Πώς να εμφανίσετε εικόνες από τις φωτογραφίες του Amazon στο Echo Show

0
9

Το Amazon Echo Show είναι μια εξαιρετική προσθήκη κρεβατοκάμαρας ή καθιστικού. Εκτός από τον έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών σας, μπορείτε να μετατρέψετε το Echo Show σε ψηφιακή κορνίζα και να δείξετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το Amazon Photos. Αναρωτιέστε πώς; Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς.

Πώς να εμφανίσετε εικόνες από τις φωτογραφίες του Amazon στο Echo Show

Πώς να εμφανίσετε εικόνες από τις φωτογραφίες του Amazon στο Echo Show

Ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδήσεις στο Echo Show και να δείτε φωτογραφίες των φίλων, της οικογένειάς σας και των περιπέτειών σας. Ευτυχώς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ενσωμάτωση του Amazon Photos στο Echo Show και να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη με πράγματα που σας αρέσει να βλέπετε.

Προτού ασχοληθούμε με την επιμέλεια άλμπουμ και slideshows, θα χρειαστεί να συνδέσετε το Amazon Photos με το Echo Show. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Στο Echo Show, σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή της διεπαφής και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.
    Κουμπί Echo Show Settings.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Οθόνη ρολογιού και φωτογραφιών.
  3. Επιλέξτε Amazon Photos στο μενού.
  4. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά άλμπουμ από τα οποία μπορείτε να εμφανίσετε φωτογραφίες στο Echo Show.
    Επιλογές Echo Show Photos.
  5. Πατήστε Αποθήκευση στο κάτω μέρος της διεπαφής.

Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να πείτε στην Alexa να εμφανίσει τις φωτογραφίες από το άλμπουμ. Εάν έχετε πολλά άλμπουμ, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο όνομα του άλμπουμ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Είναι τόσο απλό. Μπορείτε να εμφανίσετε οποιοδήποτε άλμπουμ στο Amazon Photos στο Echo Show. Είναι ένας βολικός και δυναμικός τρόπος για να αναδείξετε τις αγαπημένες σας διακοπές, οικογενειακή συγκέντρωση, επιστροφή στο σπίτι ή φωτογραφίες αποφοίτησης.

Μέσω της εφαρμογής Amazon Photos για Android ή iPhone

Ένας από τους απλούστερους τρόπους χρήσης του Amazon Photos στο Echo Show είναι μέσω της εφαρμογής iOS ή Android. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις Ημερήσιες αναμνήσεις ή να επιλέξετε άλμπουμ για προβολή.

Πριν ξεκινήσετε, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει δωρεάν το Amazon Photos με έως και 5 GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς να εγγραφεί στο Amazon Prime. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε βίντεο και να αποκτήσετε πρόσβαση στα πολυμέσα σας μέσω του επιτραπέζιου υπολογιστή, του φορητού υπολογιστή ή της εφαρμογής σας.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Photos στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε το εικονίδιο Χαμόγελο στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Επιλέξτε Εξατομίκευση συσκευών Amazon στη μέση του παραθύρου.
    Η επιλογή Εξατομίκευση συσκευής στην εφαρμογή Amazon Photos.
  3. Επιλέξτε το Echo Show από τη λίστα συσκευών.
  4. Ενεργοποιήστε τις Ημερήσιες Μνήμες κάνοντας εναλλαγή του διακόπτη ή επιλέξτε Προσθήκη Συλλογών για να επιλέξετε ένα άλμπουμ.
    Το κουμπί Προσθήκη συλλογών Εφαρμογή για κινητά Amazon Photos.
  5. Πατήστε Αποθήκευση αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίζονται στο Echo Show.

Εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει ένα άλμπουμ Amazon Photos, μπορείτε εύκολα να εμφανίσετε φωτογραφίες από αυτό στο Echo Show. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα διπλότυπα στο Amazon Photos για να διασφαλίσετε ότι δεν θα σταματήσετε να βλέπετε τις ίδιες εικόνες ξανά και ξανά.

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες απευθείας στο Echo Show σας

Αντί να χρησιμοποιείτε το Amazon Photos, μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα στο smartphone σας απευθείας στο Echo Show χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Alexa στην κινητή συσκευή σας και επιλέξτε Συσκευές στο κάτω μέρος.
  2. Πατήστε το Echo Show όπου θέλετε να προβάλετε τις φωτογραφίες σας.
  3. Επιλέξτε Εμφάνιση φωτογραφιών στο μενού.
    Επιλογή εμφάνισης φωτογραφιών Εφαρμογή Alexa.
  4. Επιλέξτε την επιλογή Μεταφορτωμένες φωτογραφίες.
  5. Πατήστε το εικονίδιο + για να προσθέσετε φωτογραφίες και επιλέξτε αυτές που θέλετε να εμφανίζονται.
    Το κουμπί Προσθήκη φωτογραφιών στην εφαρμογή Alexa.
  6. Εναλλάξτε τον διακόπτη Display on Device ώστε να γίνει μπλε.

Οι εκδόσεις για υπολογιστές και εφαρμογές προσφέρουν μια ομαλή διεπαφή χρήστη, κάνοντας την επιλογή και τη μεταφόρτωση των αγαπημένων σας φωτογραφιών και βίντεο χωρίς κόπο.

Μπορείτε να κάνετε τις φωτογραφίες να εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη στο Echo Show για μια πιο καθηλωτική εμπειρία.

Ενσωματώστε τις φωτογραφίες σας οπουδήποτε

Η χρήση του Amazon Photos και του Echo Show είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείτε όλες τις πολύτιμες φωτογραφίες και τα βίντεό σας όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις δύο πλατφόρμες ανεβάζοντας άλμπουμ στο Amazon Photos και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις επιλογές Ρυθμίσεις στο Echo Show.

Εάν δεν προτιμάτε το Amazon Photos, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε φωτογραφίες από τον λογαριασμό σας στο Facebook στο Echo Show. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα χρειαστεί να συνδέσετε το προφίλ σας με την εφαρμογή Alexa και να ανεβάσετε φωτογραφίες στην πλατφόρμα.

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι μια εφαρμογή Alexa για την εμφάνιση εικόνων στο Echo Show;

Ναι, η Alexa είναι συνδεδεμένη στο Echo Show, επομένως η χρήση της εφαρμογής στο smartphone σας θα είναι απαραίτητη για την ενσωμάτωσή τους.

Μπορώ απλώς να τραβήξω φωτογραφίες στο Echo Show μου;

Ναι, το Echo Show διαθέτει επίσης ενσωματωμένη κάμερα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως κάμερα ασφαλείας σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι. Ωστόσο, δεν αντικαθιστά συσκευές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για λόγους οικιακής ασφάλειας.

Μπορώ να βάλω τις φωτογραφίες μου στο Facebook στο Echo Show μου;

Δυστυχώς, η Amazon αφαίρεσε τη δυνατότητα για να προσθέσει φωτογραφίες του Facebook απευθείας στο Echo Show σας. Ωστόσο, μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Facebook και να τα ανεβάσετε στο Amazon Photos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here