Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο από άρθρα της Wikipedia

0
107
Μετατροπή άρθρων της Wikipedia σε ηλεκτρονικά βιβλία

Σήμερα είμαστε εδώ με ένα υπέροχο κόλπο για το Πώς να δημιουργήσετε ένα eBook από τα άρθρα της Wikipedia.

Η Wikipedia 0είναι ένα πολύγλωσσο εγκυκλοπαίδεια, βασισμένο στον Ιστό, έργο ελεύθερου περιεχομένου που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Wikimedia και βασίζεται σε ένα μοντέλο ανοιχτά επεξεργάσιμου περιεχομένου. Αυτό είναι το μέρος όπου περισσότεροι από δισεκατομμύρια χρήστες λαμβάνουν πληροφορίες για όλο το θέμα δωρεάν ό,τι αναζητούν στη μηχανή αναζήτησης google. Τώρα, όταν συναντάτε οποιοδήποτε θέμα, μπορεί να μην έχετε χρόνο να το διαβάσετε ολόκληρο. Για να το ξεπεράσουμε, έχουμε μια λύση με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε θέμα σε ebook και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας για να το διαβάσετε αργότερα. Συνεχίστε λοιπόν με τον πλήρη οδηγό παρακάτω.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο από τα άρθρα της Wikipedia

Σε αυτό θα μετατρέψετε οποιοδήποτε από τα άρθρα της wikipedia στη μορφή ebook που αποθηκεύετε είτε στον υπολογιστή σας είτε στο smartphone σας για να τα διαβάσετε όποτε χρειαστείτε. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για τη δημιουργία ενός eBook από τα άρθρα της Wikipedia:

  1. Πρώτα απ ‘όλα στη wikipedia αναζητήστε το αγαπημένο σας θέμα που θέλετε να αποθηκεύσετε μόνιμα στη συσκευή σας.
  2. Τώρα στις αριστερές ενότητες Στην περιοχή εκτύπωση/εξαγωγή θα βρείτε Δημιουργία βιβλίου.1
  3. Τώρα θα ανοίξει η σελίδα δημιουργίας βιβλίου, κάντε κλικ στο Start book creator εκεί.2
  4. Τώρα στην επόμενη σελίδα κάντε κλικ στο Προσθήκη αυτής της σελίδας στο βιβλίο σας εκεί.3
  5. Ομοίως, μπορείτε να μετακινήσετε κάποιες άλλες σελίδες στο βιβλίο σας τοποθετώντας τον κέρσορα στον σύνδεσμο και, στη συνέχεια, ξανά κάνοντας κλικ στην Προσθήκη αυτής της σελίδας στο βιβλίο σας.4
  6. Ακολουθώντας αυτό το βήμα, μπορείτε να προσθέσετε πολλές σελίδες και όταν ολοκληρώσετε απλώς κάντε κλικ στο Εμφάνιση βιβλίου εκεί.
  7. Τώρα απλώς συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες του βιβλίου σας στη σελίδα Διαχείριση βιβλίου.5
  8. Μετά από αυτό, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί λήψης και το ebook σας με τις επιθυμητές σελίδες θα είναι μαζί σας.

Έτσι, παραπάνω έχει να κάνει με το Πώς να δημιουργήσετε ένα eBook από τα άρθρα της Wikipedia. Με αυτήν τη μέθοδο μπορείτε εύκολα να λάβετε όλα τα αγαπημένα σας θέματα (άρθρα) της wikipedia σε ένα μόνο ebook με απλά βήματα που συζητήθηκαν παραπάνω. Ελπίζω να σας αρέσει η δουλειά μας, μοιραστείτε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.