Πώς να κατεβάσετε αρχεία IPSW για iPhone, iPad και iPod Touch

0
3
Πώς να κατεβάσετε αρχεία IPSW για συσκευή iOS

  • Κάνοντας λήψη του κατάλληλου αρχείου IPSW, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας iOS θα παραμείνει ενημερωμένη ή θα επανέλθει σε μια προτιμώμενη έκδοση και να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή της, να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες jailbreaking και να αντιμετωπίσετε σφάλματα.
  • Για λήψη του αρχείου IPSW: Μεταβείτε σε αξιόπιστους ιστότοπους όπως IPSW Downloads, iOS Ninja, iClarified και felixbruns.de για αποτελεσματική και άμεση πρόσβαση σε αρχεία IPSW προσαρμοσμένα στη συσκευή σας και στην έκδοση iOS.
  • Μετά τη λήψη του αρχείου IPSW, μπορείτε να επαναφέρετε απρόσκοπτα τη συσκευή σας σε Mac ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας το iTunes ή το Finder.

Κολλήσατε σε ένα ξεπερασμένο iOS; Κατεβάστε το σωστό αρχείο IPSW και αναβαθμίστε (ή υποβαθμίστε) το iPhone, το iPad ή το iPod Touch σας σαν επαγγελματίας! Αυτός ο οδηγός αναλύει την τεχνολογική ορολογία και σας δείχνει ακριβώς πώς να βρείτε και να κατεβάσετε το τέλειο αρχείο IPSW για τη συγκεκριμένη συσκευή σας και την επιθυμητή έκδοση iOS.

Είτε αναζητάτε τις πιο πρόσφατες διορθώσεις σφαλμάτων, είτε επιστρέφετε σε μια πιο ομαλή εμπειρία είτε ακόμα και ξεκλειδώνετε τις δυνατότητες jailbreaking, σας έχουμε καλύψει.

Οι καλύτεροι ιστότοποι για λήψη αρχείου IPSW για iPhone, iPad και iPod Touch

  1. Επίσκεψη Λήψεις IPSW στον υπολογιστή σου
  2. Κάντε κλικ στη συσκευή που θέλετε.

    επισκεφτείτε τον ιστότοπο λήψεων ipsw και επιλέξτε συσκευή σε mac

  3. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα μοντέλο συσκευής.Επιλέξτε μοντέλο συσκευής
  4. Κάντε κλικ σε ένα αρχείο .ipsw στην περιοχή Υπογεγραμμένα IPSW.κάντε κλικ στο αρχείο ipsw κάτω από το υπογεγραμμένο ipsws στο mac
  5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Λήψη (3,97 GB).Κατεβάστε αρχεία υλικολογισμικού ipsw για το iphone

Η λήψη του αρχείου θα ξεκινήσει αμέσως.

Εκτός από τις Λήψεις IPSW, πολλοί άλλοι ιστότοποι προσφέρουν συνδέσμους λήψης για αρχεία IPSW. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

iOS Ninja: Έχει μοντέρνο σχεδιασμό και μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων υλικολογισμικού για iPhone, iPad, iPod και Apple TV. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κατηγορία συσκευής, να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο και να κάνετε κλικ στην επιθυμητή έκδοση του αρχείου IPSW. Η λήψη ξεκινά αμέσως.

iClarified: Αυτός ο ιστότοπος εμφανίζει τις διάφορες εκδόσεις των αρχείων IPSW με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχει μια μακρά λίστα αρχείων με το κατάλληλο όνομα έκδοσης και συσκευή. Κάνετε κλικ στο αρχείο που θέλετε και ξεκινά αμέσως η λήψη. Η διεπαφή μπορεί να είναι λίγο βαρετή για να μετακινηθείτε και να βρείτε τη σωστή έκδοση. Αλλά συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για λήψεις υλικολογισμικού iOS, το οποίο ενημερώνεται με την έκδοση ακόμη και για το πιο πρόσφατο iPhone SE 2020.

felixbruns.de: Αν θέλετε να κάνετε ρετρό, αυτό είναι το μέρος σας. Δεν έχει ενημερωθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, αν ψάχνετε για υλικολογισμικό μέχρι το iPhone X και ακόμη και για κλασικά iPod, αυτός ο ιστότοπος θα σας εξυπηρετήσει καλά.

Λήψη IPSW: Επίσης δεν έχει ενημερωθεί από το 2016, φαίνεται. Ωστόσο, εδώ θα βρείτε τα απαιτούμενα αρχεία υλικολογισμικού για παλιές συσκευές Apple. Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή, το μοντέλο και την έκδοση υλικολογισμικού από το αναπτυσσόμενο μενού. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη και στη συνέχεια στον μπλε σύνδεσμο λήψης για να λάβετε το αρχείο.

Πώς να κατεβάσετε το υλικολογισμικό iOS χρησιμοποιώντας το iTunes ή το Finder

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, θα ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία επαναφοράς της συσκευής σας. Επομένως, εάν θέλετε να επαναφέρετε το iPhone σας (το οποίο θα διαγράψει τα πάντα), προχωρήστε με αυτήν τη μέθοδο. Ωστόσο, εάν το μόνο σας κίνητρο είναι να κάνετε λήψη του αρχείου IPSW, χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο τρίτων. Ωστόσο, εάν συνεχίσετε με αυτήν τη μέθοδο → επαναφέρετε τη συσκευή σας → μπορείτε να βρείτε το αρχείο IPSW στην κατάλληλη θέση (αναφέρεται μετά τα βήματα).

Τα στιγμιότυπα οθόνης και τα βήματα που εμφανίζονται εδώ είναι του Finder. Τα βήματα για το iTunes είναι σχεδόν παρόμοια.

  1. Ανοίξτε το iTunes σε υπολογιστή με Windows ή σε παλαιότερους υπολογιστές Mac. Ανοίξτε το Finder σε Mac που εκτελεί macOS Catalina
  2. Συνδέστε τη συσκευή σας iOS στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο καλώδιο. Εμπιστευτείτε, αν χρειαστεί. Σημείωση: Απενεργοποιήστε το Find My iPhone: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone → πατήστε στο banner σας Apple ID από πάνω → Find My → Find My iPhone → Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Find My iPhone → εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID σας
  3. Επιλέξτε τη συσκευή σας στο iTunes ή στο Finder. Για αυτό, κάντε κλικ στο λογότυπο της συσκευής στο iTunes. Στο Finder, θα το δείτε στο αριστερό Sidebar κάτω από το Locations
  4. Κάντε κλικ στο Επαναφορά iPhone. Μπορεί να χρειαστεί περίπου ένα λεπτό για να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τους διακομιστές της Apple.κάντε κλικ στη συσκευή και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επαναφορά του iPhone στο Finder στο mac
  5. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα ρωτά: «Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων για το iPhone [your phone name] πριν επαναφέρετε το λογισμικό;». Μπορείτε να επιλέξετε Backup ή Don’t Backup.επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή μεταξύ δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή μη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πριν από την επαναφορά του iPhone
  6. Διαβάστε το αναδυόμενο μήνυμα και κάντε κλικ στο Restore.κάντε κλικ στην επαναφορά στο αναδυόμενο παράθυρο στο mac
  7. Κάντε κλικ στο Επόμενο.κάντε κλικ στο επόμενο
  8. Συμφωνήστε με τους επόμενους όρους και προϋποθέσεις (εάν ναι).κάντε κλικ στο Συμφωνώ για λήψη του αρχείου ipsw χρησιμοποιώντας το Finder στο mac
  9. Η λήψη θα ξεκινήσει. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση στην αριστερή πλαϊνή γραμμή δίπλα στο όνομα του iPhone σας. Στο iTunes, κάντε κλικ στο βέλος λήψης επάνω δεξιά για να το δείτε. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, ο υπολογιστής σας θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης.λήψη αρχείου ipsw σε macΚάντε κλικ στο ok για να κατεβάσετε το αρχείο ipsw και να επαναφέρετε το iphone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο mac

Μπορείτε να εντοπίσετε το αρχείο IPSW εδώ:

Σε Mac:

  • iPhone: Ενημερώσεις λογισμικού ~/Βιβλιοθήκη/iTunes/iPhone
  • iPad: ~/Βιβλιοθήκη/iTunes/iPad Ενημερώσεις λογισμικού
  • iPod touch: ~/Βιβλιοθήκη/iTunes/iPod Ενημερώσεις λογισμικού

Στα Windows 10, 8, 7

  • iPhone: C: \ χρήστες \[your username]Ενημερώσεις λογισμικού \AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone
  • ipad: C: \ Users \[your username]Ενημερώσεις λογισμικού \AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPad
  • iPod Touch: C: \ Users \[your username]Ενημερώσεις λογισμικού \AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod

Πώς να εγκαταστήσετε το αρχείο IPSW στη συσκευή σας iOS

Θα κατεβάσει αυτόματα το υλικολογισμικό και θα ξεκινήσει αμέσως την εγκατάσταση του αρχείου στη συνδεδεμένη συσκευή κατά την επαναφορά χρησιμοποιώντας το iTunes ή το Finder. Ωστόσο, μπορείτε να αναγκάσετε να εγκαταστήσετε το αρχείο IPSW (που έχει ληφθεί από ιστότοπους τρίτων) στη συσκευή σας iOS ή iPadOS.

  1. Για αυτό, συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod Touch με Mac ή υπολογιστή
  2. Ανοίξτε το Finder ή το iTunes ανάλογα με την περίπτωση. Στη συνέχεια, εντοπίστε τη συσκευή σας
  3. Τώρα, σε Mac, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Restore iPhone. Στα Windows στο iTunes, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Επαναφορά iPhone
  4. Στη συνέχεια, επιλέξτε το ληφθέν αρχείο IPSW που θέλετε να εγκαταστήσετε στη συνδεδεμένη συσκευή, από τη θέση του. Ακολουθήστε τη διαδικασία αποκατάστασης

Αποσύνδεση…

Αυτός είναι ο τρόπος και από πού μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων υλικολογισμικού για συσκευές Apple. Τέλος, σε σπάνιες περιπτώσεις, μετά τη λήψη, το αρχείο IPSW μπορεί να μετονομαστεί αυτόματα από το πρόγραμμα περιήγησης. Αλλά μπορείτε να το μετονομάσετε ξανά με την επέκταση .ipsw στο τέλος, ώστε το iTunes/Finder να το αναγνωρίζει όταν το χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε στη συνέχεια:

  • Πώς να καθαρίσετε και να επιταχύνετε το παλιό σας iPad: Μερικές χρήσιμες συμβουλές
  • Πώς να συγχρονίσετε το iPhone με τον υπολογιστή

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here