Πώς να καταρρίψετε το Whatsapp κάποιου στέλνοντας πολλά χαμόγελα

0
102
Πώς να καταρρίψετε το Whatsapp κάποιου

Καταρρίψτε το Whatsapp κάποιου στέλνοντας πολλά χαμόγελα για να υπερφορτώσετε τον χειρισμό των byte μνήμης του Whatsapp Messenger.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε μια ευπάθεια στην εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να καταρρίψει το WhatsApp απλώς στέλνοντας ένα ειδικά διαμορφωμένο μήνυμα εξ αποστάσεως. Εάν αυτό το exploit πιάσει, πιθανότατα εξετάζουμε περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες που θα μπορούσαν να επηρεαστούν από αυτήν την ευπάθεια, εκτός εάν το WhatsApp διορθώσει βιαστικά, καθώς αυτή η ευπάθεια μπορεί να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να διακόψει το WhatsApp σας.

Όπως σε αυτό, κάποιος μπορεί να καταρρίψει το Whatsapp στέλνοντας πολλά χαμόγελα στον αριθμό σας και μπορείτε να το στείλετε σε κάποιον αριθμό και το WhatsApp αυτού του smartphone δεν θα μπορεί να χειριστεί τόσο μεγάλο πακέτο τη στιγμή που η εφαρμογή συντρίβεται. Και ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό ακολουθώντας τον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω.

Πώς να καταρρίψετε το Whatsapp κάποιου στέλνοντας πολλά χαμόγελα

Η μέθοδος είναι απλή και πρέπει να στείλετε πολλά αντίγραφα smileys για να καταρρεύσει το Whatsapp κάποιου. Όπως και στο WhatsApp, επιτρέπεται να στείλετε μόνο περίπου 6.500-6.600 χαρακτήρες και αν προσπαθήσετε να στείλετε ως smileys, τότε η εφαρμογή δεν θα το χειριστεί και θα καταρρεύσει. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στην πλήρη συζήτηση παρακάτω.

Βήματα για να δοκιμάσετε το Whastapp Crash:

1. Πρώτα απ ‘όλα ο εισβολέας θα χρειαστεί να στείλει το smiley που εμφανίζεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης και το smiley πρέπει να επαναληφθεί περίπου 4000 φορές, και για αυτό μπορείτε να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση, και αυτό είναι εύκολο στο Web Whatsapp.Whatsapp carash

2. Τώρα, χρειάζεται απλώς να το στείλετε στον αριθμό WhatsApp του θύματος και όταν πατήσει στο μήνυμά σας για να το ανοίξει, τότε το Whatsapp αυτής της συσκευής θα κολλήσει.Whatsapp carash2

3. Τώρα, ο στόχος WhatsApp θα καταρρεύσει καθώς τα τόσα πολλά πακέτα smileys δεν θα χειρίζονται στην εφαρμογή του θύματος και το WhatsApp θα σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Πώς να προστατέψετε το Whatsapp σας από αυτήν την ευπάθεια

Αυτό το θέμα ευπάθειας έχει ήδη αναφερθεί στο Facebook για να το διορθώσει το συντομότερο δυνατό και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το διορθώσετε. Και πρέπει να υπάρχει κάποια ενημέρωση κώδικα ή ενημέρωση που θα είναι σύντομα διαθέσιμη για να διορθωθεί αυτό το ελάττωμα. Μέχρι τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια άλλη μέθοδο για να απαλλαγείτε από αυτό. Και για αυτό, μπορείτε να Διαγράψετε τη συνομιλία αυτής της επαφής από την οποία είχε φτάσει το μήνυμα. Διαφορετικά, μπορεί να χαθούν και οι άλλες συνομιλίες σας.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=hEMD5y3WGt4″]

Άρα η παραπάνω συζήτηση αφορούσε. Με αυτό, οποιοσδήποτε μπορεί να καταρρεύσει το WhatsApp σας και η μόνη μέθοδος για να ανακάμψετε από αυτό το ελάττωμα είναι να απεγκαταστήσετε το WhatsApp για να το προστατέψετε από τη συντριβή από τα μηνύματα των smileys. Μοιραστείτε αυτό το μέγιστο και σε άλλους που γνωρίζουν σχετικά. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.