Πώς να λάβετε γρήγορη έγκριση από το Google AdSense 2019

0
114
Πώς να λάβετε γρήγορη έγκριση από το Google AdSense 2019

Ακολουθούν η πιο πρόσφατη μέθοδος Πώς να λάβετε γρήγορη έγκριση από το Google AdSense 2019. Υπάρχουν ορισμένοι αυστηροί κανόνες για τους οποίους οι χρήστες απέτυχαν να λάβουν την έγκριση του Google Adsense. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που για να τις ακολουθήσετε, ένας blogger μπορεί εύκολα να λάβει την έγκριση του Google Adsense γρήγορα.

Το Google Adsense είναι η μεγαλύτερη πηγή εσόδων για webmasters/bloggers. Αλλά δεν είναι απαραίτητο όλοι οι bloggers να λάβουν την έγκριση του Google Adsense, ειδικά οι αρχάριοι. Όπως γνωρίζετε, μιλάω ήδη για το Google Adsense είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα PPC/CPC με υψηλό κόστος το 2019. Εάν έχετε έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο που συμπληρώνει τα κριτήρια του Google Adsense, τότε δημιουργήστε έσοδα από τον ιστότοπο/ιστολόγιό σας με το Google Adsense. Το Google Adsense είναι μια εξαιρετική πηγή κερδών στο διαδίκτυο από τους ιστότοπους ή τα ιστολόγιά τους. Υπάρχουν ορισμένοι αυστηροί κανόνες λόγω των οποίων οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να λάβουν την έγκριση του Google Adsense. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που για να τις ακολουθήσετε, ένας blogger μπορεί εύκολα να λάβει την έγκριση του Google Adsense γρήγορα.

Το Google Adsense βασίζεται σε δίκτυα CPC και RPM βάσει προσφοράς και υπάρχουν πολλοί διαφημιστές που βασίζονται στη θέση των ιστολογίων ή των ιστότοπων. Το Google Adsense είναι το εξαιρετικό δίκτυο διαφημίσεων που προσφέρει σε υψηλά ποσοστά CPC και εμφανίζει διαφημίσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο, το οποίο αυξάνει τα ποσοστά CTR και συμβάλλει στην απόκτηση ολοένα και περισσότερων εσόδων. Οι τιμές CPC του Google Adsense ποικίλλουν μεταξύ 0,02 $ – 15 $, ανάλογα με τους επισκέπτες.

Πώς να λάβετε γρήγορη έγκριση από το Google AdSense 2019

Ορισμένα ερωτήματα που προκύπτουν για κάθε νέο αρχάριο blogger ή webmaster είναι πώς μπορώ να εγκρίνω το Google Adsense. Η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Το blog ή ο ιστότοπός σας πρέπει να συμμορφώνεται με τις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Google Adsense. Εάν λάβετε την έγκριση του Google Adsense γρήγορα, τότε πρέπει να διαβάσετε συγκεντρωμένα αυτήν την ανάρτηση. Σε αυτήν την ανάρτηση, έχω μοιραστεί μερικές συμβουλές που σας βοηθούν να λάβετε γρήγορα την έγκριση του Google Adsense 2015.

#1 Διαβάστε τις Πολιτικές και τους Όρους και τις Υπηρεσίες του προγράμματος Google AdSense

Πρώτα απ ‘όλα, Προτού υποβάλετε αίτηση για το Google AdSense για το περιεχόμενό σας, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος ή το ιστολόγιό σας πληρούν τα κριτήρια που ορίζει η Google και ότι ο ιστότοπος ή το ιστολόγιό σας πληροί τα κριτήρια των Πολιτικών και των Όρων και Υπηρεσιών του Google Adsense. Διαβάστε όλες τις πολιτικές του Google Adsense από εδώ και Μερικοί από τους σημαντικούς όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να ακολουθήσετε,

  • Μην ανεβάζετε ποτέ περιεχόμενο για ενηλίκους ή παράνομο περιεχόμενο, βίντεο και εικόνες πνευματικών δικαιωμάτων
  • Πρωτότυπο, φρέσκο ​​περιεχόμενο και εικόνες υψηλής ποιότητας
  • Υψηλός κυκλοφοριακός όγκος
  • Ο ιστότοπος ή το ιστολόγιο δεν περιέχουν αντιγραμμένο περιεχόμενο

#2 Μοναδικό/φρέσκο/ποιοτικό περιεχόμενο

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την ευθύνη για την έγκριση ή την απόρριψη του Google Adsense στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να εγκρίνετε γρήγορα το Google Adsense είναι να ανεβάσετε μοναδικό, φρέσκο ​​και πρωτότυπο περιεχόμενο καλής ποιότητας στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Εάν το ιστολόγιό σας ή ο ιστότοπός σας περιέχει αντιγραμμένο περιεχόμενο, τότε δεν θα εγκριθεί ποτέ. Επομένως, ποτέ δεν προσπαθήσατε να αντιγράψετε αναρτήσεις από άλλα ιστολόγια ή ιστότοπους, εάν ανεβάζετε φρέσκο, μοναδικό περιεχόμενο με καλή ποιότητα, τότε θα μπορείτε να λάβετε γρήγορα την έγκριση του Google Adsense. Ποτέ μην ανεβάζετε παράνομο περιεχόμενο ή περιεχόμενο για ενηλίκους σε ιστολόγιο ή ιστότοπο. Είναι ενάντια στις Πολιτικές της Google. Ο σημαντικός παράγοντας που ευθύνεται για την έγκριση ή την απόρριψη του Google Adsense είναι το καλής ποιότητας περιεχόμενό σας. Πρέπει να εστιάσετε σε αυτό, να γράψετε τέτοιο περιεχόμενο που προσελκύει πολύ κόσμο, πρέπει να γράψετε 40-50 ποιοτικές αναρτήσεις για τους επισκέπτες ή τους αναγνώστες σας. Πρέπει να αποφεύγετε την αντιγραφή περιεχομένου στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.

#3 Καλό περιεχόμενο σώματος

Το σώμα του περιεχομένου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην έγκριση ή απόρριψη του Google Adsense. Υπάρχουν μερικές συμβουλές που σας βοηθούν για καλό περιεχόμενο που δίνονται παρακάτω:

  • Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι χρήσιμο, έχοντας πλούσιες πληροφορίες που είναι χρήσιμες για το κοινό σας.
  • Το άρθρο σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 500+ λέξεις.
  • Το άρθρο σας θα πρέπει να είναι επί του θέματος, θα πρέπει να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 60% της επικεφαλίδας και των λέξεων-κλειδιών σας.
  • Αποφύγετε να επιλέξετε περιεχόμενο/άρθρα/εικόνες που αντιβαίνουν στην πολιτική του Google Adsense.

#4 Όνομα τομέα

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε έναν τομέα ανώτατου επιπέδου (π.χ. .com, .org, .net κ.λπ.). Παρατηρείται από τον ειδικό ότι εάν χρησιμοποιείτε τομέα ανώτατου επιπέδου τότε ο ιστότοπός σας εγκρίνεται πολύ γρήγορα από το Google Adsense , ακόμα κι αν έχετε μόνο μικρές αναρτήσεις. Η Google εκτιμά πάντα τον τομέα ανώτατου επιπέδου και τον μοναδικό τομέα, αλλά αν γράφετε υψηλής ποιότητας και επαρκές περιεχόμενο, για το ιστολόγιό σας, τότε το Google Adsense εγκρίνεται χωρίς έναν τομέα ανώτατου επιπέδου. Επίσης, όταν έχετε οργανική επισκεψιμότητα, τότε υπάρχει πιθανότητα η Google να αποδεχτεί και τον τομέα υποεπιπέδου σας.

#5 Ηλικία Τομέα

Σε ορισμένες χώρες όπως η Ινδία/Πακιστάν, ο τομέας τους θα πρέπει να είναι 6 μηνών για να υποβάλει αίτηση για εφαρμογή Google Adsense, αλλά σε ορισμένα μέρη αυτό το κριτήριο δεν τηρείται πλήρως από το Adsense, επειδή ορισμένοι από τους ιστότοπους αποκτούν τεράστια δημοτικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ο ιστότοπός μου techviral, οπότε η Google ελέγξτε αν έχετε αριθμό επισκεπτών, καθώς και οι αναρτήσεις, τα άρθρα σας είναι μοναδικά, ώστε να εγκριθείτε γρήγορα. Καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι πωλούν λογαριασμούς Adsense μέσω μεθόδων απάτης, επομένως η Google εγκρίνει πλέον λογαριασμούς μόνο για άτομα που έχουν εγγραφεί σε ιστότοπο ηλικίας άνω των 6 μηνών.

#6 Χρησιμοποιήστε την υποστηριζόμενη γλώσσα του Google Adsense

Είναι σημαντικό στο ιστολόγιό σας να χρησιμοποιείτε γλώσσα που υποστηρίζεται από το Google Adsense. Εάν δεν ακολουθείτε αυτόν τον κανόνα, τότε δεν μπορείτε να εγκρίνετε τον λογαριασμό σας. Οι 36 γλώσσες που παρατίθενται παρακάτω είναι γλώσσες που υποστηρίζονται από το Google Adsense. Εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι αγγλικός, τοποθετήστε έναν μεταφραστή Google στον ιστότοπό σας.

Υποστηριζόμενη γλώσσα Google Adsense
Υποστηριζόμενη γλώσσα Google Adsense

#7 Σχεδιασμός

Βελτιώστε τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας ή του ιστολογίου σας και δώστε στον ιστότοπό σας μια επαγγελματική εμφάνιση με επαγγελματικά θέματα και προσθέτοντας κουμπιά κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων κ.λπ. Ένα καλό ιστολόγιο ή ιστότοπος πρέπει να έχει κάτω από τέσσερις βαθμούς.
Τέσσερα σημεία για να κάνετε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας επαγγελματικό:

  • Πρέπει να έχετε ένα Επαγγελματικό θέμα ή θέμα διαφορετικό από το προεπιλεγμένο θέμα.
  • Ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει Πληροφορίες για εμάς, Επικοινωνήστε μαζί μας, Τροφοδοσία
  • Κάθε περιεχόμενό σας που είναι δημόσια προσβάσιμο πρέπει να είναι εύκολο στην πλοήγηση από την αρχική σελίδα για τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.
  • Αποφύγετε παρενθετικά παράθυρα όπως κοινή χρήση όπως κουμπί, τοπογραφία κ.λπ.

#8 Κατάταξη Alexa

Εάν θέλετε πραγματικά να λάβετε την έγκρισή σας από το Google Adsense, τότε βελτιώστε την κατάταξη Alexa στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Με απλά λόγια, Βελτιώστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας για βελτίωση, ώστε ο ιστότοπός σας να έχει την ποιότητα του κοινού. Έτσι, ξεκινήστε να εργάζεστε στον ιστότοπό σας ή στο ιστολόγιό σας Alexa Rank μάλλον θα έλεγα να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας γράφοντας κάποιο μοναδικό ενημερωτικό περιεχόμενο για το blog ή τον ιστότοπό σας. Η υψηλή κατάταξη Alexa δεν είναι καλή για την άποψη του Google Adsence, η υψηλή κατάταξη Alexa σημαίνει χαμηλή επισκεψιμότητα σε έναν ιστότοπο που δεν είναι καλός ούτε για τον διαφημιστή ούτε για τον Εκδότη.

#9 Οργανική κυκλοφορία

Η επισκεψιμότητα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στο Google Adsence και η επισκεψιμότητα παίζει σημαντικό ρόλο για την έγκριση του Google Adsense, βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας ή ο ιστότοπός σας έχει υψηλή επισκεψιμότητα και ότι οι επισκέπτες προέρχονται από μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing κ.λπ. και τουλάχιστον 50+ μοναδικοί επισκέπτες επισκέπτονται ανά ημέρα, πριν κάνετε αίτηση για το Adsense .αν η επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας είναι χαμηλή, τότε είναι ένα σημείο στην εφαρμογή Google Adsense.

#10 Εισαγάγετε τις σωστές πληροφορίες

Πρέπει να υποβάλετε τα σωστά στοιχεία σας. Είναι καλύτερα να δώσετε τον αριθμό επικοινωνίας και να δώσετε την πλήρη διεύθυνσή σας συμπεριλαμβανομένης και της ταχυδρομικής διεύθυνσης. Εάν η Google διαπιστώσει ότι τα εισαγόμενα λεπτομερή στοιχεία είναι λάθος, τότε δεν έχετε καμία πιθανότητα να εισέλθετε στον κόσμο του Google Adsense. Πρέπει να ελέγξετε το φόρουμ σας τουλάχιστον δύο φορές για να αποφύγετε τα λάθη.

Έτσι, παραπάνω είναι οι τρόποι για να λάβετε Γρήγορη έγκριση από το Google AdSense 2019 – Αυτές είναι μερικές συμβουλές, εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη σημαντική πρόταση, μοιραστείτε τα στα παρακάτω σχόλια. Και αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να το συζητήσετε στα παρακάτω σχόλια, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.