Πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο σε GIF στο Διαδίκτυο

0
91
Πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο σε GIF στο Διαδίκτυο

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα GIF (κινούμενες εικόνες) εμφανίζονται σε ιστότοπους και κοινωνικά δίκτυα εδώ και χρόνια, αλλά, γεγονός είναι ότι η γνωστή και πιο χρησιμοποιούμενη στον κόσμο εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, φυσικά, το WhatsApp επιτρέπει ήδη την αποστολή αυτού. είδος αστείων εικόνων μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, ως εκ τούτου, αυτό το σενάριο έκανε τη χρήση των GIF πολύ εκτεταμένη και πάλι. Ως εκ τούτου, σήμερα εδώ, θα σας πούμε σε όλους ένα φοβερό σεμινάριο στο οποίο θα παρουσιάσουμε απλώς πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο σε GIF.

Πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο σε GIF στο Διαδίκτυο

Αν και τα GIF (κινούμενες εικόνες) εμφανίζονται σε ιστότοπους και κοινωνικά δίκτυα εδώ και χρόνια, αλλά, γεγονός είναι ότι η γνωστή και πιο χρησιμοποιούμενη στον κόσμο εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, φυσικά, το WhatsApp επιτρέπει ήδη την αποστολή αυτού του είδους αστείων εικόνων μέσω Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του, επομένως, αυτό το σενάριο έχει εκτείνει ξανά τη χρήση των GIF.

Καθώς το GIF είναι μια πιο ελαφριά μορφή αρχείου και είναι πολύ πιο εύκολο να μοιραστείτε από το να μοιράζεστε βίντεο, γι’ αυτό σήμερα θα σας δείξουμε απλώς έναν καταπληκτικό και εύκολο τρόπο για να μετατρέψετε όλα τα βίντεό σας σε GIF, ναι, πώς να μετατρέψετε ένα GIF από ένα βίντεο Διαδικτυακά και για να γίνει αυτό ολόκληρη η μέθοδος αναφέρεται παρακάτω.

Τα GIF μπορούν επίσης να είναι ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο όταν θέλουμε να δείξουμε πώς να κάνουμε κάτι οπτικά, επομένως, είναι πιθανό πολλές φορές να θέλουμε να κάνουμε ένα GIF ενός βίντεο αλλά να μην μπορούμε να το κάνουμε.

Ωστόσο, τώρα αυτό το σενάριο θα αλλάξει, καθώς για αυτό, σε αυτό το φοβερό άρθρο θα σας δείξουμε όλα τα εργαλεία και τις πλατφόρμες ιστού που απλά μας δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε ένα βίντεο σε GIF. Λοιπόν, τώρα, χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και απλώς εξερευνήστε ολόκληρη τη μέθοδο που αναφέραμε παρακάτω.

Giphy

Το Giphy είναι ένας από τους γνωστούς και πιο δημοφιλείς ιστότοπους όπου οι χρήστες μπορούν να λάβουν πολλά κινούμενα GIF, και όχι μόνο είναι η υπηρεσία που έχει ενσωματωθεί στην πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο, φυσικά στο WhatsApp για κοινή χρήση GIF με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Αλλά επιπλέον, αυτή η γνωστή πλατφόρμα, φυσικά, για την οποία μιλάω δεν είναι άλλη από το Giphy, προσφέρει επίσης ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο με το οποίο μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε ένα βίντεο σε GIF αμέσως χωρίς να εγκαταστήσουμε τίποτα στον υπολογιστή μας.

  • Πρώτα απ ‘όλα, για να το κάνουμε αυτό, πρέπει απλώς να μεταβούμε στον ιστότοπο Giphy από εδώ.
  • Τώρα απλώς σύρετε και αποθέστε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε GIF.
  • Μετά το παραπάνω βήμα μπορείτε αν θέλετε τότε μπορείτε απλά να διαμορφώσετε κάποιες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  • Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία GIF.
  • Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι από το Giphy μπορούμε επίσης να κάνουμε ένα GIF σε ένα βίντεο που φιλοξενείται σε συγκεκριμένες πλατφόρμες όπως το YouTube βάζοντας μόνο τη διεύθυνση URL του.
  • Αυτό είναι τώρα τελειώσατε.

ΕΖΓΙΦ

Είναι ένας άλλος πολύ γνωστός και δημοφιλής ιστότοπος που έχει σχεδιαστεί βασικά για να μετατρέπει βίντεο σε GIF και το αντίστροφο. Ως εκ τούτου, εκτός από τη δημιουργία ενός GIF σε βίντεο, μπορούμε να μετατρέψουμε ένα βίντεο και σε διαφορετικές μορφές.

  • Πρώτα απ ‘όλα, για να το κάνουμε αυτό, πρέπει απλώς να πάμε στο ezgif.com δικτυακός τόπος.
  • Τώρα απλά επιλέξτε την καρτέλα που θέλουμε, σε αυτήν την περίπτωση, Βίντεο σε GIF.
  • Μετά το παραπάνω βήμα τώρα θα δούμε αυτόματα πώς εμφανίζεται μια οθόνη όπου μπορούμε να επιλέξουμε το βίντεο που θα μετατραπεί σε GIF ή να επικολλήσουμε τη διεύθυνση URL του βίντεο εάν είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα.
  • Αφού το κάνουμε αυτό, τώρα απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφόρτωση για να επιλέξετε και να φορτώσετε το βίντεο που θέλουμε να μετατρέψουμε σε GIF
  • Τώρα απλώς ορίστε το μέγεθος και τα fps για να κάνετε τελικά κλικ στο κουμπί Μετατροπή σε GIF και να διαβάσετε το GIF μας.
  • Αυτό είναι τώρα τελειώσατε.

Ωστόσο, πέρα ​​από όλα αυτά πρέπει να πούμε ότι οι γνωστές πλατφόρμες GIF όπως το Giphy, το EZGif έχουν και τον περιορισμό να μην μπορούν να ανεβάσουν αρχεία βίντεο που καταλαμβάνουν περισσότερα από 100 MB. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.