Πώς να βάλετε ένα υδατογράφημα στο Photoshop σε Android και iPhone;

0
91
Πώς να βάλετε ένα υδατογράφημα στο Photoshop σε Android και iPhone;

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα smartphone μας ήδη μας προσφέρουν μικρά εργαλεία για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας, αλλά, γεγονός είναι ότι όταν θέλουμε να εκτελέσουμε κάποιες πιο τεχνικές εργασίες, τείνουν να υστερούν σε λειτουργικότητα. Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το καταπληκτικό άρθρο θα σας δείξουμε όλα αυτά πώς ο καθένας μπορεί εύκολα να βάλει ένα υδατογράφημα στο Photoshop σε οποιαδήποτε συσκευή Android και iPhone.

Πώς να βάλετε ένα υδατογράφημα στο Photoshop σε Android και iPhone;

Αν και τα smartphone μας ήδη μας προσφέρουν μικρά εργαλεία για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας, αλλά, το γεγονός είναι ότι όταν θέλουμε να εκτελέσουμε κάποιες πιο τεχνικές εργασίες, τείνουν να υστερούν σε λειτουργικότητα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι άλλοι γίγαντες λογισμικού, όπως η γνωστή Adobe, η οποία έχει λανσάρει εδώ και καιρό τη δική της έκδοση για φορητές συσκευές του διάσημου Photoshop, ενός από τα πιο προηγμένα και πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. Παρόλο που απέχει ακόμα πολύ από το επίπεδο παραγωγικότητας που συνεπάγεται η επεξεργασία σε υπολογιστή, αλλά, μπορούμε γρήγορα να κάνουμε ως συνήθως ενέργειες «πώς να βάλουμε ένα υδατογράφημα».

Ναι, η τοποθέτηση ενός υδατογραφήματος είναι τόσο απλή όσο η επεξεργασία της φωτογραφίας σας στο smartphone Android ή στο iPhone σας, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε απλά να το κάνετε μόνο στο smartphone Android ή στο iPhone σας. Αν γενικά μοιραζόμαστε τις δικές μας δημιουργίες ή πολλές εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα, εκείνοι που είναι καχύποπτοι για τις δικές τους χρησιμοποιούν συχνά ένα υδατογράφημα που χρησιμεύει ως σφραγίδα και υπογραφή συγγραφής.

Καθώς τα περισσότερα smartphone Android μας δεν επιτρέπουν αυτήν την επιλογή σειράς, θα πρέπει να τραβήξουμε κάποια εφαρμογή όπως το Photoshop Express. Αυτή η φοβερή εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν τόσο για iPhone όσο και για Android, κάτι που θα μας επιτρέψει απλώς να δημιουργήσουμε ένα υδατογράφημα οποιασδήποτε φωτογραφίας μας.

Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε ολόκληρο το σεμινάριο που έχουμε αναφέρει παρακάτω. Και μαζί με αυτό το σεμινάριο, θα αφήσουμε επίσης τους άμεσους συνδέσμους για τη λήψη της εφαρμογής από το Google Play και το App Store.

Πώς να βάλετε ένα υδατογράφημα στο Photoshop σε Android και iPhone;

  • Μόλις γίνει λήψη της εφαρμογής, θα σας ζητήσει απλώς να εγγραφείτε μέσω του λογαριασμού σας Google, του Adobe Id ή του λογαριασμού σας στο Facebook.

  • Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή τώρα, μπορείτε να φορτώσετε την εικόνα που θέλετε από τη συσκευή σας. Μπορεί επίσης να ζητήσει άδεια αποθήκευσης.

  • Τώρα, αν πάμε στο μενού ρυθμίσεων, θα δούμε μια ενότητα που ονομάζεται “Προτιμήσεις”.

  • Αφού εκτελέσετε το παραπάνω βήμα τώρα, θα δείτε μια ενότητα που ονομάζεται “Υδατογράφημα”.

  • Από εδώ μπορούμε τώρα να φορτώσουμε την υπογραφή μας και να κάνουμε κάποιες προσαρμογές σε αυτήν.
  • Τώρα απλώς επιλέξτε την επιλογή που ονομάζεται “Υδατογράφημα” για να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε και να κάνετε προσαρμογές εάν χρειάζεται.

  • Όπως και στην ενότητα προσαρμογής, μπορείτε απλά να τροποποιήσετε τις πτυχές, όπως το μέγεθος και τη διαφάνεια του υδατογραφήματος.
  • Τώρα μόλις γίνει αυτή η προσαρμογή, όταν πάμε να επεξεργαστούμε μια φωτογραφία και πριν την αποθηκεύσουμε ή την κοινοποιήσουμε, θα μας δώσει την επιλογή να προσθέσουμε το υδατογράφημα που έχουμε διαμορφώσει προηγουμένως.

  • Αυτό είναι τώρα τελειώσατε.

Τώρα, όπως μπορείτε να δείτε ότι είναι μια πολύ απλή διαδικασία που θα δώσει στα στιγμιότυπά μας μια προσωπική πινελιά και αυτή την ουσιαστική σφραγίδα, φυσικά, μιλάω για το Υδατογράφημα, που δείχνει την συγγραφή σας.

Ωστόσο, εκτός από όλα αυτά, όλες αυτές οι διαδικασίες είναι ίδιες τόσο στο Android όσο και στο iPhone. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το σεμινάριο; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το καταπληκτικό σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.