Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple: Λάβετε βοήθεια για τη συσκευή σας Apple

0
13
Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple

  • Ένας γρήγορος τρόπος για να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple μέσω τηλεφώνου: Καλέστε το 1-800-275-2273 στις ΗΠΑ.
  • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple μέσω του GetSupport.Apple.com ή της εφαρμογής Υποστήριξη. Επιλέξτε το πρόβλημα και, στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση σε επιλογές όπως Chat, Email, Call ή Bring in for Repair.

Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με οποιαδήποτε συσκευή ή υπηρεσία της Apple ή εάν είστε νέος χρήστης της Apple, ιστότοποι όπως ο δικός μας είναι καλοί χώροι για να βρείτε τη λύση. Ωστόσο, κατά καιρούς μπορεί να θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το Apple ID σας, το πρόγραμμα συνδρομής, την κατάσταση παραγγελίας, τις επιλογές επισκευής, την επιστροφή χρημάτων ή την προσωπική ατομική υποστήριξη. Η καλύτερη επιλογή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή email.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω γρήγορα τα ακριβή βήματα για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της Apple από τον υπολογιστή σας iPhone, iPad, Mac ή ακόμα και με Windows. Αργότερα, θα δούμε επίσης πώς να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με την Apple Genius, να βρείτε τις ώρες τοπικών καταστημάτων και πολλά άλλα.

Πώς να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης διαδικτυακής ζωντανής συνομιλίας της Apple

  1. Επίσκεψη GetSupport.Apple.com στο iPhone, iPad, Mac ή υπολογιστή σας και επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή.

    Επισκεφτείτε το GetSupport.Apple.com και επιλέξτε μια επιλογή

  2. Επιλέξτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

    Επιλέξτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε

  3. Με βάση αυτό που επιλέξατε, θα δείτε επιλογές όπως Chat, Email, Call, Bring in for Repair.
  4. Ας επιλέξουμε το Chat.

    Επιλέξτε Chat για να συνδεθείτε με το άτομο εξυπηρέτησης πελατών της Apple

  5. Τώρα μπορείς βρείτε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας και εισάγετέ την εδώ. Ή, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Apple ID σας και επιλέξτε μια εγγεγραμμένη συσκευή.
  6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και θα συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Φροντίστε να εξηγήσετε το πρόβλημα καλά και ήρεμα για να λάβετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

    Συνομιλία με τον εκπρόσωπο υποστήριξης της Apple

Πώς να καλέσετε την Υποστήριξη της Apple ή να προγραμματίσετε μια επιστροφή κλήσης από αυτήν

Όταν ακολουθείτε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω, βλέπετε την επιλογή να λάβετε μια επιστροφή κλήσης από την Apple εκτός από τη συνομιλία ή άλλες επιλογές. Απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας, μερικές βασικές λεπτομέρειες και ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών της Apple θα σας καλέσει και θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας.

Μπορείτε επίσης να σηκώσετε μια υπόθεση και να τους καλέσετε όταν είστε έτοιμοι. Παραθέστε τους το αναγνωριστικό υπόθεσης για ταχύτερη υποστήριξη.

Πώς να καλέσετε την Υποστήριξη της Apple ή να λάβετε μια επιστροφή κλήσης από αυτήν

Μπορείτε να καλέσετε την Apple στο (800) MY–APPLE, δηλαδή (800–692–7753). Για να δείτε περισσότερα τηλέφωνα επικοινωνίας, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Επαγγελματική συμβουλή: Όταν η Apple κάνει μια νέα ανακοίνωση, κατευθυνθείτε στο κατάλληλο Apple Newsroom Θέση. Θα βρείτε τους επίσημους αριθμούς επικοινωνίας των μέσων ενημέρωσης/του τύπου.

Αριθμοί επικοινωνίας πολυμέσων ή πατήστε από το Apple Newsroom

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple μέσω της εφαρμογής Apple Support

Η εφαρμογή Apple Support για iPhone και iPad είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να λύσετε τα προβλήματά σας. Ξεκινήστε από λήψη της εφαρμογής από το App Store. Τη στιγμή που το ανοίγετε, έχετε τα στοιχεία της συσκευής σας και μια λίστα με θέματα. Επιλέξτε ένα από εδώ.

Ή, πατήστε <Προϊόντα για να δείτε όλες τις εγγεγραμμένες συσκευές Apple και επιλέξτε μία από εκεί.

Πατήστε το κουμπί Επιστροφή προϊόντων για να δείτε όλες τις εγγεγραμμένες συσκευές Apple

Για να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο της Apple, επιλέξτε ένα κατάλληλο θέμα και επιλέξτε ένα υποθέμα. Θα δείτε την καλύτερη επιλογή και μερικά χρήσιμα άρθρα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενδέχεται να δείτε μια επιλογή επαφής. Πατήστε ένα (όπως Chat ή Call) για να λάβετε βοήθεια.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple μέσω της εφαρμογής Apple Support

Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple στο Twitter

Μπορείτε να κάνετε tweet το πρόβλημά σας και να προσθέσετε ετικέτα στο @AppleSupport. Σε λίγες ώρες, πιθανότατα θα απαντήσουν και θα σας ζητήσουν να μεταβείτε στο Twitter Direct Message ή να σας βοηθήσουν με άρθρα υποστήριξης.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple προσθέτοντάς τους ετικέτα στο Twitter

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ανοίξετε Το προφίλ Twitter της Apple Support και στείλτε απευθείας ένα προσωπικό μήνυμα στο Twitter από εκεί.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple στέλνοντας DM στο Twitter

Πώς να κλείσετε ένα ραντεβού στο Apple Store

Εάν η συσκευή σας χρειάζεται επισκευή ή φυσική επιθεώρηση, συνιστάται να ορίσετε ένα ραντεβού στο Apple Store (Genius Support όπως θέλουν να καλούν) ή σε ένα από τα τοπικά/γειτονικά εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης της Apple. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστό για να ρυθμίσετε μια συνάντηση ή την εφαρμογή Apple Support.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Support

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τη συσκευή σας πατώντας <Προϊόντα.
  2. Στην περιοχή Θέματα, επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή. Συνήθως, τα θέματα υλικού και ζημιών αξίζουν μια επίσκεψη στο κατάστημα.
  3. Ορίστε μια επιλογή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα δείτε μια επιλογή “Εισαγωγή για επισκευή”. Πατήστε Εύρεση εξουσιοδοτημένων τοποθεσιών.

    Ορίστε ένα ραντεβού στο Apple Store χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Support

  4. Δώστε στην εφαρμογή πρόσβαση στην τοποθεσία της εφαρμογής ή εισαγάγετε μη αυτόματα τον ταχυδρομικό κώδικα.
  5. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple ή της Apple, επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και άλλα στοιχεία εάν σας ζητηθούν και κάντε κράτηση της θέσης σας.

    Επιλέξτε Store set date and time και κλείστε το ραντεβού σας

Μέσω του διαδικτύου

  1. Επίσκεψη GetSupport.Apple.comεπιλέξτε τη συσκευή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόβλημα – για παράδειγμα, Ζητήματα υλικού.
  3. Όταν σας παρουσιάζεται “Πώς θα θέλατε να λάβετε βοήθεια;” επιλέξτε να φέρετε για επισκευή.

    Επιλέξτε Bring in for Repair για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στο Apple Store

  4. Εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα ή χρησιμοποιήστε την τρέχουσα τοποθεσία σας.
  5. Επιλέξτε το βολικό Apple Store ή τον εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple.
  6. Ορίστε την ημερομηνία και την ώρα και είστε έτοιμοι!

    Εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα, επιλέξτε Apple Store ή εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών και ορίστε ημερομηνία και ώρα

    Η κράτηση επιβεβαιώθηκε στο Apple Store

Πώς να βρείτε το τοπικό σας Apple Store και τις ώρες επίσκεψης

Θέλετε να επισκεφτείτε το τοπικό σας κατάστημα αλλά δεν γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα; Απλώς κατευθυνθείτε προς την Apple Βρείτε μια σελίδα καταστήματος.

Εδώ, εισαγάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα ή την τοποθεσία σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το όνομα του καταστήματος εάν το γνωρίζετε. Στη σελίδα αποτελεσμάτων, θα δείτε “Ανοίγει στις 10:00 π.μ.” (ή την αντίστοιχη ώρα καταστήματος). Για να δείτε τη διεύθυνση του Apple Store, τον αριθμό τηλεφώνου, τις οδηγίες, τις ώρες λειτουργίας καταστήματος ολόκληρης της εβδομάδας και πολλά άλλα, κάντε κλικ σε ένα από τα ονόματα καταστημάτων.

Πώς να βρείτε το τοπικό σας Apple Store και τις ώρες επίσκεψης
Δείτε τη διεύθυνση του Apple Store, τον αριθμό τηλεφώνου, τις οδηγίες, τις ώρες λειτουργίας καταστήματος και άλλα

Συμβουλή: Δεν ξέρετε ποιο προϊόν να αγοράσετε ή χρειάζεστε βοήθεια στο κατάστημα; Μπορείτε να ζητήσετε να ‘Αγορά με έναν ειδικό.’

Πώς να στείλετε σχόλια στην Apple

Παρά την απενεργοποίηση των σχολίων σε όλα τα βίντεό της στο YouTube, η Apple είναι ανοιχτή σε σχόλια. 😛

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση beta του iOS, του iPadOS ή του macOS, συνοδεύεται από μια εφαρμογή Feedback. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τους ενημερώσετε για σφάλματα κ.λπ.

Λογότυπο εφαρμογής Apple beta Feedback

Για τακτικούς χρήστες, απλώς μεταβείτε στο Σελίδα σχολίων της Apple και πείτε τη γνώμη σας. Πιθανότατα, δεν θα λάβετε απάντηση από την Apple, αλλά ισχυρίζονται ότι διαβάζουν όλα τα σχόλια.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για να λύσετε τα προβλήματά σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε.

Συμβουλή: Ορισμένες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Apple, μπορούν επίσης να παρέχουν συγκεκριμένη βοήθεια (για παράδειγμα, που σχετίζεται με την Apple Card) μέσω του iMessage Επαγγελματική συνομιλία.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε:

  • Τι μοντέλο iPhone έχω; Βρείτε το μοντέλο του iPhone σας
  • Αξίζει το AppleCare; Ένας αναλυτικός οδηγός με τις τιμές
  • Πώς να εγκαταστήσετε το Git σε Mac (3 εύκολες μέθοδοι)
  • Πώς να μεταφέρετε το πρόγραμμα AppleCare

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here