Πώς να βρείτε θήκη AirPods χωρίς AirPods μέσα

0
6

Την άλλη μέρα, έβαλα τα AirPods μου στην πρίζα και βγήκα για τζόκινγκ, αφήνοντας πίσω μου τη θήκη των AirPods. Κατά την επιστροφή, δεν μπορούσα να βρω τη θήκη φόρτισης και άρχισα να την ψάχνω παντού. Τελικά, κατάλαβα ότι υπάρχει ένας τρόπος να βρω τη θήκη των AirPods ακόμα και χωρίς τα AirPods μέσα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.

Εάν έχετε περάσει κάτι παρόμοιο και χρειάζεστε μια λύση, είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εύρεση μιας θήκης AirPods, ακόμα κι αν είναι διαχωρισμένη από τα στελέχη AirPods.

Μπορώ να βρω τη θήκη AirPods μου χωρίς AirPods μέσα;

Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε, μόνο το AirPods Pro (2ης γενιάς) διευκολύνει την αναζήτηση της θήκης, ακόμη και όταν τα AirPods δεν βρίσκονται σε αυτήν. Η συγκεκριμένη θήκη AirPods διαθέτει τεχνολογία U1 που χρησιμοποιεί την εύρεση ακριβείας για να την εντοπίσει στην εφαρμογή Find My.

Για να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε άλλη θήκη AirPods, χρειάζεστε τουλάχιστον ένα μπουμπούκι μέσα στη θήκη. Έτσι, ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τα καλά νέα είναι – ναι, υπάρχουν!

Ως λύση, μπορείτε να παρακολουθείτε οποιαδήποτε θήκη AirPods αφού προσαρτήσετε ένα AirTag σε αυτό. Σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης των AirTags για να βρείτε τα υπάρχοντά σας σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτήν τη διαδικασία.

Και αν είστε ο τυχερός με ένα AirPods Pro 2, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τη χαμένη σας θήκη φόρτισης!

Πώς να βρείτε τη θήκη AirPods χρησιμοποιώντας το Find My στο iPhone

Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και με την υποστήριξη υλικού στο AirPods Pro 2, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τη συσκευή στη λίστα Εύρεση μου. Τα παρακάτω βήματα είναι χρήσιμα μόνο εάν το έχετε κάνει πριν χάσετε τη θήκη φόρτισής σας.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Find My στο αντιστοιχισμένο iPhone σας.
  2. Μεταβείτε στην ενότητα Συσκευές.
  3. Προσδιορίστε και επιλέξτε τα AirPods σας από τη λίστα.
    Εάν έχετε επισυνάψει ένα AirTag στη θήκη, μπορείτε να το επιλέξετε.
  4. Πατήστε την επιλογή με την ένδειξη Case.
  5. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
    • Αναπαραγωγή ήχου – Αναπαράγει έναν ήπιο, ανησυχητικό ήχο.
    • Εύρεση – Σας παρέχει μια ιδέα για το πόσο μακριά ή κοντά είναι η συσκευή.

      Βρείτε τη θήκη AirPod με το Find My

  6. Επιπλέον, εάν χρειάζεται, έχετε επίσης την επιλογή να επισημάνετε τη συσκευή ως χαμένη πατώντας το κουμπί Ενεργοποίηση δίπλα στην επιλογή Επισήμανση ως χαμένη.

Για αυτό πρόκειται!

Μπορώ να αγοράσω μια θήκη αντικατάστασης AirPods εάν χαθεί η δική μου;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε μια αντικατάσταση θήκης AirPods απευθείας από την Apple ή από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές. Πριν αγοράσετε μια θήκη αντικατάστασης AirPods, φροντίστε να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητα με το συγκεκριμένο μοντέλο σας.

Είναι δυνατή η χρήση της εφαρμογής Find My για την παρακολούθηση της θήκης AirPods εάν έχει εξαντληθεί η μπαταρία;

Η εφαρμογή Find My ενδέχεται να μην μπορεί να εντοπίσει τη θήκη AirPods σας εάν είναι εντελώς νεκρή. Για να εντοπίσει η εφαρμογή τη θέση της υπόθεσης, η τελευταία πρέπει να έχει αρκετό χυμό μέσα της.

Μπορώ να παρακολουθήσω τη θήκη AirPods χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό ή το IMEI;

Επί του παρόντος, η Apple δεν παρέχει συγκεκριμένη υπηρεσία παρακολούθησης με βάση τον σειριακό αριθμό ή το IMEI της θήκης AirPods.

Παρακολουθήστε τα AirPods σας!

Εκτός από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, σας προτείνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επιστρέψετε στο μυαλό σας και να θυμηθείτε πού είχατε ή είδατε την τελευταία φορά τη θήκη AirPods σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμο να ελέγχετε γνωστά μέρη, όπως τις τσέπες, τις τσάντες σας ή τις κοντινές επιφάνειες όπου μπορεί να τις έχετε αφήσει κατά λάθος.

Βρήκατε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να βρω τα χαμένα AirPods, AirPods Pro ή AirPods Max
  • Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα AirPods
  • Πώς να ελέγξετε το μοντέλο AirPods σας: Επεξηγούνται 7 τρόποι

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here