Πώς να εγγραφείτε σε κανάλια Apple TV στην εφαρμογή Apple TV

0
10
Πώς να εγγραφείτε σε κανάλια Apple TV στην εφαρμογή Apple TV

  • Τα κανάλια Apple TV προσφέρουν υπηρεσίες ροής υψηλής ποιότητας σε ένα μέρος, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο εντός της εφαρμογής Apple TV.
  • Για να εγγραφείτε σε κανάλια Apple TV, μεταβείτε στην εφαρμογή Apple TV > Προσθήκη καναλιών > Εγγραφή.
  • Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμή μιας υπηρεσίας ροής μέσω του καναλιού Apple TV και να ακυρώσουν τις συνδρομές τους από την εφαρμογή Apple TV.

Η αναζήτηση μέσω διαφορετικών πλατφορμών ροής και εφαρμογών για να βρείτε μια ταινία ή μια σειρά είναι ταραχώδης. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, η εφαρμογή Apple TV σάς επιτρέπει να εγγραφείτε σε υπηρεσίες ροής ως κανάλια. Ενδιαφέρον, σωστά; Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να εγγραφείτε σε κανάλια Apple TV με την εφαρμογή Apple TV.

Τι είναι τα κανάλια Apple TV;

Τα κανάλια Apple TV είναι μια συλλογή από premium υπηρεσίες ροής στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε χωρίς διαφημίσεις μέσω της εφαρμογής Apple TV στο iPhone, iPad, Mac ή Apple TV σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη χρέωση μέσω της Apple και να ακυρώνετε γρήγορα οποιαδήποτε συνδρομή από την εφαρμογή TV.

Υπάρχουν διάφορες αξιόλογες δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το HBO, το SHOWTIME, το CBS All Access και το STARZ που είναι αρκετές για να σας διασκεδάσουν. Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία ροής που προτιμάτε, μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ και ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων.

Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών ενώ παρακολουθείτε υπερβολικά. Επιπλέον, τα κανάλια Apple TV επιτρέπουν λήψεις εκτός σύνδεσης και ροή έως και τριών συσκευών ταυτόχρονα μέσω του Family Sharing. Ωστόσο, σημειώστε ότι τα κανάλια δεν περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας στο Apple TV+.

Τελικά, τα κανάλια Apple TV χρησιμεύουν ως κόμβος all-in-one για πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και καλύπτουν τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εξατομικευμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Πώς να εγγραφείτε σε κανάλια Apple TV στην εφαρμογή Apple TV

  1. Εκκινήστε το Apple TV στο iPhone σας.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Store.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού Προσθήκη καναλιών.
    Εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια όπως το MLS Season Pass, το Apple TV+ και άλλα.
  4. Πατήστε το κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε → Πατήστε Εγγραφή.

    Μεταβείτε στην καρτέλα Κατάστημα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού Προσθήκη καναλιών, επιλέξτε Κανάλι και πατήστε Εγγραφή

  5. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Apple ID.
  6. Ακολουθήστε τις εντολές που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Ωστόσο, μπορείτε πρώτα να πάτε για μια δωρεάν δοκιμή πριν εγγραφείτε. Εάν δεν σας αρέσει το κανάλι Apple TV, μπορείτε γρήγορα να καταργήσετε την εγγραφή σας. Έτσι, δεν θα καταλήξετε να μετανιώσετε για την αγορά στο μέλλον.

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας στα κανάλια Apple TV

Συχνά παρασυρόμαστε και αγοράζουμε κάτι που δεν χρησιμοποιείται ποτέ ξανά. Το ίδιο ισχύει και για τις συνδρομές καναλιών Apple TV. Εάν κι εσείς έχετε αποκτήσει ένα κανάλι στο Apple TV αλλά δεν το βρίσκετε διασκεδαστικό, δεν έχει νόημα να σπαταλάτε χρήματα.

Είναι συνετό να ακυρώσετε αμέσως την αντίστοιχη συνδρομή Apple TV σε τέτοια σενάρια. Αυτό το βήμα θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε ένα κανάλι που σας αρέσει να παρακολουθείτε.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να εγγραφώ σε κανάλια Apple TV χωρίς συσκευή Apple;

Απολύτως, το Apple TV δεν είναι αποκλειστικό της Apple. Είναι ανοιχτό σε κάθε άλλη πλατφόρμα και λειτουργικό σύστημα, όπως το Android TV και τα Windows.

Τα κανάλια Apple TV είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες;

Τα κανάλια Apple TV είναι διαθέσιμα σε λίγες χώρες και περιοχές. Ενώ η υπηρεσία συνεχίζει να επεκτείνεται, καλό είναι να ελέγξετε την εφαρμογή Apple TV ή Επίσημος ιστότοπος της Apple για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις υποστηριζόμενες χώρες.

Υπάρχουν δωρεάν κανάλια στο Apple TV;

Ενώ τα περισσότερα κανάλια Apple TV απαιτούν χρέωση συνδρομής, η Apple κατά καιρούς προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους για επιλεγμένα κανάλια. Επιπλέον, ορισμένα κανάλια ενδέχεται να προσφέρουν περιορισμένο δωρεάν περιεχόμενο χωρίς συνδρομή.

Πάρτε το ποπ κορν σας και τακτοποιήστε στο αγαπημένο σας μέρος!

Ακολουθήστε αυτήν την απλή και απλή διαδικασία για να απολαύσετε τις πιο πρόσφατες εκπομπές και ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε από διάσημους παρόχους. Μην χάσετε αποκλειστικά πρωτότυπα, εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ και αθλητικές εκδηλώσεις που αυξάνουν την αδρεναλίνη — όλα είναι διαθέσιμα στα χέρια σας.

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. Αφήστε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα:

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here