Πώς να δημιουργήσετε κενά εικονίδια σε iPhone ή iPad

0
123
Πώς να δημιουργήσετε κενά εικονίδια σε iPhone ή iPad

Ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να κάνω την αρχική οθόνη του iPhone μου να φαίνεται εντυπωσιακή είναι να στήσω μια συναρπαστική ταπετσαρία. Το μισώ πολύ όταν βρίσκω εφαρμογές που δεν επιτρέπουν στην ταπετσαρία να δείξει τη γοητεία της. Ενώ έψαχνα για ένα hack για να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο, έπεσα πάνω σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται “empty Tooliphone” που επιτρέπει τη δημιουργία κενών εικονιδίων σε iPhone και iPad.

Λοιπόν, πώς λειτουργεί αυτό το εργαλείο; Λοιπόν, προσθέτει κενά διαστήματα στην αρχική οθόνη της συσκευής σας iOS προσθέτοντας διαφανείς σελιδοδείκτες Safari. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τοποθετήσετε τα εικονίδια των εφαρμογών σας όπου θέλετε, αφήνοντας κενά κενά μεταξύ τους, έτσι ώστε η ταπετσαρία σας να μπορεί να πλέκει μαγικά χωρίς παρεμβολές!

Πώς να δημιουργήσετε κενό εικονίδιο στο iPhone ή το iPad σας

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, αγγίξτε παρατεταμένα ένα εικονίδιο εφαρμογής στην Αρχική οθόνη για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία περιστροφής.

Όταν οι εφαρμογές αρχίζουν να κινούνται, πρέπει να σύρετε προς τα αριστερά για να φτάσετε πολύ δεξιά στην αρχική σελίδα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κενή σελίδα. Στη συνέχεια, πρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας.

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα και στο πλευρικό κουμπί ταυτόχρονα για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης. Στο iPhone X σας, πρέπει να κάνετε κλικ στο πλευρικό κουμπί και στο κουμπί αύξησης της έντασης ήχου ταυτόχρονα για να τραβήξετε την οθόνη.

Τραβήξτε στιγμιότυπο οθόνης της κενή αρχικής οθόνης στο iPhone

Βήμα 2. Τώρα, ανοίξτε το Safari και κατευθυνθείτε προς https://iempty.tooliphone.net Στη συνέχεια, πατήστε Δημιουργία κενών εικονιδίων και επιλέξτε Προσθήκη.

Πατήστε στο Create Blank Icon και μετά πατήστε στο Add on iPhone

Βήμα #3. Στη συνέχεια, πατήστε Επιλογή αρχείου.

Πατήστε Επιλογή αρχείου σε iPhone ή iPad

Βήμα #4. Πατήστε στη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών και, στη συνέχεια, επιλέξτε το στιγμιότυπο οθόνης που μόλις τραβήξατε.

Ανεβάστε κενό στιγμιότυπο οθόνης αρχικής οθόνης σε iPhone ή iPad

Βήμα #5. Στη συνέχεια, πατήστε Αποστολή. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ανέβει η φωτογραφία σας.

Πατήστε Αποστολή μόλις ανεβάσετε κενό στιγμιότυπο οθόνης αρχικής οθόνης σε iPhone ή iPad

Βήμα #6. Μετά τη μεταφόρτωση του στιγμιότυπου οθόνης σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Προσαρμογή.

Βήμα #7. Ελέγξτε το πλέγμα των εικονιδίων και την ταπετσαρία σας στο παρασκήνιο → Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την υποδοχή στην οποία θέλετε να ορίσετε το κενό εικονίδιο στην Αρχική οθόνη σας. Έχετε πολλές επιλογές όπως 1×1, 1×2, 1×4, 2×1, 4×4 και άλλες.

Αυτό είναι κάτι σημαντικό: Εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα κενό εικονίδιο στην πρώτη σειρά εφαρμογών στην πρώτη θέση, επιλέξτε 1×1.

Δημιουργήστε κενό εικονίδιο σε iPhone ή iPad

Βήμα #8. Αφού επιλέξετε την προτιμώμενη υποδοχή, πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση στο κάτω μέρος της οθόνης → Επιλέξτε “Προσθήκη στην αρχική οθόνη”.

Αποθήκευση κενού εικονιδίου στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad

Βήμα #9. Τώρα, πατήστε Προσθήκη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Προσθήκη κενού εικονιδίου στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad

Voila, ρίξτε μια ματιά στο κενό εικονίδιο στην αρχική σας οθόνη! Πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα εικονίδια που θέλετε να εμφανίζονται ως διαφανή.

Βήμα #10. Στο τέλος, αναδιατάξτε τα εικονίδια της εφαρμογής σας όπως θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, αγγίξτε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε εικονίδιο εφαρμογής για να μεταβείτε στη λειτουργία επεξεργασίας και, στη συνέχεια, σύρετε μια εφαρμογή και αποθέστε την σε ένα μέρος. Απλώς φροντίστε να αφήσετε κενά κενά μεταξύ τους, ώστε η ταπετσαρία σας να συνεχίσει να κάνει την παρουσία της κομψή.

Δημιουργήστε κενά εικονίδια σε iPhone ή iPad

Είναι δύο πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, εάν τυχαίνει να αλλάξετε την ταπετσαρία σας, θα χρειαστεί να περάσετε ξανά από το grind για να έχετε τα διαφανή εικονίδια στη συσκευή σας iOS. Επιπλέον, αν πατήσετε στα κενά εικονίδια, ο ιστότοπος θα ανοίξει. Δεν είναι μεγάλο θέμα, και μπορείτε να το αντέξετε δεδομένου του πόσο τακτοποιημένα λειτουργεί.

Βίντεο: Πώς να δημιουργήσετε κενό χώρο μεταξύ εφαρμογών στην αρχική οθόνη του iPhone

Αυτό έγινε.

Σε σας

Πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό το hack στα σχόλια. Και, είτε θέλετε είτε όχι να το δώσετε στη συσκευή σας iOS.

Θα θέλατε να διαβάσετε και αυτές τις αναρτήσεις:

  • Πώς να προσαρμόσετε τα εικονίδια εφαρμογών στο iPhone
  • Τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων εφαρμογών iOS 14 για iPhone και iPad
  • Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για iPhone
  • Οι καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας κολάζ για iPhone και iPad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here