Πώς να επαληθεύσετε τη σελίδα σας στο Facebook με ένα γκρι τικ

0
157
Πώς να επαληθεύσετε τη σελίδα σας στο Facebook με ένα γκρι τικ

Αποκτήστε ένα γκρι επαληθευμένο τικ στη σελίδα Facebook της μικρής επιχείρησής σας με τη μέθοδο που συζητήσαμε εδώ. Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε το κόλπο για το πώς να επαληθεύσετε τη σελίδα σας στο Facebook με ένα γκρι τικ.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που προσκολλώνται στο Facebook μέρα με τη μέρα και το θαυμάσιο που συνεχίζεται πρόσφατα στο Facebook είναι η επαλήθευση με γκρι τικ στη σελίδα. Πρώτον, προηγήθηκε το μπλε τικ σε μια σελίδα στο Facebook που ήταν για τον πλήρη επιχειρηματία εκείνους που διαχειρίζονταν επίσημα οποιαδήποτε νόμιμη επιχείρηση και που τους βοηθούσε να αποκτήσουν τις διαφορετικές σελίδες.

Προς το παρόν, εάν θέλετε η μικρή σας επιχείρηση να είναι επίσημη, τότε χρειάζεστε ένα γκρι σημάδι στη σελίδα σας στο Facebook και ο πλήρης οδηγός μας θα σας βοηθήσει με αυτό.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα κόλπα στο Facebook

Βήματα για την επαλήθευση της σελίδας σας στο Facebook για γκρι τικ

Η ρύθμιση είναι πολύ διαχειρίσιμη για την επαλήθευση της σελίδας σας στο Facebook και για αυτό, χρειάζεστε απλώς τα στοιχεία της επιχείρησής σας και με τις συμβατικές απαιτήσεις και στη συνέχεια θα λάβετε τη σελίδα με το γκρι τικ που θα περιγράφει την επίσημη επιχείρησή σας. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και, στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα στο Facebook με λεπτομέρειες για οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις ορισμένων καλών χωρών όπως η Νέα Υόρκη, οι ΗΠΑ κ.λπ.

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση1

Βήμα 2. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, χρησιμοποιούσα τα στοιχεία της εταιρείας που είχα ψάξει στο Διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να το κάνετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger χωρίς λογαριασμό Facebook

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση2

Βήμα 3. Τώρα, αφού συμπληρώσετε, όλα τα στοιχεία προχωρήστε κάνοντας κλικ στο Έναρξη συνεχίστε κάνοντας κλικ στην αποθήκευση πληροφοριών.

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση3

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνετε Like σε όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια στο Facebook με ένα μόνο κλικ

Βήμα 4. Τώρα ανεβάστε οποιαδήποτε κατάλληλη φωτογραφία προφίλ για τη σελίδα σας και αυτό πρέπει να γίνει.

Facebook-Page-Verification4 (1)

Βήμα 5. Τώρα πρέπει να στοχεύσετε την τοποθεσία για τη σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αποτέλεσμα αναζήτησης χάρτη Google για να αποθέσετε αυτήν την τοποθεσία εδώ. Τώρα κατευθυνθείτε προς τη σελίδα σας στο Facebook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις ρυθμίσεις στο επάνω μέρος της σελίδας σας. Τώρα κάτω από τη γενική ενότητα, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση σελίδας. Τώρα κάντε κλικ στο Επαλήθευση αυτής της σελίδας και προχωρήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί έναρξης εκεί.

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση6

Βήμα 6. Τώρα πρέπει απλώς να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που είναι η χώρα σας, τα στοιχεία της επιχείρησής σας, ο αριθμός τηλεφώνου και όλα τα πεδία που θα βρείτε εκεί.

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση7

Βήμα 7. Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Call me now, θα λάβετε πλέον OTP στον συμπληρωμένο αριθμό τηλεφώνου σας και θα πρέπει να το επαληθεύσετε εκεί.

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση8

Βήμα 8. Απλώς κάντε κλικ στο Συνέχεια και αυτό είναι όλο! τελειώσατε, τώρα η σελίδα σας έχει επαληθευτεί. Τώρα μπορείτε πλέον να έχετε την επίσημη τοπική επιχείρησή σας με μια γκρι επιβεβαιωμένη σελίδα στο Facebook.

Facebook-Σελίδα-Επαλήθευση9

Με αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να διατηρήσετε πολλά χρήματα που ξοδεύετε για την επαλήθευση της σελίδας σας, καθώς η διαδικασία είναι πολύ απλή και θα επαληθεύσετε τη σελίδα σας. Ελπίζω να σας αρέσει η δουλειά μου, μοιραστείτε την και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.