσια μεταξύ των ακουστικών της Nothing μέχρι σήμερα.

Τίποτα Τηλέφωνο (2) Αξιολόγηση

Nothing Phone (2) διαθέτει ένα πλήκτρο λειτουργίας στη δεξιά πλευρά/ © nextpit

Η άμεση υπόθεση είναι ότι το smartphone που χρησιμοποιείται σε αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης θα μπορούσε να είναι μια απροειδοποίητη συσκευή Nothing, και ίσως το τηλέφωνο (3). Αλλά και πάλι, τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με φήμες, ωστόσο, το Nothing Phone (3) αναμένεται να λειτουργεί με το chipset Snapdragon 8s Gen 3 της Qualcomm, την υποχρονισμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 3. Η επιλογή chipset θα φέρει τεράστια βελτίωση στην απόδοση του τηλεφώνου (2) με ημερομηνία Snapdragon 8+ Gen 1 SoC.

Είναι επίσης ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Τηλέφωνο (3) θα αποκτήσει μια τηλεφωτογραφική μηχανή εκτός από τα ευρεία και εξαιρετικά ευρεία snappers. Η εγκατάσταση τριπλής κάμερας θα του δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να ανταγωνιστεί τον ανταγωνισμό, όπως το Samsung Galaxy S23 FE (κριτική).

Αυτές οι αναβαθμίσεις λέγεται ότι έχουν ως αποτέλεσμα ένα μέτριο άλμα τιμών για το τηλέφωνο (3), το οποίο θα πωλείται πάνω από το Τηλέφωνο των 599 $ (2).

Ανυπομονείτε να αγοράσετε το Nothing Phone (3) μόλις κυκλοφορήσει; Ποιες αλλαγές θέλετε να δείτε από αυτό; Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας στα σχόλια. Ακούμε.