Πώς να προσθέσετε τη δυνατότητα λήψης στην επίσημη εφαρμογή Instagram

0
131
Πώς να προσθέσετε τη δυνατότητα λήψης στην επίσημη εφαρμογή Instagram

Κατεβάστε εύκολα τις εικόνες και τα βίντεο του Instagram έχοντας ένα κουμπί λήψης απευθείας στην επίσημη εφαρμογή σας. Το Instagram είναι πλέον η πιο δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης εικόνων για να μοιράζεστε τις όμορφες φωτογραφίες σας, να ακολουθείτε ανθρώπους και να αποκτάτε οπαδούς. Και ένα πράγμα που δεν μπορείτε να κάνετε στο Instagram είναι να κατεβάσετε τις εικόνες που βλέπετε στην εφαρμογή.

Και αυτός είναι ο λόγος που οι χρήστες συνεχίζουν να δοκιμάζουν πολλά κόλπα για τη λήψη εικόνων και βίντεο από το Instagram. Και όλα αυτά τα κόλπα δεν θα λειτουργήσουν στην επίσημη εφαρμογή και πρέπει να χρησιμοποιήσετε μεθόδους τρίτων. Μπορείτε λοιπόν να έχετε μια επιλογή λήψης στο Instagram σας;.

Ναι, είναι δυνατό, καθώς η μέθοδος που θα συζητήσουμε εδώ θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και βίντεο στην επίσημη εφαρμογή. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για να προσθέσετε τη δυνατότητα λήψης στην επίσημη εφαρμογή Instagram

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και χρειάζεστε μια ριζωμένη συσκευή Android που θα επιτρέπει στο πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed να εκτελείται στη συσκευή.

Αφού έχετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργική μονάδα Xposed για να προσθέσετε τη δυνατότητα λήψης στην εφαρμογή Instagram. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα απλά βήματα παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε ένα rooted android, καθώς το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε ένα Android με ρίζες, οπότε Πώς να ριζώσετε οποιαδήποτε συσκευή Android με ένα μόνο κλικ.

2. Αφού κάνετε root τη συσκευή σας Android, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed στο Android σας, και αυτή είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Για αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε με τον Οδηγό μας για την εγκατάσταση του Xposed Installer Android.

3. Τώρα, πρέπει να λάβετε τη λειτουργική μονάδα για το Xposed Installer δηλαδή Πρόγραμμα λήψης Instagram στη συσκευή σας Android.

4. Τώρα ενεργοποιήστε αυτήν την εφαρμογή από το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed και, στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να της παραχωρήσετε πρόσβαση υπερχρήστη.

5. Τώρα, όταν θα ενεργοποιηθεί η εφαρμογή, ανοίξτε την επίσημη εφαρμογή Instagram και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας και ξεκινήστε να εξερευνάτε τις εικόνες των φίλων σας.

6. Τώρα, πατήστε παρατεταμένα σε οποιαδήποτε από τις εικόνες ή οποιοδήποτε βίντεο θέλετε να κατεβάσετε και θα εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο και θα δείτε ένα κουμπί Λήψη. Πατήστε πάνω του.Πρόγραμμα λήψης Instagram

7. Αυτό είναι, και τελειώσατε. τώρα θα ξεκινήσει η λήψη της εικόνας ή του βίντεο στο android σας και χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας πολυμέσα στη συσκευή σας.Instagram Downloader2

Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να κάνετε λήψη οποιασδήποτε από τις αγαπημένες σας εικόνες και βίντεο απευθείας από το επίσημο Instagram χωρίς να χάνετε χρόνο σε εφαρμογές τρίτων για τη λήψη τους.

Δοκιμάστε λοιπόν αυτό σήμερα στη συσκευή σας. Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η δροσερή λύση, μοιραστείτε την και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.