Πώς να κλείσετε αυτόματα τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome;

0
97
Πώς να κλείσετε αυτόματα τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome;

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google του τεχνολογικού γίγαντα είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον κόσμο, τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε υπολογιστές. Και όπως πολλά άλλα γνωστά προγράμματα περιήγησης, το γνωστό πρόγραμμα περιήγησης Chrome του τεχνολογικού γίγαντα Google διαθέτει επίσης μια λειτουργία ανώνυμης περιήγησης που επιτρέπει απλώς στους χρήστες του να περιηγούνται στο διαδίκτυο χωρίς κανένα ίχνος ή ιστορικό. Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το καταπληκτικό άρθρο θα σας δείξουμε απλώς ένα εκπληκτικό βήμα προς βήμα εκμάθηση για να κλείσετε αυτόματα τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome.

Πώς να κλείσετε αυτόματα τις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome;

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google του τεχνολογικού γίγαντα είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον κόσμο, τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε υπολογιστές. Και όπως πολλά άλλα γνωστά προγράμματα περιήγησης, το γνωστό πρόγραμμα περιήγησης Chrome του τεχνολογικού γίγαντα Google διαθέτει επίσης μια λειτουργία ανώνυμης περιήγησης που επιτρέπει απλώς στους χρήστες του να περιηγούνται στο διαδίκτυο χωρίς κανένα ίχνος ή ιστορικό.

Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι αν δεν θυμάστε να κλείσετε τις καρτέλες που χρησιμοποιούσατε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, τότε ενδέχεται να αφήσετε τον εαυτό σας ή το ιστορικό σας εκτεθειμένο σε άλλους. Ως εκ τούτου, τι καλύτερο από το αυτόματο κλείσιμο αυτών των καρτελών σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Τώρα, πολλοί από εσάς μπορεί να σκέφτεστε πώς να το κάνετε και να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, και όχι μόνο είναι εύκολο να κλείσετε αυτόματα αυτές τις καρτέλες στην κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του πιο χρησιμοποιούμενου προγράμματος περιήγησης Chrome της τεχνολογίας γίγαντα της Google.

Λοιπόν, τώρα, χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε ολόκληρο το σεμινάριο που αναφέρεται παρακάτω στο οποίο έχουμε αναφέρει ξεκάθαρα πώς να κλείσετε τις καρτέλες που χρησιμοποιούσατε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησης Google Chrome.

Εάν χρησιμοποιείτε το γνωστό και πιο χρησιμοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του τεχνολογικού γίγαντα της Google, φυσικά, δεν μιλάω για κανέναν άλλο από τον Chrome στον υπολογιστή σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε μια επέκταση που το φροντίζει.

Ναι, μιλάω για τη γνωστή επέκταση του Chrome, γνωστή ως Chrome Incognito Killer, η οποία απλώς εντοπίζει πότε έχουμε σταματήσει να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή και μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε έναν χρόνο αντίστροφης μέτρησης και όταν τελειώσει ο χρόνος, δεν έχουμε χρησιμοποιήσει το υπολογιστή από τότε που ξεκίνησε, αυτή η εκπληκτική επέκταση θα κλείσει αυτόματα τις καρτέλες σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα απολύτως.

Επομένως, εάν τις έχουμε ξεχάσει ανοιχτές (καρτέλες σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης), τώρα κανείς δεν θα μπορεί να τις δει καθώς το νέο Chrome Incognito Killer θα κλείσει αυτόματα μετά από τη στιγμή που έχουμε ορίσει.

Πώς να ρυθμίσετε το Chrome Incognito Killer ώστε να κλείνει αυτόματα τις καρτέλες που ανοίγουν σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης;

  • Πρώτα από όλα ανοίξτε το Chrome web store στον υπολογιστή σας (Windows ή macOS)

  • Τώρα απλώς αναζητήστε το “Chrome Incognito Killer” στο πλαίσιο αναζήτησης.

  • Μετά το παραπάνω βήμα τώρα θα λάβετε αυτό το παράθυρο που αναφέραμε παρακάτω.

  • Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο Chrome» για να εγκαταστήσετε την επέκταση.

  • Αφού εκτελέσετε το παραπάνω βήμα τώρα, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις “Chrome Incognito Killer”.

  • Τώρα θα έχετε τις επιλογές για να προσαρμόσετε το “Chrome Incognito Killer” ώστε να κλείνει αυτόματα τις καρτέλες.
  • Αυτό ήταν, τώρα τελειώσατε.

Ωστόσο, στην περίπτωση των συσκευών Android, δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε επεκτάσεις για το Google Chrome. Επομένως, εάν θέλουμε οι καρτέλες σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης να κλείνουν αυτόματα, πρέπει να εγκαταστήσουμε εφαρμογές τρίτων για να το κάνουμε. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το καταπληκτικό σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.