Πώς να ξεκλειδώσετε απομακρυσμένα τον υπολογιστή Windows μέσω του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Android

0
117
Πώς να ξεκλειδώσετε απομακρυσμένα τον υπολογιστή Windows μέσω του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Android

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα τα smartphone διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά, είναι ολοένα και πιο συνηθισμένο να βρίσκουμε μοντέλα μεσαίας κατηγορίας και ακόμη και μοντέλα αρχικού επιπέδου που τα ενσωματώνουν. Αυτός ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, εκτός από το ότι χρησιμεύει για το ξεκλείδωμα της συσκευής, διαθέτει πολλά περισσότερα βοηθητικά προγράμματα, όπως την προστασία των συνομιλιών WhatsApp έως την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου και πολλά άλλα.

Πώς να ξεκλειδώσετε απομακρυσμένα τον υπολογιστή σας με Windows μέσω σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε Android

Αν και δεν διαθέτουν όλα τα smartphone αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι ολοένα και πιο συνηθισμένο να βρίσκουμε μοντέλα μεσαίας κατηγορίας και ακόμη και μοντέλα αρχικού επιπέδου που τα ενσωματώνουν. Αυτός ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, εκτός από το ότι χρησιμεύει για το ξεκλείδωμα της συσκευής, διαθέτει πολλά περισσότερα βοηθητικά προγράμματα, όπως την προστασία των συνομιλιών WhatsApp έως την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, μέσω της διατήρησης ορισμένων φωτογραφιών ασφαλών.

Η εφαρμογή που θα σας δείξουμε σε όλους σήμερα είναι γνωστή ως Remote Fingerprint Unlock, η οποία προχωρά ένα βήμα παραπέρα και σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τον υπολογιστή σας Windows χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής σας Android. Για να το κάνετε αυτό, απλώς κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή και ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε αναφέρει και εξηγήσει παρακάτω. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε ολόκληρο το σεμινάριο.

  • Πρώτα απ ‘όλα, για να λειτουργεί άψογα η εφαρμογή, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε τη μονάδα παροχής διαπιστευτηρίων δακτυλικών αποτυπωμάτων σε έναν υπολογιστή Windows Vista, 7, 8 ή 10. Και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώαλλά για να κάνετε την εφαρμογή να λειτουργεί τέλεια, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή έκδοση των Windows σας, x64 για 64 bit ή x86 για 32 bit.

  • Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση του λογισμικού, τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο με την εφαρμογή Remote Fingerprint Unlock από Google Play. Η εφαρμογή είναι εντελώς διαθέσιμη δωρεάν και πολύ διαισθητική. Μόλις το εγκαταστήσουμε στη συσκευή μας, μόλις το ανοίξουμε, μας υπενθυμίζει να εγκαταστήσουμε το αντίστοιχο λογισμικό στον υπολογιστή (σε περίπτωση που δεν το έχουμε κάνει ακόμα) και να ενεργοποιήσουμε την αρχική οθόνη (κάτι που μπορούμε να κάνουμε από το Μενού έναρξης ή πατώντας το πλήκτρο L + Windows στο πληκτρολόγιο).

  • Όταν ρυθμίζουμε την εφαρμογή για πρώτη φορά, απλά ζητά να σαρώσει το δακτυλικό μας αποτύπωμα μετά από αυτό πρέπει να κάνουμε το ίδιο με τον υπολογιστή στην αρχική οθόνη (όπου θα εμφανίζεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος με το Remote Fingerprint Unlock), τώρα απλά πρέπει να ανοίξουμε το μενού της εφαρμογής, τώρα μπαίνουμε στην επιλογή Σάρωση και ενημέρωση/ανανέωση για να μπορούμε να κάνουμε ζευγοποίηση του υπολογιστή μας, τώρα πρέπει να το επιλέξουμε και να το αποθηκεύσουμε.

  • Μόλις εγγραφεί η συσκευή, πρέπει να επιστρέψουμε στο μενού της εφαρμογής και να πληκτρολογήσουμε Οι λογαριασμοί μου> Προσθήκη λογαριασμού. Τώρα πρέπει να σαρώσουμε ξανά το δακτυλικό μας αποτύπωμα και μετά να πληκτρολογήσουμε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης της συνεδρίας που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε και να το αποθηκεύσουμε.

  • Τώρα κάθε φορά που έχουμε τον υπολογιστή στην αρχική οθόνη, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλώς να εισάγουμε την επιλογή Ξεκλείδωμα, μετά να επιλέγουμε το όνομα της συνεδρίας που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε και να σαρώσουμε το δακτυλικό μας αποτύπωμα, αυτό είναι τώρα μπορούμε απλά να ξεκλειδώσουμε τον υπολογιστή στη στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν είμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μπορούμε απλά να δώσουμε σε κάποιον πρόσβαση στο σύστημά μας χωρίς να πούμε τον κωδικό πρόσβασης.
  • Αυτό είναι τώρα τελειώσατε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, τότε απλά μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους και την οικογένειά σας.