Πώς να αποκτήσετε γρήγορα απεριόριστους ενεργούς οπαδούς στο Twitter

0
103
Πώς να αποκτήσετε γρήγορα απεριόριστους ενεργούς οπαδούς στο Twitter

Σήμερα θα μοιραστούμε τον απόλυτο τρόπο για να ενισχύσετε τους οπαδούς σας στο twitter. Είναι η ασφαλής μέθοδος που σημαίνει. Το Tweepi είναι μια εφαρμογή διαχείρισης του twitter, μας βοηθά να αποκτήσουμε περισσότερους οπαδούς αμέσως

Δεν χρησιμοποιώ πολύ το twitter αλλά μόλις το έκανα, παρατήρησα ότι το twitter δεν είναι ένα κακό μέρος για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου σε όλο τον κόσμο και αργότερα συνειδητοποίησα ότι το twitter είναι ο μόνος τρόπος μέσω του οποίου μπορείς να συνδεθείς με την αγαπημένη σου διασημότητα. Επιπλέον, μπορείτε να τους στείλετε απευθείας μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Τώρα μπορείτε να προσθέσετε έως και 256 χρήστες στην ομάδα WhatsApp

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι εάν εξασκείτε στο twitter θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα σχετικά με τους ακόλουθους, το twitter λειτουργεί με μια απλή λογική, όσο υψηλότεροι είναι οι ακόλουθοι και χαμηλότεροι οι ακόλουθοι τόσο μεγαλύτερη προσωπικότητα είστε. Υπάρχουν πολλά hacks εκεί έξω στο Διαδίκτυο με λεζάντα “Πώς να αποκτήσετε απεριόριστους οπαδούς” κ.λπ., αλλά μαντέψτε τι αυτά τα φτηνά κόλπα είναι εντελώς χαμένα.

Σήμερα λοιπόν θα σας μοιραστώ το πιο εύκολο κόλπο που μπορείτε να εφαρμόσετε σήμερα για να αποκτήσετε πραγματικούς στοχευμένους οπαδούς στο twitter, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή για να ολοκληρώσετε αυτήν την ενέργεια. Αυτή είναι μια αργή μέθοδος, οπότε αν περιμένετε ότι θα έχετε την πλημμύρα των οπαδών κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε αυτή δεν είναι για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Whatsapp στο iPhone

Πώς να αποκτήσετε γρήγορα απεριόριστους ενεργούς οπαδούς στο Twitter

Αυτό είναι ένα εύκολο κόλπο που αν το εφαρμόσετε καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα στους οπαδούς σας στο twitter. Ο κανόνας είναι απλός Πρέπει να ακολουθείς τους άλλους και θα σε ακολουθήσουν πίσω. Και σας μοιράζομαι έναν καταπληκτικό ιστότοπο που θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε την αναφερόμενη ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Πώς να στείλετε μηνύματα σε όλους τους φίλους του Facebook ταυτόχρονα

Το Tweepi είναι μια εφαρμογή διαχείρισης για το twitter που σας βοηθά να ακολουθείτε σχετικούς χρήστες, να καθαρίζετε τις αδράνειες, να ακολουθείτε άλλους ακολούθους και να μην ακολουθείτε αυτούς που δεν σας ακολουθούν και πολλά άλλα. Σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε το Tweepi για τη διαχείριση των προφίλ μας στο twitter, οπότε ας μάθουμε πώς να αυξήσουμε τους ακόλουθους.

1. Μεταβείτε στο tweepi.com και κάντε κλικ στην εγγραφή εάν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά.

Στιγμιότυπο οθόνης_2

2. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο twitter, απλώς κάντε κλικ στο Σύνδεση μέσω twitter.

Στιγμιότυπο οθόνης_3

3. Τώρα θα ανακατευθυνθείτε προς το Dashboard περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα.

Στιγμιότυπο οθόνης_4

4. Τώρα μπορείτε να δείτε τον πίνακα ελέγχου του Tweepi, μπορείτε να επιλέξετε το δωρεάν πακέτο, το δωρεάν πακέτο είναι κατά κάποιο τρόπο περιορισμένο, αλλά είναι αρκετό για να επωφεληθείτε από αυτό. Τώρα μπορείτε να δείτε πολλές επιλογές εκεί που περιλαμβάνει έναν αριθμό ακολούθων στο twitter, που δεν σας ακολουθούν κ.λπ. Από εκεί πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Ακολουθήστε τους ακόλουθους.

Στιγμιότυπο οθόνης_5

5. Αφού επιλέξετε την επιλογή Ακολούθηση ακολούθων, το Tweepi θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη του χρήστη του twitter του οποίου τους ακόλουθους θέλετε να ακολουθήσετε. για παράδειγμα, ακολουθώ τους followers του @rbrosemer και πατάω το κουμπί αναζήτησης

Διαβάστε επίσης: Πώς να προστατέψετε έναν φάκελο με κωδικό πρόσβασης στα Windows

Στιγμιότυπο οθόνης_6

6. Τώρα μπορείτε να δείτε τη λίστα ακολούθων των ατόμων που αναζητήθηκαν και μπορείτε να ακολουθήσετε τον καθένα και όλους εκεί πατώντας απλώς το κουμπί παρακολούθησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε πολλούς χρήστες και σε αντάλλαγμα θα σας ακολουθήσουν.

Στιγμιότυπο οθόνης_7

Δώρο:

1. Υπάρχει μια επέκταση με το όνομα Tweepi Bulk προεπιλεγμένη ενέργεια στο Google chrome store που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε κάθε χρήστη στο Tweepi με ένα μόνο κλικ. Θα σε βοηθήσει πολύ. Μπορείτε να το προσθέσετε στο chrome σας από εδώ

Στιγμιότυπο_8 - Αντιγραφή

2. Μπορείτε να κάνετε unfollow όσους δεν σας ακολουθούν στο Tweepi μόνο με αυτόν τον τρόπο οι ακόλουθοί σας και τα ακόλουθα θα διατηρηθούν.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα κόλπα στο Facebook και το Facebook Hacks

Αυτοί είναι ο εύκολος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε αριθμούς ενεργών και πραγματικών οπαδών στο Twitter. Είναι μια ασφαλής μέθοδος που σημαίνει ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας εάν είχατε επιλέξει το δωρεάν πακέτο όπως εγώ. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.