Πώς να αφαιρέσετε οπαδούς στο Instagram: 2 τρόποι (2023)

0
216

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

  • Για να αφαιρέσετε έναν ακόλουθο στο Instagram από το iPhone ή το Android σας, μεταβείτε στο προφίλ σας και επιλέξτε Ακόλουθοι > Βρείτε τον ακόλουθο που θέλετε να αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση.
  • Η κατάργηση ενός ακόλουθου δεν θα τον ειδοποιήσει.
  • Ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να οριστεί ως ιδιωτικός, ώστε ο χρήστης που αφαιρέθηκε να μην μπορεί να σας ακολουθήσει ξανά.

Έχετε βαρεθεί τους ανεπιθύμητους ακόλουθους που γεμίζουν τη ροή σας στο Instagram; Αν ναι, δεν είσαι μόνος. Ευτυχώς, η κατάργηση ενός ακόλουθου στο Instagram είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android. Θα σας καθοδηγήσω στις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο κατάργησης ενός ακόλουθου, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό και ασφαλή.

    Τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε έναν ακόλουθο στο Instagram;

    Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι λογαριασμοί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας ακολουθούν ή θέλετε να εμποδίσετε κάποιον να δει τη δραστηριότητά σας στο Instagram. Σε αυτή την περίπτωση, η αφαίρεσή τους από τη λίστα των ακολούθων είναι ιδανική. Γιατί αν αποκλείσετε τον χρήστη, τα likes και τα σχόλιά του στην ανάρτησή σας θα εξαφανιστούν. Επιπλέον, αν περιορίσετε κάποιον στο Instagram, μπορεί να δει τις αναρτήσεις σας και να αφήσει ένα σχόλιο.

    Αλλά η κατάργηση ενός ακόλουθου θα διασφαλίσει ότι δεν θα λάβει τις αναρτήσεις σας στις ροές τους. Επιπλέον, εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, προτείνω να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram σε ιδιωτικό. Θα κρύψει όλες τις αναρτήσεις σας από το κοινό και θα σας επιτρέψει να αποδεχτείτε χειροκίνητα κάθε αίτημα ακολούθων. Έτσι, όταν ο χρήστης που αφαιρέθηκε αναζητά τον λογαριασμό σας, δεν μπορεί να δει κανένα από το περιεχόμενό σας!

    Πώς να αφαιρέσετε οπαδούς στο Instagram από iPhone ή Android

    1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο iPhone σας.
    2. Πατήστε το εικονίδιο προφίλ → επιλέξτε Ακόλουθοι.
      Τώρα, βρείτε τον λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε κάνοντας κύλιση ή αναζήτηση.
    3. Επιλέξτε Κατάργηση δίπλα στο όνομα λογαριασμού.
    4. Πατήστε Κατάργηση για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

      Αφαιρέστε έναν ακόλουθο από τη λίστα ακολούθων στο Instagram

    Πώς να αφαιρέσετε έναν ανεπιθύμητο ακόλουθο απευθείας από τη σελίδα του λογαριασμού του

    1. Μεταβείτε στο προφίλ του ακόλουθου. Εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη του, αναζητήστε το ή πατήστε το όνομα ενός λογαριασμού στο χρονολόγιό σας.
    2. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.
    3. Επιλέξτε Κατάργηση ακόλουθου → πατήστε Κατάργηση.

      Αφαιρέστε έναν ανεπιθύμητο ακόλουθο απευθείας από το προφίλ του στο Instagram

    Συχνές ερωτήσεις

    Ε. Μπορώ να διαγράψω όλους τους ακόλουθους στο Instagram ταυτόχρονα;

    Όχι, το Instagram δεν παρέχει τη δυνατότητα διαγραφής όλων των οπαδών σας ταυτόχρονα. Αντίθετα, πρέπει να βρείτε με μη αυτόματο τρόπο τους λογαριασμούς και να αφαιρέσετε αυτούς τους ανεπιθύμητους ακόλουθους.

    Ε. Πώς να αποτρέψω έναν λογαριασμό να με ακολουθεί στο Instagram;

    Υπάρχουν δύο τρόποι για να σταματήσετε οποιονδήποτε λογαριασμό να σας ακολουθεί. Πρώτον, εάν ο χρήστης σας ενοχλεί, μπορείτε να τον αποκλείσετε. Διαφορετικά, αφαιρέστε τους από τη λίστα ακολούθων και ορίστε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό. Τώρα, όταν στέλνουν αίτημα παρακολούθησης, μην το αποδεχτείτε.

    Ε. Πώς θα μάθετε αν κάποιος σας αφαίρεσε από τους ακόλουθους στο Instagram;

    Μπορείτε εύκολα να μάθετε εάν αφαιρεθήκατε. Όταν αναζητάτε τον λογαριασμό και τον ανοίγετε, θα δείτε ένα μπλε κουμπί Παρακολούθηση αντί για μια γκρι ετικέτα Παρακολούθηση.

    Ε. Εάν αφαιρέσω έναν ακόλουθο στο Instagram, μπορούν να μου στείλουν μήνυμα;

    Η κατάργηση κάποιου δεν επηρεάζει τα DM. Μπορείτε να συνεχίσετε να συνομιλείτε με οποιονδήποτε είτε σας ακολουθεί είτε όχι.

    Αυτά, λοιπόν, για σήμερα, Instagrammers!

    Η κατάργηση ενός ακολούθου στο Instagram με μερικά κλικ βοηθά να διατηρείτε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό και ασφαλή και να διατηρείτε τον έλεγχο του ποιος μπορεί να δει τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας. Θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να προσθέσετε έναν ακόλουθο αν αλλάξετε γνώμη στο μέλλον. Επομένως, μη διστάσετε να λάβετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας και να αφαιρέσετε τυχόν ανεπιθύμητους ακόλουθους.

    Εξερευνήστε περισσότερες συμβουλές και κόλπα για το Instagram…

    • Πώς να κρύψετε την ενεργή σας κατάσταση στο Instagram
    • Πώς να απενεργοποιήσετε την ακριβή τοποθεσία στο Instagram (και γιατί πρέπει)
    • Το Instagram συνεχίζει να κολλάει στο iPhone; 13 τρόποι για να διορθώσετε!