Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0x8019019a με το Yahoo Mail στο Windows Mail

0
181

Η εφαρμογή Windows Mail είναι μια εξαιρετική λύση email με ένα σύνολο ισχυρών λειτουργιών. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει το μερίδιό της σε σφάλματα και σφάλματα. Για παράδειγμα, ένας κωδικός σφάλματος που έχουν αναφέρει οι χρήστες είναι ο κωδικός 0x8019019a. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Yahoo χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Windows Mail ή όταν προσπαθούν να συγχρονίσουν τους λογαριασμούς τους. Ενώ οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα-πελάτη ιστού Yahoo για να στέλνουν και να έχουν πρόσβαση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να είναι αρκετά άβολο, ειδικά αν έχετε συνηθίσει στην εμπειρία της εφαρμογής για υπολογιστές.

Εάν αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος 0x8019019a και δεν ξέρετε πώς να το ξεπεράσετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τα πάντα σχετικά με το σφάλμα και θα σας καθοδηγήσει σε μερικές γρήγορες διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να το ξεφορτωθείτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Κωδικός σφάλματος 0x8019019a

Συνήθως, ο κωδικός σφάλματος 0x8019019a εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να προσθέσετε τον λογαριασμό σας Yahoo στην εφαρμογή Mail για πρώτη φορά. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε το σφάλμα κατά την προσθήκη ενός λογαριασμού email από άλλο πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας στην εφαρμογή Mail. Ωστόσο, το σφάλμα εμφανίζεται πιο συχνά όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Yahoo χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας αντί για τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από την εφαρμογή.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0x8019019a

Ενώ ο κωδικός σφάλματος 0x8019019a μπορεί να είναι επιβαρυντικός, είναι σχετικά εύκολο να λυθεί. Ακολουθούν ορισμένες γρήγορες διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να το λύσετε:

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από την εφαρμογή

Για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό email σας, η Yahoo παρέχει πλέον στους χρήστες έναν κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από την εφαρμογή. Εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Yahoo με τον σωστό κωδικό πρόσβασης, αλλά αντιμετωπίζετε τον κωδικό σφάλματος 0x8019019a, τότε η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από την εφαρμογή. Δείτε πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Καταργήστε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή αλληλογραφίας των Windows

Για να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή Windows Mail, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοιξε το Εφαρμογή αλληλογραφίας.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου σας.
  3. Μεταβείτε στην επιλογή “Διαχείριση λογαριασμών”.
  4. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Yahoo”.
  5. Από τις επιλογές, επιλέξτε “Διαγραφή λογαριασμού από αυτήν τη συσκευή”.
  6. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή επιλέγοντας ξανά «Διαγραφή».

Λάβετε υπόψη ότι τα παραπάνω βήματα καταργούν τον λογαριασμό μόνο από τη συσκευή σας και την εφαρμογή αλληλογραφίας. Ο λογαριασμός σας στο Yahoo δεν θα διαγραφεί οριστικά. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του προγράμματος-πελάτη ιστού Yahoo, όπου τα email και τα συνημμένα αρχεία σας θα εξακολουθούν να είναι άθικτα.

Βήμα 2: Μεταβείτε στον διαδικτυακό λογαριασμό σας Yahoo και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής

  1. Παω σε yahoo.com και κάντε κλικ στο «Επόμενο» για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  2. Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Προφίλ σας.
  3. Μεταβείτε στην “Ασφάλεια λογαριασμού” και συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας για να εξουσιοδοτήσετε τις αλλαγές ασφαλείας.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή που λέει “Δημιουργία κωδικού πρόσβασης εφαρμογής”.
  5. Ονομάστε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία κωδικού πρόσβασης».

Βήμα 3: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήθηκε από την εφαρμογή

  1. Στον υπολογιστή σας, εκκινήστε το Εφαρμογή αλληλογραφίας.
  2. Επιλέξτε “Λογαριασμοί”.
  3. Από τη δεξιά πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε “Προσθήκη λογαριασμού”.
  4. Από τις επιλογές, επιλέξτε “Άλλος λογαριασμός POP, IMAP”.
  5. Εισαγάγετε το email, τον κωδικό πρόσβασης και ένα όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  6. Κάντε κλικ στο «Τέλος».

Σημείωση: Μην διαγράψετε τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήθηκε από τον λογαριασμό σας στο Yahoo. Εάν το κάνετε, θα δείτε ξανά το σφάλμα και θα αναγκαστείτε να δημιουργήσετε έναν άλλο κωδικό πρόσβασης και να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας.

Ενημερώστε την εφαρμογή Mail και τα Windows

Η λήψη του κωδικού σφάλματος 0x8019019a μπορεί επίσης να αποδοθεί σε ζητήματα συμβατότητας μεταξύ της έκδοσης των Windows που χρησιμοποιείτε και αυτής της εφαρμογής Mail. Για να το αποκλείσετε αυτό, είναι καλύτερο να ενημερώσετε τα Windows και την εφαρμογή Mail στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Αυτό θα εξαλείψει τυχόν κατεστραμμένα αρχεία εγκατάστασης και θα τα αντικαταστήσει με νέα. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε άλλες επιδιορθώσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Yahoo στις προεπιλογές τους

Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Yahoo στις προεπιλογές, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Στη γραμμή αναζήτησης του υπολογιστή σας, πληκτρολογήστε “Εφαρμογή αλληλογραφίας”. Από τις επιλογές, κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή Mail και επιλέξτε “Ρυθμίσεις εφαρμογής”.
  2. Κάντε κλικ στο «Τερματισμός».
  3. Στη συνέχεια, το κουμπί “Επαναφορά”. Αφού επαναφέρετε την εφαρμογή σας, ελέγξτε αν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας Yahoo και ενεργοποιήστε ξανά

Ενώ η εμφάνιση του κωδικού σφάλματος 0x8019019a κατά την προσπάθεια ρύθμισης του λογαριασμού σας Yahoo μπορεί να είναι επιβαρυντική, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το λύσετε εύκολα. Για παράδειγμα, η χρήση του κωδικού πρόσβασης που δημιουργείται από την εφαρμογή συνήθως επιλύει το πρόβλημα. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα ακόμα και αφού δοκιμάσετε τις παραπάνω επιδιορθώσεις, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού Yahoo για να στείλετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα email σας. Αλλά αν σας αρέσει η εμπειρία της εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του υπολογιστή σας για να δείτε εάν αυτό διορθώνει την κατάσταση. Ωστόσο, το τελευταίο θα πρέπει να είναι πάντα η τελευταία λύση.

Αντιμετωπίσατε κωδικό σφάλματος 0x8019019a ενώ προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Yahoo; Πώς επιλύσατε το πρόβλημα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.