Πώς να διορθώσετε το σφάλμα YouTube “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για επανάληψη” σε iPhone ή iPad

0
64

Ενώ παρακολουθείτε ζωντανή ροή ή ουσιαστικό βίντεο, εάν το YouTube εμφανίσει το σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για επανάληψη”, είναι απογοητευτικό, σωστά; Ας μάθουμε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε τις λύσεις που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να επαναφέρετε την εμπειρία σας στο YouTube!

Γιατί το YouTube λέει συνέχεια, “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για να προσπαθήσετε ξανά”;

Μπορεί να αντιμετωπίσετε ότι το βίντεο σταματά να παίζει τυχαία και εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με αυτό το μήνυμα σφάλματος. Επίσης, όταν αναπαράγετε ξανά το βίντεο, τίθεται σε buffer και εμφανίζει το ίδιο σφάλμα. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως:

  1. Τεχνικά σφάλματα: Εάν το iPhone σας ή η εφαρμογή YouTube αντιμετωπίζουν τεχνικά σφάλματα, μπορεί να οδηγήσει σε μήνυμα σφάλματος.

  2. Ζητήματα συνδεσιμότητας δικτύου: Οι αδύναμες ή ασταθείς συνδέσεις δικτύου μπορούν επίσης να σταματήσουν τη ροή βίντεο.

  3. Λανθασμένες ρυθμίσεις λογαριασμού: Εάν οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας δεν έχουν διαμορφωθεί σωστά, ενδέχεται να δείτε το σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για επανάληψη” στο YouTube. Επομένως, αφαιρέστε τυχόν παρωχημένες ή λανθασμένες διευθύνσεις email ή κωδικούς πρόσβασης.

11 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα YouTube “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για επανάληψη” στο iPhone

Ορισμένοι από τους συνήθεις λόγους πίσω από το σφάλμα αναφέρονται παραπάνω. Επομένως, πρώτα, βρείτε τις πιθανές αιτίες και εφαρμόστε αυτές τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Αναγκαστική έξοδος από την εφαρμογή YouTube

Εάν το YouTube έχει κολλήσει, κλείστε την εφαρμογή από το παρασκήνιο και άλλες εφαρμογές. Εάν το iPhone σας έχει προβλήματα αποθήκευσης, θα απελευθερώσει το χώρο RAM. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να παίξετε ξανά βίντεο μετά από λίγα λεπτά.

Αναγκαστική έξοδος από την εφαρμογή YouTube στο iPhone

2. Ενημερώστε την εφαρμογή

Προσπαθήστε να ενημερώνετε τακτικά τις εφαρμογές σας στο iPhone ή το iPad σας για να αποφύγετε σφάλματα. Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά εφαρμογή YouTube, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα.

3. Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή YouTube

Μπορεί η εφαρμογή σας YouTube να έχει μεγάλη ποσότητα αποθηκευμένης μνήμης ή να συγκρούεται με το iOS. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να εκφορτώσετε την εφαρμογή ή να διαγράψετε την εφαρμογή. Στη συνέχεια, πρέπει να το εγκαταστήσετε ξανά από το App Store.

  1. Ανοίξτε το App Store → αναζήτηση στο YouTube.
  2. Πατήστε το εικονίδιο cloud δίπλα στο YouTube.

Μόλις εγκατασταθεί, δοκιμάστε να παίξετε τα βίντεο.

4. Ανανεώστε το δίκτυό σας

Εάν η σύνδεσή σας στο δίκτυο είναι αργή ή ασταθής, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης για μερικά δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε την. Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθούν τα δίκτυά σας, ειδικά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης στο Κέντρο ελέγχου στο iPhone

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε τον δρομολογητή Wi-Fi για να δείτε εάν λειτουργεί σωστά και να αλλάξετε τον διακομιστή DNS του iPhone σας.

5. Επιτρέψτε την ανανέωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογής παρασκηνίου για την εφαρμογή YouTube

Το σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για επανάληψη” στο YouTube μπορεί επίσης να προκύψει εάν απενεργοποιήσετε κατά λάθος τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για την εφαρμογή. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το YouTube έχει πρόσβαση στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας σωστά. Επιπλέον, το YouTube θα πρέπει να έχει πρόσβαση στη δυνατότητα Ανανέωσης εφαρμογών στο παρασκήνιο.

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
  2. Κάντε κύλιση και επιλέξτε YouTube.
  3. Τέλος, ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και την ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα δικαιώματα είναι ενεργοποιημένα.

    Να επιτρέπεται η ανανέωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογής παρασκηνίου

6. Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο YouTube

Οι εσφαλμένες ρυθμίσεις λογαριασμού μπορεί επίσης να προκαλέσουν σφάλματα ροής. Επομένως, αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο YouTube. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το YouTube ως επισκέπτης ή σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

  1. Ανοίξτε το YouTube → πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
  2. Πατήστε ξανά το όνομά σας.
  3. Πατήστε Χρήση YouTube αποσυνδεδεμένος.

    Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό YouTube

  4. Τώρα επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ.
  5. Στη συνέχεια, πατήστε Είσοδος και επιλέξτε τον λογαριασμό.

    Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό YouTube

7. Ελέγξτε εάν υπάρχει κάποια διακοπή

Ξεκινήσατε την αντιμετώπιση του σφάλματος YouTube, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά σας. Στην πραγματικότητα, οι διακομιστές του YouTube ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας, γεγονός που εμποδίζει τη ροή.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ο πάροχος υπηρεσιών δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) της περιοχής σας αντιμετωπίζει προβλήματα. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε για τυχόν διακοπές. Μπορείτε να ακολουθήσετε Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του YouTube λογαριασμούς για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

8. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Η ίδια η Apple μας λέει να επανεκκινήσουμε το iPhone για να διορθώσουμε μικρά σφάλματα iOS. Επομένως, διαγράψτε όλες τις εφαρμογές φόντου και κλείστε το iPhone σας. Στη συνέχεια, περιμένετε μερικά λεπτά και ενεργοποιήστε το ξανά. Μετά από αυτό, ελέγξτε αν μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube.

9. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε VPN

Έχετε ρυθμίσει το VPN στο iPhone σας για πρόσβαση σε βίντεο YouTube που δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας; Εάν ναι, τότε ελέγξτε εάν ο πάροχος υπηρεσιών VPN σας έχει διακοπή λειτουργίας. Μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις δικτύου. Επομένως, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο YouTube.

Επιπλέον, είναι κατανοητό ότι το YouTube έχει αποκλείσει την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Επομένως, αποσυνδεθείτε από το VPN και προσπαθήστε να κάνετε ροή περιεχομένου χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

10. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας

Το iPhone σας μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υλικολογισμικού δικτύου ή οι προσαρμοσμένες επιλογές δικτύου σας προκαλούν πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου του iPhone σας.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις → μεταβείτε στα Γενικά.
  2. Επιλέξτε Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone.
  3. Πατήστε Επαναφορά → Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

    Ρυθμίσεις Πατήστε Γενικά, μετά πατήστε Επαναφορά και μετά πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο iPhone

  4. Τώρα εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
  5. Τέλος, επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

    Reset-Network-Settings-on-iPhone-or-iPad

11. Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μετατρέψετε όλες τις ρυθμίσεις στις προεπιλογές. Καθώς θα διαγράψει όλη την προσαρμογή σας, προτείνω να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για σήμερα, παιδιά!

Το σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά, Πατήστε για επανάληψη” στο YouTube μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία, αλλά δεν είναι μόνιμη. Μπορείτε να διορθώσετε γρήγορα το πρόβλημα και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube. Και αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το σφάλμα, απευθυνθείτε στο Ομάδα υποστήριξης YouTube για περαιτέρω βοήθεια. Καλή ροή!

Εξερευνήστε περισσότερα…

  • Δεν μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο YouTube σε iPhone και υπολογιστή; 12 Διορθώσεις
  • Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για iPhone
  • 14 τρόποι για να διορθώσετε τα βίντεο του YouTube που δεν παίζονται στο Safari του Mac