Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Avatar σε iPhone και Android

0
63

Όλοι έχουμε βιώσει Avatars στο Facebook, το Instagram και το Messenger για αρκετό καιρό. Τώρα, το WhatsApp κυκλοφορεί την ίδια λειτουργία. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Avatar WhatsApp στο iPhone σας επιλέγοντας διάφορα ρούχα, χτενίσματα και χαρακτηριστικά προσώπου. Ενθουσιάζεστε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα Avatars WhatsApp σε iPhone και Android; Έχω αναφέρει τα αναλυτικά βήματα παρακάτω.

Τι είναι το WhatsApp Avatar;

Πρόσφατα, το WhatsApp εισήγαγε εξαιρετικές δυνατότητες όπως ένα εργαλείο μηνυμάτων για τον εαυτό σας, συνδέσμους κλήσεων, δημοσκοπήσεις και Κοινότητες. Και τώρα έχετε ένα φρέσκο, διασκεδαστικό μέσο αυτοέκφρασης. Το WhatsApp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένα ψηφιακά avatar και να κάνετε το WhatsApp Avatar σας μια φωτογραφία προφίλ.

Επιπλέον, μετά τη δημιουργία, μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους. Προσφέρει 36 εξατομικευμένα αυτοκόλλητα με βάση τις εκφράσεις του προσώπου και τις συμπεριφορές. Το WhatsApp πρόσθεσε πρόσθετες δυνατότητες styling για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, όπως φωτισμό, υφές χτενίσματος, σκίαση και αμέτρητες άλλες επιλογές προσαρμογής.

Σημείωση: Ενημερώστε το WhatsApp από το App Store ή το Play Store για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία.

Πώς να δημιουργήσετε το WhatsApp Avatar σε iPhone και Android

  1. Εκκινήστε το WhatsApp → μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε Avatar και μετά επιλέξτε Create Your Avatar.

    επιλέξτε να δημιουργήσετε το Avatar σας στο Whatsapp στο iPhone

  3. Θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα και θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα Avatar για το WhatsApp. Πατήστε Ξεκινήστε.
  4. Τώρα πρέπει να επιλέξετε έναν τόνο δέρματος που θα έχει ως αποτέλεσμα μια προεπισκόπηση του Avatar σας. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το χρησιμοποιώντας επιλογές στυλ όπως σώμα, σχήμα προσώπου, μύτη, χείλη, χτένισμα, χρώμα μαλλιών, σχήμα και χρώμα ματιών, μακιγιάζ ματιών, ντύσιμο κ.λπ. Χρησιμοποιήστε την επιλογή της μπροστινής κάμερας (εικονίδιο καθρέφτη) για να κάνετε το Avatar σας πιο ζωντανό. Επίσης, όταν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται από την παραπάνω προεπισκόπηση.
  5. Όταν τελειώσετε, πατήστε Τέλος από την επάνω δεξιά γωνία.

    Πώς να δημιουργήσετε το WhatsApp Avatar στο iPhone

Έτσι, δημιουργήσατε με επιτυχία το Avatar του WhatsApp. Το WhatsApp θα ενημερώσει το Avatar σας και θα παράγει αυτοκόλλητα με το νέο Avatar. Θα δείτε τα αυτοκόλλητα μόλις είναι έτοιμα και μπορείτε να τα μοιραστείτε απευθείας σε οποιαδήποτε συνομιλία.

Απλώς πατήστε το εικονίδιο emoji από το πλαίσιο συνομιλίας και θα υπάρχει μια νέα ενότητα Avatar δίπλα στα αυτοκόλλητα. Όταν στέλνετε ένα αυτοκόλλητο Avatar, ο παραλήπτης μπορεί να απαντήσει με ένα emoji, να απαντήσει ή να προωθήσει το μήνυμα σε άλλους.

Ορίστε το Avatar του WhatsApp ως φωτογραφία προφίλ

  1. Εκκινήστε το WhatsApp.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις → τη φωτογραφία του προφίλ σας.
  3. Τώρα επιλέξτε Επεξεργασία για να αλλάξετε προφίλ → πατήστε Επεξεργασία επάνω δεξιά.
  4. Μετά από αυτό, πατήστε Χρήση Avatar για να κάνετε το WhatsApp Avatar τη φωτογραφία του προφίλ σας.

    Πατήστε χρήση Avatar για να κάνετε το άβαταρ του WhatsApp στη φωτογραφία του προφίλ σας

  5. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε έκφραση και να αλλάξετε οποιοδήποτε χρώμα φόντου και να πατήσετε το κουμπί επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία.

    Πώς να φτιάξετε το avatar του WhatsApp ως φωτογραφία προφίλ

Θυμηθείτε ότι οι Ρυθμίσεις απορρήτου της υπάρχουσας φωτογραφίας προφίλ σας θα ισχύουν για τη νέα φωτογραφία προφίλ σας Avatar.

Εάν δεν θέλετε να έχετε Avatar ή να το δημιουργήσετε ξανά από την αρχή, μπορείτε να διαγράψετε το υπάρχον Avatar του WhatsApp. Θα αφαιρέσει οριστικά το Avatar μαζί με το πακέτο αυτοκόλλητων Avatar.

Πώς να διαγράψετε το WhatsApp Avatar σε iPhone και Android

  1. Ανοίξτε το WhatsApp → Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Avatar.
  2. Πατήστε Διαγραφή Avatar και επιβεβαιώστε την επιλογή σας επιλέγοντας Διαγραφή.

    Πώς να διαγράψετε το avatar του WhatsApp στο iPhone

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για σήμερα, παιδιά!

Τα Avatar του WhatsApp είναι διασκεδαστικά και υπάρχουν πολλές επερχόμενες λειτουργίες, όπως η δημιουργία αυτοκόλλητων Avatar πολλών χαρακτήρων χρησιμοποιώντας τα Avatar άλλων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος; τι με εσυ Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω.

Εξερευνήστε περισσότερα…

  • 25+ δροσερές συμβουλές και κόλπα WhatsApp για iPhone
  • Πώς να προγραμματίσετε μηνύματα WhatsApp στο iPhone
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε δύο λογαριασμούς WhatsApp στο iPhone